Arts ligt met ernstige complicaties op intensive care na Pfizer-BioNTech Covid-19 vaccinatie

6
Vaccinatie in Mexico, via YouTube

In Mexico begon de massale vaccinatie tegen het Coronavirus op 29 december. Een van de artsen die als eerste werd gevaccineerd, wordt nu na ernstige complicaties op de intensive care behandeld.

Een 32-jarige vrouwelijke arts in Nuevo Leon, Mexico, wordt behandeld op intensive care nadat zij is gevaccineerd met het Covid-19 vaccin van Pfizer-BioNTech. Reeds een half uur na het ontvangen van de dosis had ze last van krampen, kortademigheid en huiduitslag, meldt Reuters.

“De eerste diagnose is Myalgische Encefalomyelitis, zei het ministerie van Volksgezondheid in een verklaring die vrijdagavond werd vrijgegeven. Encefalomyelitis is een ontsteking van de hersenen en het ruggenmerg. De vrouw zou eerder aan allergieën hebben geleden, schrijft La Prensa Latina.

Myalgische Encefalomyelitis, ook wel Vermoeidheidssyndroom genoemd, trof veel mensen nadat ze waren ingeënt tegen de Mexicaanse griep, waardoor velen tegenwoordig sceptisch zijn over vaccinatie tegen Corona.

“Geen bewijs dat het vaccin de oorzaak is”

Professionals in de gezondheidszorg krijgen voorrang in het massa-vaccinatieprogramma van Mexico. De getroffen arts is een van de 53.000 mensen in het land die als eerste zijn gevaccineerd en er wordt nu gezegd dat het geval zorgvuldig wordt bestudeerd. Niet geheel onverwacht verklaart het Mexicaanse Ministerie van Volksgezondheid dat er geen bewijs is dat het vaccin Encefalomyelitis kan veroorzaken.

In Mexico zijn naar verluidt meer dan 1,4 miljoen mensen besmet, waarvan er meer dan 126.000 zouden zijn overleden. President Andres Manuel Lopez Obrador heeft beloofd dat alle gezondheidswerkers tegen eind januari zullen worden ingeënt en dat de “meerderheid” van de risicogroepen voor Covid-19 vóór 1 mei zal worden ingeënt.

  "Vaccinnijd" is de nieuwste propagandacampagne die door de media wordt verspreid

De Mexicaanse regering heeft een contract getekend met Pfizer voor een totaal van 34,4 miljoen doses. Daarnaast is er een contract met Astra Zeneca voor 77,4 miljoen doses en een met het Chinese Cansino voor 35 miljoen doses, meldt Aftonbladet.

Professor toxicologie: gedwongen Coronavaccinatie is “opzettelijk lichamelijk letsel” toebrengen

Vorig artikelLanden worden tijdens de Coronacrisis omgevormd tot politiestaten
Volgend artikelVijf keer zo vaak ernstig ziekteverloop na Coronavaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Injectie bij vonnis doodstraf:
  Er worden drie verschillende oplossingen ingespoten:
  eerst natriumthiopental, een narcosemiddel;
  daarna de stof pancuroniumbromide die de spieren verlamt waaronder de ademhalingsspieren;
  als laatste *** kaliumchloride *** dat het hart vergiftigt met de dood tot gevolg.

  Injectie bij vaccin Plizer:
  Dit is de volledige lijst met ingrediënten, volgens de FDA:
  mRNA
  Lipiden (inclusief ((4-hydroxybutyl) azaandiyl) bis (hexaan-6,1-diyl) bis (2-hexyldecanoaat), 2 [(polyethyleenglycol) -2000] -N, N-ditetradecylaceetamide, 1,2-distearoyl- sn-glycero-3-fosfocholine en cholesterol (risico op [sterfte aan] een hartziekte))
  *** Kaliumchloride *** !
  Monobasisch kaliumfosfaat
  Natriumchloride (zout)
  Dibasisch natriumfosfaat dehydraat
  Sucrose (suiker)

 2. Steeds dezelfde lulkoek dan het niet bewezen is dat het vaccin schadelijk is, maar er is ook niet bewezen dat het vaccin niet schadelijk is. Het bewijs MOET geleverd worden dat het vaccin niet de schuldige is en niet andersom.

 3. Laten we hier één ding niet over het hoofd zien. Er zijn GEEN toxische stoffen, slechts toxische hoeveelheden !
  Kaliumchloride wordt gewoonlijk ook in de diagnotiek van hart en coronairen gebruikt. Slechts in een acceptable dosis, niet zoals in de mortale injectie. Het maakt het evenwel minder geschikt voor mensen met haat en vaataandoeningen, daarnaast zit er sucrose (sacharose) in, hetgeen het minder geschikt maakt voor diabetici.Onduidelijk is welke cholesterolen erin zitten, de algemene naam zegt niets over de specifieke cholesterolen. De grootste ontbrekende is de concentratie van elk ingredient.

 4. Neem je t vaccin…eigen verantwoordelijkheid. Merendeel vd bevolking neemt nauwelijks verantwoordelijkheid voor informatie en benadeeld de mensen die dat wel doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in