Jvalenciazz op Pexels

De Canadese premier wiens wetenschapsachtergrond begint en eindigt met zijn vorig beroep als dramadocent, dreigt nu met PSYOP-22 lockdowns.

Deze psychopaat die miljoenen DEATHVAX™ boosters besteld heeft die hij in de armen van zoveel mogelijk gedupeerde Canadezen moet spuiten voor het tanende Grote Reset depopulatie- en controleprogramma, moet koste wat kost gestopt worden:

Waar in de Canadese grondwet geeft het iemand in de regering het recht om niet alleen Emergency Use Authorization (ja, er zal altijd een “noodsituatie” zijn) experimentele eugenetica-injecties af te dwingen, maar welke medische procedure dan ook? schrijft 2ndsmartestguyintheworld.

Er is geen enkele manier waarop endogene productie van giftige spike-eiwitten ooit immuniteit of verzwakking van de symptomen zou kunnen verschaffen. Dit is duidelijk een slow kill biowapen en niets meer.

De Canadese regering en alle andere regeringen die op deze injecties aandringen zijn dus volstrekt onwettig, en dus misdadig.

Deze marionetten van het WEF en de VN moeten allemaal aangeklaagd en vervolgd worden. Stuk voor stuk.

Bied 100% geweldloze niet-naleving aan.

Voldoe NIET.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Grafeenoxide in alle vaccins maakt de gevaccineerden wandelende tijdbommenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Videoboodschap: Canadese politievrouw in tranen bedankt "Freedom Convoy" truckers
Vorig artikelDe Covid-pandemie was volstrekt onnodig. Er waren geneeswijzen voorhanden. De medische wereld is verantwoordelijk voor de moorden op grote en groeiende aantallen mensen
Volgend artikelDonkere tijden: In heel Europa en de VS stort de industrie en de infrastructuur met de dag in
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Ja daar gaan we weer. Zo krijg je weer onderling verdeel en heers. Hopelijk zijn er steeds meer mensen die hier niet meer intrappen. Ongetwijfeld worden weer overal dezelfde regels gehanteerd. Na Canada komt Frankrijk en Duitsland en Oostenrijk en Nederland natuurlijk. De Young Global leaders gaan er weer voor !!

 2. Bijna het hele parlement daar bestaat uit WEF adepten net als in ons kleine fucking postzegellandje.
  Rutler en die hoerenzoon in canadia zijn de grootste vriendjes van schwabber.

  • En dat al die NSBers schapen die achter deze Rutler lopen begrijp ik geheel niet, ze zijn ook mede verantwoordelijk dat we alle naar de afgrond worden geholpen. Ook deze mensen mogen van mij hun verantwoording afleggen en een boete naar maat krijgen. BV door 10 a 20 jaar evt levenslang extra belasting te laten betalen dat naar de slachtoffers gaat van deze spuit.

   • Naar slachtoffers vd spuit????

    Doe ff normaal: alle gespotene zijn onze aartsvijanden.
    Smerige spuitjunks. Zonder deze massa was deze idioterie binnen 3 maanden in de kiem gesmoord

    NUL TOLERANTIE MET SPUITDWAZEN, MUILKORFFREAKS, NAZIVLAGGETJRS WAPPERENDE ENZ. VERACHTELIJKE LAAGSTE LEVENSVORMEN.

 3. Hij heeft ook een intens dom hoofd. Sorry. Weet waarschijnlijk niet eens waar hij mee bezig is. Man wordt totaal gebruikt door veel intelligentere mensen. Zelfde met Macron, Kaag, Hoekstra, Jetten, Maxima, etc. het zijn ontzettend domme mensen.

 4. Maar goed dan, d a t wij in de EU zitten. Wij hebben een resolutie, nr 2361, uit 2021, die zegt: dat vaccineren niet verplicht is en dat niet vaccineren geen aanleiding mag zijn tot discriminatie of uitsluiting.

 5. Ik blijf toch telkens met de vraag zitten hoeveel die Schwab iedereen heeft betaald om maar achter hem aan te hobbelen en nog sterker: om iedereen van kant te willen maken met die dodelijke troep en alle andere heisa zoals oorlogen, energiecrisis, etc.etc. Ben je dan een verrot schepsel of niet?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in