riedhof: Freepik; Nemeroff: Screenshot Instagram; Compositie Wochenblick

Plotseling en onverwacht: de populaire Canadese cabaretier Nick Nemeroff is niet meer in leven. De fans zijn ontzet: hij is maar 32 jaar geworden. Het geval is ook alarmerend omdat Nemeroff in het verleden sprak over zijn eigen vaccinbijwerking. Hij zei toen zelfs dat hij spijt had van de genbehandeling. Hoewel zijn management geen officiële doodsoorzaak heeft vrijgegeven, vrezen velen een verband, bericht Wochenblick.at.

Groot verdriet om Nick Nemeroff

De jonge standup comedian werd beschouwd als DE rijzende hoop van de cabaret scene in zijn thuisland. Hij werd beroemd door zijn vele optredens op humorfestivals. Zijn broers en zussen deelden het schokkende nieuws in een Instagrampost. Zij beschrijven hem als “eindeloos vriendelijk, behulpzaam voor anderen en bescheiden over zijn vele vaardigheden en prestaties”.

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Ein Beitrag geteilt von Nick Nemeroff (@nicknemeroff)

Komiek had spijt van vaccinatie en raadde het fans af

Niemand had de veel te vroege overlijden van de entertainer kunnen voorspellen. En toch doet één detail vragen rijzen, zoals kritische waarnemers opmerken. Want in februari 2021 schreef hij op Twitter: “Oké, ik heb het vaccin gekregen en het had een bijwerking … de plek waar de naald erin ging […] deed daarna een beetje pijn.” Hij beweerde toen wel in orde te zijn. Maar hij raadde zijn omgeving af om de prik te laten zetten: “Eerlijk gezegd raad ik het NIET aan om de prik te laten zetten. Ik wou dat ik het kon terugdraaien.”

Frequente hartaanvallen: atleten die plotseling omvallen

  Pakistan: als je je niet laat vaccineren, worden je simkaarten geblokkeerd

Nog maar een paar weken geleden maakte Nemeroffs meervoudig gevaccineerde landgenoot Justin Bieber zijn gezichtsverlamming bekend. Dit is ook een veel voorkomende bijwerking. Maar officieel zijn er geen “langetermijnschade” van het vaccinatie-experiment. Toch kunnen vele rechtstreekse handicaps jarenlang verborgen blijven. Kritische medische deskundigen spreken al lang van een blijvende verzwakking van het immuunsysteem ten gevolge van de injecties, het zogenaamde “vaccin AIDS“.

Ook de opeenstapeling van hartinfarcten bij jongeren die het “vaccin” kregen, laat verbijstering achter. Zoals eerder bericht, vallen zelfs professionele atleten plotseling neer en sterven. In de meeste gevallen stopte hun hart gewoon, ook al hadden zij geen onderliggende ziekten. Inmiddels zijn er meer dan duizend van dergelijke tragische gevallen bekend geworden.

Britse modellen met ernstige bijwerkingen

Vorig jaar baarde een Brits model (29) opzien toen zij meldde dat haar hartspier na de injectie ontstoken was. In het begin kreeg zij oncontroleerbare toevallen. De dokters probeerden haar er toen ook van te overtuigen dat er geen verband was. Haar levensbedreigende ziekte werd pas ontdekt omdat zij het medisch advies in de wind sloeg en naar het ziekenhuis ging. Een cardioloog daar stelde de schokkende diagnose.

Een landgenoot en collega uit de industrie (39) was minder fortuinlijk, keek uit naar haar AstraZeneca-vaccin en stierf slechts enkele weken na de geninjectie.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Griezelige video van 75 atleten die instortten door hartfalen – Honderden atleten zijn doodVolg Frontnieuws op Telegram

  Japan breekt de ban en raadt alle artsen aan om Ivermectine te gebruiken om Covid te bestrijden

Lees meer over:

Vorig artikelEU economieën zijn op hun knieën
Volgend artikelOekraïne wil dat Europa permanent van gastoevoer wordt afgesloten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Zeer triest maar toch vraag ik me af of zijn tweet niet gwn sarcastisch was bedoeld over die prikspijt. Komt op mij niet gemeend over, die ‘waarschuwing’. Zijn dood daarentegen lijkt me een van de vele waarschuwingen om er nu eindelijk eens niet meer in te trappen. Al zou dat maar zo te laat kunnen zijn na 2 a 3 gif injecties… Maar ok, lekker doorprikken. Nothing to see here, they just die due to climate change…

 2. Wat mij het meest verbaasd is dat nu wereldwijd bekend moet zijn dat de gifspuiten genocide veroorzaakt.
  Er wordt echter gewoon doorgeprikt tot het merendeel van de wereldbevolking blijkbaar is uitgeroeid. Ondanks dit harde feit is er wereldwijd geen persoon of organisatie die dit genocide-proces kan stoppen!
  Dit bewijst mij dat de satanische top van de pyramide de wereld bestuurt cq alle touwtjes in handen heeft….
  Voor hen moet de mensheid blijkbaar grotendeels vernietigd worden d.m.v afbraak gezondheidsstelsel, economie, financiele systeem, voedsel-en energietekorten, oeverloos prikken, 5G, volksonderdrukking en natuurlijk ook een komende oorlog erbij etc.
  Hoe willen die groep psychopaten verder leven als de mensheid grotendeels in geruimd, de natuur de aarde overwoekerd, arbeid tot stilstand is gekomen en de energie van levensvreugde is verdwenen op de aardbol.
  Op een uitgestorven aardbol zou ik nooit willen leven dus voor die tijd wil ik pleite zijn, dat is voor mij 1 ding wat zeker is!

  • Er is geen blindere blinde dan hij die zich weigert te zien. Maar onder de gegeven omstandigheden hoop ik dat Darwin’s evolutieleer en survival of the fittest tot dragen komen.

   • @Dominique,

    Darwin’s evolutieleer biedt geen hoop. De soorten zijn strikt gescheiden om zich voort te kunnen planten. Zoals een aap niet met een mens kan paren. Er zijn sinds lange tijd bijv. mensapen die echter apen blijven en absoluut geen mensen voort kunnen brengen.
    Voor mij is Darwin’s evolutieleer niet meer dan een wetenschappelijke theorie cq geloof die in de praktijk niet aantoonbaar cq bewijsbaar is.
    En de zeer geringe groep survival of the fittest zullen uiteindelijk nauwelijks tot niet kunnen overleven vanwege de komende jaren van sterke afkoeling aarde en wereldwijde productiestop.
    Kortom voor mij kan het tij uitsluitend keren indien de algehele afbraak van de mensheid wordt stopgezet.
    Er zullen nu reeds miljoenen mensen sterven door hongersnood (o.a door mislukte oogsten vanwege afkoeling aarde ) en het huidige genocide beleid in al zijn verschillende vormen. De aarde zal hierdoor als een sombere en overwegend levenloze planeet overblijven, waarbij de natuur al snel en ongelimiteerd zal overheersen omdat m.n arbeid en de spirit van de mensheid volledig zijn verdwenen…

    • Uitstekend! Dus krijgt Darwin gelijk met zijn “survival of the fittest”. Als de mens de pijp definitief aan Maarten geeft zal het de Aarde niets dan goed doen. De mens heeft een (gezonde) Aarde nodig, maar zij de mens of mensheid helemaal niet.

 3. @ Casse,

  Nee de natuur heeft absoluut de mens niet nodig, dit beweer ik ook niet.
  Maar zonder de mensheid gaat de natuur ongelimiteerd zijn/haar eigen weg.
  In onderstaand filmpje is een klein voorbeeld hoe de aarde eruit ziet, als de bevolking is verdwenen.
  En als het genocide plan volledig slaagt zal uiteindelijk de natuur de volledige overhand krijgen t.o.v de geringe hoeveelheid overlevenden…

  https://www.youtube.com/watch?v=qr5lbLDowqM&ab_channel=NationalGeographic

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in