Lijnvliegtuig schopt gezin eruit en annuleert de vlucht omdat baby geen mondkapje draagt

0

Een video gepost op Twitter toont een familie die uit een WestJet-vliegtuig wordt geschopt omdat hun 19 maanden oude baby geen mondkapje draagt. Safwan Choudhry beschrijft zijn gruwelijke behandeling door de luchtvaartmaatschappij die vervolgens ook de complete vlucht annuleerde en alle passagiers uit het vliegtuig haalde.

Het filmpje toont twee politieagenten die aan de familie uitleggen dat ze hen uit het vliegtuig halen. Een andere passagier probeert de familie te verdedigen terwijl hij ruzie maakt met een andere man die boos is over de vertraging van de vlucht.

“Gebaseerd op welke wet? Gebaseerd op welk beleid?”, vraagt Choudhry de agenten.

De agent beschuldigt Choudhry er vervolgens van dat hij herhaaldelijk heeft geweigerd een mondkapje op zijn baby te plaatsen, waarbij hij andere “getuigen” in het vliegtuig aanhaalt.

“Uiteindelijk werd de hele vlucht geannuleerd en werden alle passagiers uit het vliegtuig verwijderd”, tweet Choudhry.

Choudhry zegt dat WestJet probeerde hun actie te rechtvaardigen door het “Transport For Canada” Corona-beleid aan te halen dat alle passagiers verplicht een mondkapje te dragen.

De officiële website van Transport For Canada zegt echter dat kinderen onder de 2 jaar “geen mondkapje moeten dragen”.

Donald Trump weigert het corrupte WHO- en Gates’ Covax-vaccinatieprogramma te steunen

  Wetenschappers: Vaccinatie vóór IEDERE vakantie kan benodigd zijn
Vorig artikelDe EU wordt verondersteld de lidstaten te dwingen om halal-slachtingen te accepteren
Volgend artikelBlack Lives Matter-moslim slaat vrouw met stalen pan dood
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in