Nancy Pelosi, via CNBC Television YouTube-kanaal

In een verrassende beweging werd het schijnproces tegen Donald Trump gisteren door de Democraten afgeblazen en werd de 45e president van de VS vrijgesproken van het bestormen van het Capitool.

Het schijnproces van de Democraten zou eigenlijk nog weken duren, velen getuigen zouden worden ondervraagd, maar ze hadden er niet op gerekend dat het juridische team van Trump een lijst van 300 getuigen had opgesteld die opgeroepen zouden worden om Trump vrij te pleiten, waaronder Nancy Pelosi, de Democratische voorzitster van het Huis van Afgevaardigden.

De impeachment managers van het Huis hebben zaterdagochtend overleg gepleegd en hun getuigen teruggetrokken nadat het juridische team van Trump had aangekondigd dat voorzitster Pelosi zou worden opgeroepen om te getuigen. De Democraten gingen meteen over tot het slotpleidooi omdat ze geen zaak hebben en Nancy Pelosi wilden beschermen.

De Democraten wilden Pelosi niet laten getuigen omdat zij voorkennis had van de geplande bestorming op het Capitool. De FBI, NYPD en USCP hadden voorkennis van plannen voor geweld bij het Capitool, waaronder de dreigende moorden op politieagenten.

Als dit een geplande aanval was, kun je de president er niet van beschuldigen een spontane aanval uit te lokken als deze al dagen van tevoren was gepland. Onderzoeksjournalist John Solomon heeft een FOIA-verzoek ingediend voor documenten met betrekking tot het DC politieonderzoek naar de belegering van het Capitool.

John Solomon heeft vorige maand een bom laten ontploffen door te zeggen dat de politie van DC zijn FOIA-verzoek om gegevens over het onderzoek naar de belegering van het Amerikaanse Capitool heeft geweigerd. De politie van DC zei dat het vrijgeven van de gegevens “persoonlijk gênant” zou zijn en de privacy zou schenden.

  Colorado Republikeinen vinden een slimme manier om Trump op het stembiljet te houden nadat het Hooggerechtshof hem verwijderde...

“We gaan vechten voor deze documenten, maar iets zegt me dat wat in deze documenten staat, een zeer grote relevantie heeft voor wat er op The Hill is gebeurd, en de vraag die ik heb is, wat wist Nancy Pelosi, dat Mitch McConnell eerder wist over deze bedreigingen”.

John Solomon vertelde de voormalige gouverneur van Missouri, Eric Greitens, dat de Sergeant at Arms voortdurend communiceerde met de voorzitster van het Huis, dus Pelosi moest al dagen voor de rel in het Capitool op de hoogte zijn van de bedreigingen.

De vraag is, wat wist Pelosi?, schrijft The Gateway Pundit.

Pelosi wist dat de aanslag van tevoren was gepland en had wellicht de informatie dat veel van de aanvallers tot ultralinkse relschoppers behoorden.

Nu hebben de Democraten – met name Nancy Pelosi – zichzelf voor de tweede keer in verlegenheid gebracht, en blijkbaar waren de Trump-haters bang dat uiteindelijk, als Pelosi werd ondervraagd, de waarheid toch nog naar buiten zou komen,

Volgende week beginnen de eerste hoorzittingen in de verkiezingszaken Pennsylvania, Georgia (rechtszaak aangespannen door Lin Wood) en Michigan (rechtszaak aangespannen door Sidney Powell) bij het US Supreme Court, een andere hoorzitting wordt gehouden op 26 janari 2021 in de verkiezingszaak in Arizona, de rechtszaak werd aangespannen door Sidney Powell. Misschien draait de wind toch?

De mysterieuze sterfgevallen rond Bill & Hillary Clinton – De volledige Clinton Dead Pool

Vorig artikelLees de volledige verklaring van Donald Trump over de vrijspraak in het impeachmentproces
Volgend artikelLatijns-Amerika: Pfizer eist afschaffing van nationale wetten in geheime clausules
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

  1. Een hart onder de riem voor de 80 miljoen vaderlandslievende amerikanen die op Trump hebben gestemd. Of het uiteindelijk zal helpen om de geplande vernietiging van de VS als ethnoeuropees land te voorkomen waag ik te betwijfelen, maar dit is toch een mooie overwinning voor de patriots.

  2. Jammer dat het zo liep.Via de getuigen, had ook aangetoond kunnen worden dat er grootschaligmet verkiezing was geknoeid.
    Simpel:138millioen geregistreerde kiezers; 155 millioen stemmen.

    Awel, dode stemmers is het enige wat Biden nogkan erecteren…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in