Eerder deze week publiceerde Frontnieuws een artikel waarin advocate Dr. Reiner Füllmich van de Corona-Commissie schokkende inzichten deelt van een klokkenluider die in een verpleeghuis werkt waar verschillende bewoners tegen hun wil werden geïnjecteerd met de experimentele mRNA-Covid  injecties, en waar velen van hen korte tijd later stierven. Zie:

Klokkenluider uit Berlijns verpleeghuis: verschrikkelijke sterfgevallen na vaccinatie

Sinds de publicatie van die informatie hebben zich ook andere klokkenluiders in Duitsland gemeld die in verpleeghuizen werken, sommigen met videobeelden waarop te zien is hoe bewoners tegen hun wil worden vastgehouden en gevaccineerd.

Dit bericht en de video zijn van HealthImpactNews’ en de video staat ook op hun Rumble-kanaal en Bitchute-channel.

Advocaat Reiner Fuellmich, sprekend over de bewoners die voorheen in goede lichamelijke gezondheid verkeerden en slechts leden aan “dementie”, verklaart:

Een van hen was een hardloper, in zijn late jaren ’70, of WAS een hardloper, moet ik zeggen, die ook een operazanger was.

Hij liep harder dan een van de verpleegsters, die midden 30 was. Hij zong nog opera’s op de dag dat hij werd ingeënt.

Nadat hij was ingeënt, een paar dagen later, stierf hij.

Dus deze operazanger, zingt niet meer.

Een van de meest verontrustende dingen over wat deze klokkenluider-video’s onthullen, volgens advocaat Fuellmich, is dat ze nu meer en meer telefoontjes krijgen van andere klokkenluiders in verpleeghuizen, in Duitsland en over de hele wereld, waar ze dezelfde dingen melden.

We krijgen steeds meer telefoontjes van andere klokkenluiders uit andere verpleeghuizen in dit land, plus we krijgen informatie uit andere landen, Zweden bijvoorbeeld, Noorwegen bijvoorbeeld, Gibraltar bijvoorbeeld, er zijn ook incidenten in Engeland en in de Verenigde Staten die aan deze beschrijvingen voldoen”.

Advocaat Fuellmich is niet bang om precies aan te geven waar dit bewijsmateriaal ons heenleidt:

Het betekent dat mensen sterven als gevolg van de vaccins.

Wat we in deze videoclip zien is erger dan wat we ooit hadden verwacht.

Als dit representatief is voor wat er in andere verpleeghuizen gebeurt, en in andere landen, dan hebben we een zeer ernstig probleem.

En dat geldt ook voor de mensen die de vaccins maken, en voor de mensen die de vaccins toedienen.

Het lijkt er meer en meer op dat we te maken hebben met doodslag, en misschien zelfs moord.

We zijn getuige van een eugenetisch programma dat genocide omvat

  Nu 85 vaccins gerelateerde sterfgevallen gemeld in Zweden

Hoe toepasselijk is het dat de stroom van klokkenluiders die nu naar buiten komt, aan kracht wint in Duitsland, waar de bevolking waarschijnlijk maar al te bekend is met hun eigen geschiedenis van het eugenetica-programma dat in Duitsland werd uitgevoerd tijdens de Tweede Wereldoorlog.

De afschuwelijke medische experimenten en genocide die in Duitsland plaatsvonden werden veroordeeld tijdens de Neurenburg processen, en het is heel duidelijk dat deze experimentele mRNA-Covid injecties, wanneer ze aan mensen worden gegeven zonder geïnformeerde toestemming en tegen hun wil, duidelijk in strijd zijn met de principes van geïnformeerde medische toestemming, en de veroordeling van medische experimenten, die in de Code van Neurenburg staan beschreven.

Aan iedereen die deelneemt aan gedwongen Covid-19 vaccinaties, hetzij door de injecties te leveren, hetzij door ze zelf uit te voeren, wordt hierbij te kennen gegeven dat u deelneemt aan moord en massamoord, en dat justitie u op een gegeven moment zal pakken.

U zult niet ontsnappen, en u zult niet in staat zijn om onwetendheid te gebruiken als excuus om deel te nemen aan moord.

En wat het publiek betreft: wordt u eindelijk wakker en gaat u de onschuldigen beschermen? Of zult u toekijken en stil zijn, naar het slechte voorbeeld van Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog, waar het grootste deel van het publiek niets zei en deed?

Red hen die worden weggeleid naar de dood; houd hen tegen die wankelen naar de slachting.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Infectiegolf na Coronavaccinatie – Verpleegtehuis in Duitsland: “De oude mensen sterven daar als vliegen”

Vorig artikelNu beweert ook gerenommeerde universiteitsprofessor: “Corona komt uit laboratorium”
Volgend artikelDonald Trump: Ik zou je veel verhalen kunnen vertellen over Lady Gaga …
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Denk dat veel allochtone zorgmedewerkers weinig problemen hebben over het feit dat zij gemachtigd zijn om legeaal oude, half dementen witte mensen om het leven te brengen vooral de Ketikotie adepten die tot het uiterste zijn getergd om in een bijna parallelle samenlevingin in een wit land te wonen en te leven, en bijna elke dag meer woede ontwikkelen over het slavernij verleden van hun voorouders.

  • Daarom zien ze er ook uit als allochtonen. En trouwens dat kan niet want bijna alle allochtonen hebben een uitkering. Allochtonen zorgen zelf voor hun ouderen en gaan niet 1 keer per jaar langs uit schuldgevoelens of komen om hun erfenissen te halen. Je kunt klagen, maar dit alles heb je aan je witte kabinet te danken en hun eigen systeem en mensen. Dus help jezelf en de ouderen en zorg dat ze daar niet worden opgesloten in slachthuizen. Met klagen over allochtonen help je de ouderen niet. Kansloos

 2. En toen werd het slachtvee stil, in de hoop dat ze niet zouden gezien worden , nog steeds niet begrijpende, dat ze al in de rij van het abbatoir staan te wachten.

 3. Gisteren een docu zitten kijken ja, op Netflix dat dan weer wel. Wat ze in 1945 in concentratiekampen aantroffen. Ga eens kijken, wel een emmertje op schoot. Is dat waar we weer naar toe gaan?

  • Dat wat ze in de kz vonden waren mensen die door de geallieerde bombardementenkapot gegooide aan en afvoer wegen! Waardoor er geen voedsel aangevuld kon worden! En veel uitgemergde lijken waren aan tyfus overden, wegens het gebrek aan juist zyklon B waarmee de luizen in speciale kleine ruimtes werden “vergast” Dit was duidelijk voor klein ongedierte effectief! Het reinigen van kleding die vaak vol met tyfus luizen zat gebruikten ze het. Ze hadden sppeciale apperaten die de zyklon B verwarmden, want pas bij 26° ging het verdampen! In de VS en andere landen werd het ook gebruikt ze het ooke tegen tyfus luizen! Deze gasten zoals Gates, Schwab, Soros, zijn fanatieke zionisten die graag zien, dat er zveel mogelijk blanken sterven! We zijn echt in gevaar, hopelijk beseffen we dat op tijd! Via de media zul je niks horen, je moet zelf op onderzoek uit! We zijn jaren voorgelogen!

   • was dat de documentaire “the last battle of europe ” ? die heb ik gezien op Wappiegeluid.nl ( nederlands ondertiteld ) 10 delige reeks die het verhaal van de Rotchild joden uit de doeken doet…heel interessant , als je de serie hebt gezien , zijn we idd jaren aan een stuk voorgelogen , en nu doen ze’t opnieuw..het zijn de joden die op ons neerkijken en ons verachten, ze willen wereld heerschappij , en als je ze allemaal op een rijtje zet , zoals Soros , Scwab , Gates , de Bilderbergs , de Rotschilds en alle bankiers zijn het idd allemaal joden

   • Voorgelogen jazeker , maar niet zoals jij denkt. Waarom arresteerde Hitler Rotshild? Niet eens in cel maar luxe omgeving en liet hij deze gewoon lekker naar buitenland gaan ipv nekschot? Waarom liet hij alle freemason gebouwen in EU staan en brak hij deze niet tot de grond af? Daar heb jij gelijk je antwoord…En dit zie je nu live in Oekraïne: Ashkenazi met Nazi’s = Zionisten..Ze zijn met elkaar verworven en mensen trapte erin….En nu weer…De 4e industriële revolutie is gewoon heropleving van het 3e Reich. Het is nooit weggeweest ze waren altijd onder ons. Duitsers zijn voorgelogen en arme simpele joden ook, opgestookt en geofferd gewoon. Hitler was een bastaard Rothshild.

  • Dan weet je niet eens wat die zg geallieerde “bevrjders”aangericht hebben in Duitsland, dielijken laten ze nooit zien en al die vrouwen die de sovjets werden verkracht en aan bomen genageld werden! De bombardementen, waarbij mensen leved verbranden, het asfalt onder hun smolt en men dus levend verbrandde! Kijk maar eens naar de docu “Helstorm” in Engels of Duits, dit wordt verborgen gehouden door media! Kijk eens naar de “Holodomor” de Holocaust op de 66 miljoen Russen, door met voor 80% joodse politburoo, goelag kampen en Tjeka, NKVD en later KGB gepleegde wandaden, als ogen uitstekn tongen afsnijden, levendig villen enz de rest zal ik u besparen! Verdiep je daar maar eens in, het gaat alsmaar ober die boze Duitsers en Nazis, die 10 x zo fatsoenlijk waren als die sovjets, maar ja zij wonnen de oorlog! In feite is er maar 1 overwinnar, het internationale jodendom, Engeland is was zijn kolonien kwijt, loopt nu ook vol gelukszoekers, de sovjetunie is gevallen en de VS staat op het punt van burger oorlog, zoals elk westers land! Alleen de joden werden er beter van, zij kregen Israel in handen en hun bankiers verdienden miljarden aan de wapenhandel! Nu proberen ze het op ieuw, via de misleidende medische weg, onder het mom van een killervirus en gevaarlijke vaccins! Mensen wordt wakker!ä

   • idd , wat de russen hebben gedaan was duizend keer erger dan Hitler, alhoewel die waren ook niet van de poes….maar zoals u zegt de winnaar schrijft de boeken, en zo is het ook gebeurd , we worden constant belogen en voorgelogen….al jaren, en de grote schuldige = de media , die doen er gewoon aan mee omdat ze’r voor betaald worden, ik hoop dat ze al die globalisten opknopen , het probleem zal vanzelf verdwijnen…want er is nu op ’t moment geen pandemie

 4. Het verplicht inspuiten is ook voor zorgpersoneel in onder andere zuidoost Babant van toepassing, waar niet inspuiten resulteert in geen of weinig uren meer mogen maken en verlies van reiskosten vergoeding. Dit is dwang die word opgelegd door directies van verpleeghuizen aan het personeel en waarbij de regering de handen in onschuld kan wassen….niet enkel dus de bewoners maar ook het personeel moet zich laten inspuiten met een niet getest middel dat als vaccin word verkocht maar niet een vaccin is…..en experimenteel….dus geen rechten cq schadevergoeding voor wie het laat inspuiten als het misgaat….niet wettelijk verplicht …..keuze….vrijheid….

  Dit is nu gaande en de regering weet dit donders goed maar laat het gebeuren….omdat het in de HUIDIGE politieke lijn past….geen rechten…geen schadevergoeding en mogelijk ook geen arbeidsongeschiktheid want het is zelf toegebrachte schade als de verzekering eenmaal bij de rechtbank staat om een claim af te wijzen….

  Dit vrijwillig verplicht inspuiten is pure afpersing cq chantage en zou acuut moeten worden.
  verboden. Dat dit niet gebeurd zegt alles over de regering die dit land en dit de spuitkamer in en over de kling jaagt….

  Moordenaars zijn het, maar niemand is persoonlijk verantwoordlijk als er rampzalige gevolgen aan zitten….niemand…..

 5. Ik dacht dat dit FrontNieuws was die met harde feiten komt?
  Snap de noodzaak niet om toch nog eventjes wat joodse propaganda te injecteren in een artikel wat over een nep virus gaat. Waande me voor een moment op GeenSteil, gaan we die kant op nu?

  ”Het eugenetica-programma dat in Duitsland werd uitgevoerd tijdens de Tweede Wereldoorlog.
  De afschuwelijke medische experimenten en genocide die in Duitsland plaatsvonden werden veroordeeld
  tijdens de Neurenburg processen.”

  There were no gassings in the ”Nazi” Euthanasia Institutes, only injections: the Hadamar Institute case.

  Just like the ”holocaust” ™, T4 Aktion has morphed into something it wasn’t. Hitler for one was only faintly aware of these things as it was already German policy (as well as many other nations, including the US) to humanely deal with natures mistakes. Eugenics is a very old discipline that says the race must purify it’s own and cleanse itself if it wants to stay strong. (Think of Spartans) This was nothing new in NS Germany this policy was already in place, the NS state just organized it to be more accountable. Like I said earlier though it has now turned into something it wasn’t. The Jews have turn this into some mini ”nazi” ”holocaust” that we need to be afraid of. As for the IMT doc about gassing, those docs are mostly post war doctored reports to either place blame on someone else so someone could go free, or made up all together to “prove” something the court needed to prove.

  =======
  HOLOHOAX
  =======
  Main Cause of death: Malnutrition, typhus.
  The supply lines were being bombed by the British at night and by the Americans during the day. Germans died from starvation as well, but you don’t hear about it because it doesn’t fit the jewish sob story narrative.
  Talking about the six million. Around plus or minus, 290.000 Jews died in German labour-camps.
  -The world almanac from 1933, worldwide populations of Jews: 15.315.359
  -The world almanac from 1948, worldwide populations of Jews: 15.763.638

  *Comité International De La Croix-Rouge (Red Cross)

  Genéve, November 22, 1944,
  Delegates from the red cross confirmed that Auschwitz was a labor camp, and they didn’t find any trace of installations for exterminating civilian prisoners.

  Doc.G.44/Sec
  JES/GB

  FEITEN, GEEN ONZIN!

 6. Daar hebben de moffen ervaring mee. Voor de oorlog werden er 840.000 gehandicapten en kinderen van ter dood gebrachten vermoord door dokters en verpleegsters.
  Niemand protesteerde.
  Niemand werd na de oorlog vervolgd.

  Massamoord zit bij de linkse nazi’s in het bloed kennelijk.

 7. Daar hebben de moffen ervaring mee. Voor de oorlog werden er 840.000 gehandicapten en kinderen van ter dood gebrachten vermoord door dokters en verpleegsters.
  Niemand protesteerde.
  Niemand werd na de oorlog vervolgd.

  Massamoord zit bij de linkse nazi’s in het bloed kennelijk.
  Voor het “groter goed”de NWO deze keer….

 8. @Pierre HM van de Kletersteeg,

  ”Linkse Nazi’s” ?

  ”Moffen” behoren net zoals de Nederlanders tot hetzelfde ras. Het Germaanse ras.
  Iemand die hierin divisie probeert te zaaien is een idioot, of iemand die hier juist op uit is.
  Jou Anti-Duitse haat is voelbaar (((vriend))).

  ”Voor de oorlog werden er 840.000 gehandicapten en kinderen van ter dood gebrachten vermoord door dokters en verpleegsters.”’ —– Bewijs? —–

  Nee de ”Nazi”s” waren niet links. Die bewering is ronduit achterlijk, het waren letterlijk elkaars tegenpolen.
  Deze vorm van Judeo-Communistische projectie is niet alleen ontzettend transparant, maar ook erg pathetisch. Een pure wanhoopsdaad van mensen met serieuze psychologische problemen die totaal buiten de realiteit staan.

  https://www.ssrelics.net/PROPAGANDA%20ASSETS/ss-posters/europa%20is%20aangetreden.jpg

 9. Ik heb dit al eerder gezegd. Ik woon in een ouderen complex dat bestaat uit vijf blokken van mensen die nog gewoon voor zichzelf konden zorgen. En ik ben geschokeerd hoeveel van m’n geliefde buren plotseling na vaccinatie overleden. En vanwege de lockdowns kon ik niet naar de begrafenissen. En deze mensen waren ook gewoon gezond. Maar omdat ik geen familie ben kreeg ik verder ook geen informatie over de reden waarom ze waren overleden. Maar dat is in de loop van de tijd heel erg duidelijk zichtbaar geworden. En deze mensen hebben zich laten vaccineren in goed vertrouwen dat het om de gezondheid ging. Hartverscheurend om dat mee te maken

  • Maak je nooit een praatje met de mensen die daar wonen?
   Ik hoor dan wel eens wat zo, dat die ziek is geweest, of dat die ineens is overleden en waaraan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in