Autopsie hamer: slechts 1 procent van de onderzochte “Covid-doden” stierf uitsluitend aan Corona

2
3949
© Thomas Quine (CC BY 2.0)

Gisteren moest het front van de Corona-hardliners felle klappen afweren – wat voor hen steeds moeilijker wordt gezien de harde wetenschappelijke feiten: ten eerste werd bekend dat in werkelijkheid ten minste 20 tot 30 procent van de patiënten die tot dusver als Corona intensive care-patiënten zijn aangemerkt, helemaal niet voor Covid worden behandeld, maar om heel andere medische redenen. En nu komt het Academisch Ziekenhuis Eppendorf Hamburg (UKE) met de voor de pandemie-alarmisten vernietigende bevestiging dat 99 procent van de onderzochte “Covid-sterfgevallen” aan eerdere ziekten leed – en niet “aan”, maar hoogstens “met” Corona was gestorven.

Het Instituut voor Forensische Geneeskunde van het Universitair Medisch Centrum Hamburg-Eppendorf (UKE), vond “regelmatig reeds bestaande ziekten” in honderden autopsies van Corona-doden, meldt n-tv. De omroep citeert instituutsdirecteur Benjamin Ondruschka: “We hebben slechts bij één procent van de sterfgevallen kunnen aantonen dat we in het autopsieresultaat geen relevante eerdere ziekte hebben kunnen vinden en dat de doodsoorzaak toch een Covid 19-sterfgeval was”. Ongeveer 600 geautoriseerde lijken zijn onderzocht. “Relevante eerdere ziekte” is hier de sleutel: de eigenlijke doodsoorzaken waren, niet alleen onschuldige achterliggende ziekten, maar ook overwegend levensbedreigende aandoeningen zoals diabetes, nierinsufficiëntie of kanker. In gewone taal: dat is waaraan deze mensen zijn gestorven – en niet aan een virus dat – meestal bij toeval – in hun laboratoriumdiagnoses werd ontdekt, bericht Jouwatch.

Het zijn studies zoals deze die de verschrikking van het Coronavirus kunnen wegnemen – wat al veel eerder had moeten gebeuren. Dit is niet bedoeld om te bagatelliseren; natuurlijk sterven er mensen aan Corona (zij het hoofdzakelijk zeer oude en reeds zieke mensen). Het is hier gewoon een kwestie van proportionaliteit – en van terugkeren naar een meer serene en realistische benadering van deze van een oneindig aantal potentieel dodelijke ziekten of levensrisico’s.

Restaurants in Rome trotseren Coronabeperkingen - in "beleefd protest" open

Sinds maart jongstleden verdringen wij een groot aantal ziekten die natuurlijk blijven bestaan en samen een -veertig maal groter gevaar vormen voor elk individu dan Corona. Maar als angst-subjecten, als gevolg van een hersenspoeling die zijn weerga in de recente geschiedenis niet kent, fixeren wij ons slechts op één enkel virus – en laten wij ons gek maken door non-stop selectief belichte individuele gevallen.

Dit is alleen mogelijk omdat de Corona-dreiging door meedogenloze politieke manipulatie voortdurend wordt opgeblazen. De belangrijkste pijler hier is de geclaimde dodelijkheid – die in feite een statistisch artefact is. Als men influenzavirussen op dezelfde manier zou beoordelen als Corona, dan zouden influenza-infecties de dodelijkste ziekte van de mensheid zijn: op het moment van overlijden heeft ieder mens ofwel griepvirussen in zich, ofwel heeft hij tijdens zijn leven influenza gehad. In het geval van Corona zijn beide voldoende voor de statistische classificatie “in verband met -” of “overleden aan of met Covid”. Dus iedereen stierf “aan of met griep”. Op dezelfde manier kunnen hoge bloeddruk, parodontitis of herpes ook worden omgegooid tot dodelijke ziekten.

Duitsland richt Corona interneringskamp op voor “quarantainebrekers”

2 REACTIES

  1. Welk corona virus daar waar de totaal gelogen ophef over gaat , heeft nog niemand geisoleerd uit, als zijnde de grootte boosdoener????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here