De Zweedse ouders namen het recht in eigen handen na seksueel misbruik van twee jonge meisjes. De kinderverkrachter werd op een stoel geduwd en met vuistslagen mishandeld. Nu wordt de verkrachter opnieuw verdacht van seksueel misbruik van een meisje.

Foto: Op deze stoel zat de verkrachter tijdens de mishandeling. Foto kort na het gebeuren. Zijn hemd ligt er nog steeds © Politie

In de nazomer van 2018 hadden ouders en andere verwanten in Trollhättan een kinderverkrachter gevangengenomen en afgestraft. In het verhoor zou een van hen later hebben gezegd dat ze niet geloven in “het rechtssysteem waar verkrachters vrijuit gaan”.

De 22-jarige verkrachter werd naar een huis ontvoerd waar de familieleden zich hadden verzameld. “We willen hier geen mensen zoals jij. Je moeten verhuizen. Verdomde pedofiel”, werd tegen de crimineel gezegd. Hij werd op een stoel geduwd en de mishandeling begon. Hij werd bij tussenpozen bewusteloos geslagen en aangemaand om uit de buurt te verhuizen. “Anders komen we terug en dan zijn we niet meer zo vriendelijk als nu”.

Toen het gezelschap de kinderverkrachter had gestraft, had hij volgens de medische verklaring een diepe wond in het voorhoofd, hersenschudding, breuk aan het kaakgewricht, een blauw oog en zwelling rond het oog en op de wangen.

De verdachte pedofiel werd later veroordeeld voor kinderverkrachting en seksueel misbruik van kinderen. Vorig jaar werd het gezelschap- vier mannen en twee vrouwen – onder meer veroordeeld voor mishandeling en ernstige huisvredebreuk. De twee mannen die verondersteld werden het meest te hebben uitgevoerd, werden veroordeeld tot een half jaar gevangenisstraf.

  Waarom praat er nooit meer iemand over Zweden?

De 22-jarige pedofiel is nu echter opnieuw beschuldigd van nieuwe vermeende seksuele misdrijven tegen kinderen. In mei begint een nieuw proces in de districtsrechtbank van Vänersborg, waar de kinderverkrachter wordt aangeklaagd voor het seksueel misbruiken van een minderjarig meisje. Aanklager Malin Melin zegt dat de verdenkingen naar voren zijn gekomen tijdens het vorige verkrachtingsonderzoek.

Ook dit keer heeft de dader de slachtoffertjes door middel van spelletjes meegelokt. In alle gevallen bood de man Deense kersenwijn en likeur met snoepsmaak aan voordat hij zich aan de meisjes vergreep. Daarna volgde volgens de aanklacht een seksuele intimidatie, waarbij het meisje in verband met seksuele uitlatingen en spel werd gevraagd zich uit te kleden en ook werd geschopt of geslagen.

Een andere minderjarige vriendin van het meisje was ook aanwezig bij het incident dat plaatsvond in de woning van een van de meisjes. De ouders waren niet thuis. Ze hadden de man zelf uitgenodigd, maar hadden spijt en wilden dat hij wegging.

Moeder nodigt moslimvluchtelingen uit in haar huis – als dank wordt haar 14-jarige dochter verkracht

Tijdens het verhoor ontkende de 22-jarige de misdaad en verklaarde dat het de familie is die er achter zit. “Ik ontken volledig. Ik heb het gevoel dat het nu goed moet zijn. Het voelt alsof een hoop mensen mijn leven willen ruïneren”.

De complexe rechtszaak in Trollhättan heeft tot discussie geleid en is ook gekoppeld aan een debat dat onveiligheid en vertrouwensproblemen in het rechtssysteem ertoe kan leiden dat mensen het recht in eigen hand nemen.

  Na druk van het publiek: Britse regering gedwongen rapport over etniciteit van verkrachtingsbendes te publiceren
Vorig artikelTurkije haalde Corona-zieke Turk op met ambulancevlucht in Zweden
Volgend artikelAbdul uit Irak verkracht 14-jarig meisje – wordt vrijgesproken van verkrachting omdat hij “waarschijnlijk ADHD heeft” en niet een nee kan interpreteren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Een lijfstraf kan op diverse manieren worden toegepast : in de vorm van een zachtaardige S.M.-behandeling om de dader te gerieven of een lijfstraf met de bedoeling dat een dader z’n daad nóóit meer zal herhalen, dan moet er óf een vuurwapen een galg of een elektrische stoel aan te pas komen. Ik zou ouders van een verkracht kind het laatste model aanraden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in