Zweden doet het beter dan EU- of VS-gemiddelde

1
1832

De afgemeten en weloverwogen aanpak van Zweden sinds het begin van de Coronacrisis is altijd een steen des aanstoots en mikpunt geweest van lockdown fans. Per saldo doet Zweden het echter nu ontegenzeggelijk veel beter dan het EU-gemiddelde en ook beter dan het VK en de VS. En zoals bekend zonder de massale beperkingen, lockdowns, verplichte mondkapjes en de sluiting van scholen, en met restaurants, toerisme en winkels die altijd open zijn.

De sterfte aan Covid-19 ligt in Zweden aanzienlijk lager dan het gemiddelde in zowel de EU als de VS. Dit geldt ook voor Florida in vergelijking met andere Amerikaanse staten, vooral wanneer wordt gecorrigeerd voor de gemiddelde leeftijd van de bevolking. Zweden heeft een hogere gemiddelde levensverwachting dan het gemiddelde van de EU, Duitsland of Oostenrijk, bericht tkp.at.

En het belangrijkste is dat de gezonde levensverwachting 15 jaar hoger ligt dan bij ons. De gemiddelde leeftijd van degenen die aan en met Covid zijn gestorven, ligt ongeveer twee jaar hoger dan de gemiddelde leeftijd.

Zweden doet het ook economisch veel beter, in termen van werkloosheid en banen. Mensen die de afgelopen maanden zowel in Zweden als in de “lockdown”-landen hebben doorgebracht, zeggen dat ook het mentale welzijn onvergelijkbaar beter is. De situatie in Oostenrijk en Duitsland wordt beschreven als totaal deprimerend.

Dat de Zweedse manier superieur was en is, werd ook bevestigd in de wetenschappelijke studie van Stanford-wetenschappers onder leiding van John P.A. Ioannidis, die begin januari werd gepubliceerd. Als het een kwestie van gezondheid was geweest, zouden de andere landen ten laatste na de publicatie van deze studie van topwetenschappers het voorbeeld van Zweden hebben gevolgd.

Europarlementariër eist antwoorden: "Wanneer worden de sterfgevallen door vaccins geteld"

Oh ja, nog één ding. Zweden heeft niet zo massaal bijgedragen tot de vernietiging van het milieu door mondkapjes als de rest van de EU.

Migrant hield tienermeisje als seksslavin in toilet – verkracht met een Fanta fles

1 REACTIE

  1. TOP deze berichtgevingen!!!

    Ik heb wel een vraag: doet Zweden ook mee aan de massale vaccinatie en zo ja hoever zijn ze daar inmiddels dan mee?
    Kan dat de lage cijfers ook beïnvloed hebben? Ik ben heel benieuwd.

    Vr.gr yvon

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here