Griekenland: het brand weer eens in het migrantenkamp op het eiland Samos

3

Op zondagavond brak er op minstens vier plaatsen in het migrantenkamp op het Griekse eiland Samos brand uit, melden lokale media en staatsradio. Hoe de branden uitbraken en of er gewonden waren, bleef aanvankelijk onduidelijk. Een politieagent zei op de radio dat de brandweer de brand onder controle had gebracht.

Schietpartij in Grieks migrantenkamp Moria – twee migranten gewond

  Moria: NBMV's worden naar het Europese vasteland gevlogen: Migrantenbrandstichting heeft haar doel succesvol bereikt
Vorig artikelAbdul uit Irak verkracht 14-jarig meisje – wordt vrijgesproken van verkrachting omdat hij “waarschijnlijk ADHD heeft” en niet een nee kan interpreteren
Volgend artikelHet zijn er honderdduizenden: Migrantenleger staat in de Balkan klaar om naar West-Europa te marcheren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Wel de hekken handhaven en bewaken…als ze hun huisvesting willen verbranden, laat ze. maar niet vervangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in