Het Zweedse nieuwsblog SAMHÄLLSNYTT heeft een video in handen gekregen die werd gefilmd in het noordelijke deel van Stockholm waar een groep personen een auto rijdt met een automatisch wapen, die vervolgens wordt afgevuurd op een winkel- en woonwijk.

De video laat zien dat minstens drie mensen in een nieuwer model BMW op de Norrortsleden rijden, op de hoogte van het winkelcentrum Häggvik in de gemeente Sollentuna. Het is niet duidelijk wanneer het incident zich heeft voorgedaan.

De mensen in het voertuig praten met elkaar of ze klaar zijn, “ja bro”, hoort men antwoorden, terwijl tegelijkertijd het autoraam wordt neergelaten. De schutter pakt het wapen en richt naar buiten op een nabijgelegen winkelpand, maar verderop in dezelfde richting staan woongebouwen.

Dan volgt hij orders van iemand in de auto:

“Schiet!”

“De schoten gingen in de richting waar mijn moeder woont.”

Toen de video op Twitter werd geplaatst, hebben verschillende mensen sterk gereageerd op de scène. Eén persoon merkt op dat de schutter de schoten afvuurt in de richting van het huis van zijn moeder.

Asielzoekers ontvoeren vrouw en gebruiken haar als seksslavin in een kelder

 

  Moderna COVID-19 vaccin in Zweden gestopt - verondersteld hartschade te veroorzaken
Vorig artikelLinkse moderators door Facebook ingesteld om te beslissen wat te censureren
Volgend artikelHoger risico voor zwarten en minderheden in Engeland om te sterven aan Covid-19
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Moslims en sub sahariaanse interlectuelen krijgen meer zelfvertrouwen; burgeroorlog nadert; enig mogelijke joker: als de staat nou wwns ballen krijgt en massa deportaties gaat doen. Is simpel.Goed bewaakte gesloten grenzen, en trap ze conform de EU wet naar het land waaruit ze wamen; kunnen die ze weer……

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in