Bewakingscamera beelden van het gebeuren © Politie

Nadat de vrouwelijke Zweedse klant bij een apotheek vorig jaar aan de moslima apothekersassistente vertelde dat haar hoofddoek lelijk stond, dat ze mooier zou zijn zonder en vroeg of het haar man was die haar daartoe dwong, werd ze beschuldigd van belediging. Nu is het vonnis geveld.

Het was in oktober 2019 dat de gebeurtenis plaatsvond in Kronans Apotek op Fabriksgatan in Jönköping. Toen de 55-jarige klant medicijnen ophaalde, begon ze te praten met de 23-jarige moslima Gehad El Sayed die achter de toonbank zat, meldt Samhällsnytt.

Tijdens de rechtszaak beweerde de aanklaagster Heléne Thomasson dat de verklaring van de 55-jarige vrouw over de hoofddoek “meedogenloos” was. De vrouw zelf ontkende dat ze de moslima apothekersassistente had beledigd.

Vonnis

Op woensdag werd de Zweedse vrouw veroordeeld tot 360 euro geldboete. Ze moet ook een “smartengeld” van 500 euro betalen aan El Sayed.

Hoofddoek-activiste

Gehad kwam in 2000 vanuit Egypte naar Zweden en werd in 2016 op de staatstelevisie opgemerkt als een gezicht naar de buitenwereld voor beschuldigingen dat intimidatie en pesterijen van gehoofddoekte moslima’s zouden zijn toegenomen.

Tijdens de uitzending gaf El Sayed aan dat degenen die kritiek hebben op de islamitische hoofddoek en beweren dat er in moslimlanden enige dwang bestaat, onwetend zijn.

Zweedse staatsmedia: Franse leraar heeft zelf zijn onthoofding “uitgelokt”

  Leidster van de IS-vrouwenbrigade terug in Zweden - kreeg onmiddellijk een beschermde identiteit en uitkering
Vorig artikelKerkbezoekers onthoofd in Frankrijk: “Allahoe akbar”
Volgend artikel“Burgeroorlog is onvermijdelijk als we doorgaan zoals het nu is”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. De beruchte brief uit 1872 van een 33ste-graad-vrijmetselaar aan de oprichter van de maffia, schildert het verloop van drie wereldoorlogen, waarbij de beschrijvingen van de eerste twee aardig goed kloppen.

    WO-III zal volgens hem tot stand komen via confrontatie tussen politiek zionisme en de islamitische wereld en dat is precies wat er momenteel gebeurt (en al een tijd bezig is). Een pittig detail daarbij is dat beide partijen, volgens de inhoud van de genoemde brief, volledig ten onder zullen gaan, waarbij het Westen economisch lamgeslagen, leeggeplunderd en in ruïnes zal achterblijven.

    Iedereen die tot de groep moslim wordt gerekend is, doet en denkt identiek hetzelfde, want het zijn allemaal dezelfde robots uit dezelfde fabriek met dezelfde programmering. De demonisering van groeperingen als voorbode voor oorlog is een beproefde strategie. Valse-vlagaanslagen, die worden toegeschreven aan de gedemoniseerde groepering, horen daar zeker ook bij. Het werkt altijd, want mensen weten feitelijk inhoudelijk niets over de Islam, hebben er geen eigen ervaring uit de eerste hand mee en toch hebben ze er allerlei “meningen” over, dankzij onze zionistische mediabazen. Emotionele onvolwassenheid kent hoogtijdagen: angst is belangrijker dan feitelijke kennis. Het werkt nog steeds, ondanks alle “vooruitgang” en zogenaamde beschaving.

  2. Je zou willen emigreren, maar de hele wereld staat al in brand. Zelfs Skandinavie blijkt al ten prooi te zijn gevallen aan de Aziatische terreur. Betreurenswaardig dat eigen ingezetenen, overigens net zoals in Nederland, worden veroordeeld. Het is nog een kwestie van (korte) tijd eer je als blanke Westerling uit je eigen huis wordt verjaagd omdat al dat schurriemurrie aan emigranten hier de boel bezet zal hebben. Jammer dat ik kinderen (dus ook kleinkinderen) heb die daaronder zullen gaan lijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in