Parijs, Frankrijk © zoetnet / Flickr (CC BY-SA 2.0)

Een nieuwe opiniepeiling, uitgevoerd na de onthoofding van een schoolleraar in Parijs, heeft uitgewezen dat 79% van de Fransen van mening is dat het islamisme “de oorlog heeft verklaard” aan hun land.

Het onderzoek werd uitgevoerd door stembureau Ifop na de moslimmoord op aardrijkskundeleraar Samuel Paty, die werd vermoord omdat hij leerlingen cartoons van de profeet Mohammed liet zien tijdens een les over de vrijheid van meningsuiting.

De moslimmoord gaf in het hele land aanleiding tot talrijke massale protestmarsen ter verdediging van de vrijheid van meningsuiting en tegen de islamitische overname van Frankrijk.

“87% van de Fransen zegt het eens te zijn met het feit dat het secularisme nu in Frankrijk in gevaar is, en 79% dat het islamisme de oorlog heeft verklaard aan de natie en de republiek”, meldt Ifop.

De opiniepeiling wijst ook uit dat de politieke leider waar het Franse volk het meeste vertrouwen in heeft als het gaat om de bestrijding van het islamisme, Marine Le Pen is.

Uit een eerdere opiniepeiling bleek ook dat de Fransen steeds vijandiger staan tegenover het toelaten van meer immigranten in hun land, waarbij 64% gelooft dat migranten een negatieve invloed hebben, terwijl 60% van mening is dat het verwelkomen van hen niet langer haalbaar is vanwege culturele verschillen.

Scènes uit de Franse buitenwijken: waar moslims leren doden

Inmiddels is de wanorde in de door migranten gedomineerde Franse buitenwijken zo chronisch geworden dat sommigen vragen om het leger in te sturen.

De gevreesde banlieues in Frankrijk zijn voorsteden aan de rand van grote steden die worden gecontroleerd door grote groepen moslimbendes die politieagenten, brandweerpersoneel en ambulancemedewerkers aanvallen die zich in het gebied wagen.

  21 priesters gevaccineerd, 21 ziek, 4 doden

Eerder dit jaar zei de Franse intellectueel Eric Zemmour dat het probleem zo erg was dat de enige optie was om “met geweld te heroveren”.

Sinds 2015 zijn meer dan 250 Fransen gedood als gevolg van islamistische aanvallen.

Franse intellectueel wil de no-go zones van het land met geweld heroveren

Vorig artikelIDNL – Publicatie interview Jared Taylor
Volgend artikelDenemarken stopt geld voor moskeeën
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. ALS ze Le Pen stemmen, komt het misschien nog goed. Zoalshet nu lijkt: absoluut niet. Die moskee die een half jaar gesloten is:waardeloos gebaar.

    Een ECHT gebaar hadgeweest: die moskee slopen; alle godsdienstige uitingen inpubliek–is al een wet, maar moet gehandhaafd worden. Ipv het leger in te zetten tegen eigen bevolking; gebuik ze maar daarvoor; doen ze iets goeds.

  2. Sommige lui horen hier niet, laten ze terug gaan naar hun eigen landen. Dan is iedereen tevreden, wij omdat we eindelijk weer een redelijk rustig land hebben en zij omdat ze weer terug zijn in de landen waar zij het zoveeeeeeel beter hadden. Hetzelfde geldt al die radicalen van BLM, donder op, keer terug naar Afrika waar jullie voorouders zijn verkwanseld door mede zwarten uit andere stammen. En nummer drie, laat alle linkse en christelijke idioten die de islam hier hebben binnengehaald en die vinden dat blanken de slaven van zwarten moeten zijn meegestuurd worden met islamieten en zwarten. MAKE EUROPE GREAT AGAIN! Dus een Europa zonder al die huilebalken, laffe aanvallers, klaplopers, profiteurs, krankzinnigen, verkrachters, dieven, moordenaars, godsdienstwaanzinnigen en ander parasiterend gepeupel zoals het Antifa tuig. Onze democratie is toch niet hun democratie? Maar wel fijn in uitkeringen van die niet hun democratie profiteren, stinkende huichelaars. Ik ben al dat rapaille zat, donder op, zout op, sodemieter op. GENOEG IS GENOEG, DE MAAT IS VOL! Vertrek vrijwillig of anders onder dwang maar lazer voorgoed op! Wij, het volk, hebben jullie nooit binnengehaald dat heeft de elite gedaan die financieel van jullie wenste te profiteren, elite als Den Uyl, Kok en Blair die jullie als stemvee zag, elite als Van Veen en De Boer die met jullie hier halen alle opgebouwde arbeidsomstandigheden en fatsoenlijke lonen van werkende mensen weer konden terugbrengen naar wat het nu weer is. Elite als Lubbers die internationale arbeidscontracten heeft opgezegd. En noem de rest van die vooral politieke ‘goden’ maar op, neem ze mee, al die huichelaars, de Marijnissens, de Klavers, de Asshers, de Ruttes, de De Jonges, de Jettes en de hele zooi; neem ze mee en donder op! En neem de staatsjournalisten ook mee, dan kunnen wij hier eindelijk weer eens met echte journalistiek en objectieve media starten. Waarom gaan jullie niet? Het is toch vreselijk hier. Zwarten en islamieten worden hier toch allemaal zo verschrikkelijk achtergesteld en gediscrimineerd? GA DAN! DOEI!

  3. Weer 3 mensen vermoord in Frankrijk, waarvan 1 onthoofd.

    Het is vreselijk wat er vandaag gebeurd is: een moslimextremist heeft een terreuraanslag gepleegd in de Notre-Dame van Nice. Drie onschuldige Fransen zouden vermoord zijn door de man met een mes. Eén van de drie dodelijke slachtoffers was onthoofd.
    https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/10/radicale-islamisten-verklaren-frankrijk-de-oorlog-verdachte-terrorist-onthoofdt-vrouw-in-notre-dame-van-nice/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in