Na Italië nu ook in Spanje de Corona-revolutie: Het brandt in Europa!

2

De beknotting van hun vrijheden in verband met de beweerde tweede Coronagolf drijft steeds meer mensen in Europa de straat op. Na Italië verspreiden de niet meer langer alleen maar vreedzame protesten zich nu ook naar Spanje. De boze mensen verzamelen zich in de stadscentra om te demonstreren tegen het nieuwe Coronaregime dat in hun land van kracht is.

Volgens berichten in de media wil het seksloze liegmonster ook in Nederland een volledige lockdown doen gelden. Ben benieuwd hoe de vlooien van Willem de Onnodige zullen reageren.

Reeds dagenlang protesten en rellen in Italië wegens hernieuwde Corona-restricties

  Spaanse soldaten gooien Afrikanen terug in zee
Vorig artikel200.000 immigranten op het oog die onder de Deense repatriëringswet vallen: “Echt een goede deal voor Denemarken”
Volgend artikelKerkbezoekers onthoofd in Frankrijk: “Allahoe akbar”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. De 8 geslachten van de Talmoed
    Volgens berichten in de media wil het seksloze liegmonster ook in Nederland een volledige lockdown doen gelden.
    Het is veel erger

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in