Moslimjeugdigen bedreigen slagerij omdat hij varkensvlees verkoopt

6

Moslimnakomelingen rond twaalfjarige leeftijd in Lyon, Frankrijk, hadden besloten om een slager te “corrigeren”. De slager bood varkensvleesproducten aan in zijn winkel – dit was niet toegestaan volgens de “rechtsgelovigen” en besloten actie te ondernemen.

De lokale krant Le Progrès meldt dat de jongeren op 19 september drie keer de werknemers van een slagerij in het 8e arrondissement van Lyon hebben aangevallen. Het eerste incident vond plaats rond 4 uur ’s middags toen de tieners de medewerkers van de slagerij begonnen te beledigen: “Ze beschuldigden ons van het verkopen van varkensvlees”, zegt een van de slagers.

Na enige tijd werden de verkopers moe van de beledigingen, gingen voor de winkel staan en vroegen de “kleine” volgelingen van Allah om ergens anders heen te gaan, meldt Jouwatch.

Ze deden er niet lang over om terug te keren naar de winkel met traangas, dat ze gebruikten om de klanten in de winkel te “verrukken”. De opgeroepen politie slaagde erin om de zeskoppige bende op korte termijn weg te jagen. Maar rond 6 uur ’s avonds keerden ze met drie andere moslimjongeren terug naar de plaats van het gebeuren. Deze keer met een bedrieglijk echt uitziend vuurwapen waarmee ze dreigden. Er volgden obscene gebaren en gelach, ze waren duidelijk zeker van zichzelf en hadden plezier.

De politie arresteerde vervolgens een van de jongeren, maar vanwege zijn leeftijd – 12 jaar – werd hij weer snel vrijgelaten.

Volgens Breitbart is het aantal misdrijven dat door minderjarige delinquenten – met name niet-begeleide minderjarige migranten – wordt gepleegd in Frankrijk toegenomen. Een paar weken geleden heeft de politie in Montpellier een 13-jarig Bosnisch migrantenmeisje gearresteerd voor zakkenrollerij op het treinstation van de stad. Het bleek dat de zakkenrolster bijna 9 maanden zwanger was.

  Het Franse gepeupel rijst op en gooit zijn boeien naar de politie

Vorig jaar werden drie minderjarige migranten uit Algerije gearresteerd voor wrede martelingen en de moord op een 28-jarige uit Lyon. Ze hadden hun misdaad live uitgezonden op social media. De drie Algerijnen werden gearresteerd nadat ze naar buurland Spanje waren gevlucht.

Le Pen belooft alle criminele migranten te deporteren bij een verkiezingsoverwinning in 2022

Vorig artikelVijf leden van een migrantenfamilie, waaronder vier kinderen, vermoord in ‘hamer en mes’-aanval door familielid
Volgend artikelKamikaze-drones uit Israël vallen christelijke Armeniërs aan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

  1. Ze moeten in Europa eens stoppen met dat zogenaamde jeugd strafrecht. Die jongeren weten donders goed waar ze mee bezig zijn. De verovering van het Westen.

  2. …maar een bak varkensbloed over ze heen gooien doet ook wonderen. En anders het ouderwetse: afranseling met een knuppel, of taseren.
    Die tasers kan jeoveral kopen.
    En dan even douchen met varkensbloed werk ook wondertjes….

  3. Juist goed dat dit nu gebeurd het zijn toch zo een zielige mensen en ook goede mensen ze neuken de schapen en zelfs de honden dat noem ik nou echte moslims.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in