De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken Karl Nehammer en de minister van Integratie Susanne Raab plukken de zure druiven van hun multiculturele oogst. Na de gewelddadige botsingen tussen Koerden en Turkse nationalisten vorige week in Wenen-Favoriten, staan de twee politici nu na doodsbedreigingen onder politiebescherming. Dit zijn de vruchten van de tolerantie voor intolerantie; in plaats van de veelgeprezen integratie worden er op Oostenrijks grondgebied geïmporteerde conflicten gevoerd.

Oostenrijkse politici voelen nu de gevolgen van de aanvallen van Turkse ultranationalisten op Koerdische en linkse demonstranten in Wenen. Er zijn bedreigingen geuit tegen minister van Binnenlandse Zaken Karl Nehammer en minister van Integratie Susanne Raab (beide ÖVP). Ze worden nu de klok rond bewaakt door de speciale eenheid “Cobra” van de Oostenrijkse politie. Het Bureau Bescherming van de Grondwet had dit aanbevolen na de beoordeling van de gevaarlijke situatie. “We laten ons niet intimideren door deze bedreigingen”, benadrukte Raab. Minister van Binnenlandse Zaken Nehammer zei dat dit voor hem het begin was van een nieuw en onaangenaam leven. Maar de Oostenrijkse regering zou zich niet laten intimideren door potentiële geweldplegers, schrijft RT Deutsch.

Karma Strikes Again: VS Democraat senator mishandeld door Antifa en BLM – die hij steunde

Vorige week waren er gewelddadige aanvallen van Turkse extremisten op Antifa en andere deelnemers aan demonstraties. Ook waren er aanhangers van de zogenaamde ‘Grijze Wolven’, een beweging die als rechts-extremistisch wordt beschouwd. De politie zat gevangen tussen de fronten. In totaal raakten zeven politieagenten en een politiehond gewond tijdens de demonstraties.

Zoals besteld, zoals geleverd: ‘Oma tegen rechts’ wordt bruut aangevallen en beroofd door Noord-Afrikaan

  50 Turken vernielen kerk in Wenen - schreeuwen "Allahoe akbar!"
Vorig artikelWest-Europa ervaart dagelijks ‘low level’ terrorisme van overzeese immigranten
Volgend artikelBosnië: Stroper schiet illegale migrant dood
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in