Bosnië: Stroper schiet illegale migrant dood

1

Een illegale migrant werd gisteren doodgeschoten toen hij bij Kulen Vakuf (kanton Una-Sana, in het noorden van Bosnië) de grens met Kroatië probeerde over te steken.

Een buurtbewoner had de politie gisterochtend laten weten dat een groep van zeven illegale migranten een gewonde man door het terrein droeg. Uit onderzoek van de politie en het medisch noodteam dat werd ingeschakeld, bleek dat de man in de tussentijd was bezweken aan zijn verwonding. Uit het eerste onderzoek bleek dat de dodelijke wond in zijn rug hoogstwaarschijnlijk is toegebracht door een geweerschot.

De identiteit van het slachtoffer is nog onbekend, maar het eerste onderzoek heeft uitgewezen dat hij een bewoner is van het Lipa-kamp, van waaruit velen de grens met de Republiek Kroatië probeerden over te steken.

In de tussentijd zijn de resultaten van verder onderzoek vrijgegeven:

Een lokale stroper gaf zichzelf aan bij de politie en bekende dat hij de migrant “per ongeluk” had neergeschoten.

Het zijn er honderdduizenden: Migrantenleger staat in de Balkan klaar om naar West-Europa te marcheren

  Bosnië wordt overspoeld door asielzoekers; buurlanden verdedigen zichzelf
Vorig artikelKarma slaat opnieuw toe: Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken en minister van Integratie na doodsbedreiging onder politiebescherming
Volgend artikelWaarom is de waarheid voor velen zo moeilijk onder ogen te zien?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in