Zoals besteld, zoals geleverd: ‘Oma tegen rechts’ wordt bruut aangevallen en beroofd door Noord-Afrikaan

4
1844
Hitst in Hamburg regelmatig tegen Duitsers op: Gunda Wütschner

Karma heeft opnieuw toegeslagen: in Hamburg is een oudere vrouw die zich regelmatig als ‘Oma tegen rechts’ engageert op brute wijze aangevallen en beroofd door een Noord-Afrikaan.

Degenen die in het multicriminele Hamburg wonen, hebben een goede kans om slachtoffer te worden van de zogenaamde verrijking. Soms treft het ook mensen die niet genoeg kunnen krijgen als het gaat om het importeren van jonge mannen die vreemd zijn aan de soort en de cultuur, schrijft Günther Strauß.

De gepensioneerde Gunda Wütschner is een van deze mensen. De 76-jarige neemt regelmatig als ‘Oma tegen rechts’ haar anti-Duitse gevoelens de straten op van Duitsland. Ze zet zich in tegen vermeend racisme, maar ze bedoelt haar haat tegen haar eigen volk en wil heel Afrika welkom heten in Duitsland – uiteraard op kosten van de hardwerkende arbeiders. Als langdurig SPD-lid (socialisten) is ze bekend met de gewoonte van het uitgeven van andermans geld en is ze een overtuigde buitenlandersfetisjiste.

Noord-Afrikaan overvalt ‘Oma tegen rechts’

Afgelopen maandag was het omstreeks 16.00 uur toen de fanatieke gepensioneerde op de Zirkusweg in Hamburg fietste. “Plotseling werd ik rechts ingehaald, kreeg een duw en viel”, herinnert Gunda Wütschner zich, die in haar actieve beroepsleven als mainstreamjournalist blankenhaat en hetze verspreidde. De duw was geen ongeluk, maar pure opzet. De dader was echter geen rechts persoon tegen wie de gepensioneerde regelmatig op straat ophitst, maar een van haar beschermelingen.

Een Noord-Afrikaan had de ‘Oma tegen rechts’ brutaal van haar fiets geduwd. Maar niet alleen dat. De dader heeft vervolgens de handtas, portemonnee, identiteitspapieren etc. van het verwarde slachtoffer gestolen. De jeugdige dader wordt beschreven als slank, ongeveer 1 meter 50 lang, met kort, donker en licht golvend haar.

Burgeroorlog in Duitsland: Linkse extremisten en criminele migranten verwoesten ganse district

Engagement tegen vermeend racisme als ‘Oma tegen rechts’ beschermt blijkbaar niet tegen brute aanvallen van Merkel’s gasten. Gunda Wütschner kan als langdurig SPD-lid en anti-Duits activiste alleen maar wensen dat dit niet het laatste incident van deze aard was. Want wie zich zo massaal voor de ongecontroleerde grootschalige immigratie van illegale indringers inzet, kan net zo goed krijgen waar ze om vraagt. Als men zich inspant tegen beveiligde grenzen, moet men niet verbaasd zijn als men zelf de gevolgen hiervan ondervindt.

Frankrijk: Pro-migrantenactivist vermoord door Afghaanse migrant die hij huisvestte

4 REACTIES

  1. Niet zo fraai wat deze oudere mevrouw is overkomen : overvallen én beroofd worden door iemand die je zélf naar binnen hebt gehaald ! Zou deze mevrouw hiervan iets geleerd hebben ? Ik verwacht van niet, links is n.l. zéér hardleers !!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here