“Te westers”: Sharia-politie tiranniseert vrouwen in Oostenrijk

2
Foto ter illustratie, screenshot YouTube

Zoals pas onlangs bekend is geworden, hebben verschillende Tsjetsjenen in Oostenrijk een Sharia-politiemacht opgericht. Ze waren maandenlang, zo niet langer, actief in Wenen en Linz. Zij zouden met name vrouwen hebben getiranniseerd en bedreigd, tenzij zij zich in overeenstemming met de islamitische waarden zouden hebben gedragen.

Nu zijn er zes Tsjetsjenen tussen 19 en 37 jaar gearresteerd. Ze zouden de kern vormen van de hiërarchisch georganiseerde bende. Een van hen was een vrouw, meldt de Wochenblick.

Foto’s van de “zondaressen” werden in moskeeën opgehangen

Sinds ten minste het begin van het jaar zouden islamitische Tsjetsjenen de vrouwen en zowel hun partners als hun gezinnen hebben bedreigd. De evenzo uit Tsjetsjenië stammende vrouwen waren vanuit het oogpunt van de Sharia-politie te westers in hun levenswijze. De zelfbenoemde moraalbewakers bedreigden, mishandelden en dwongen de vrouwen en hun omgeving een islamitische levenswijze aan te nemen.

Als de vrouwen niet voldoende bedekt waren of niet-Tsjetsjeense partners hadden, voelde de Sharia-politie zich verplicht om in te grijpen. Als de “zondaressen” hun levenswijze niet veranderden, werden er foto’s van hen in moskeeën voor demonisering opgehangen en gingen de bedreigingen en aanvallen onverminderd tegen hen door.

De oudere leden van de bende zouden de jongere Tsjetsjenen hebben opgeleid in het “berispen”. De Weense politie is op de hoogte van tien gevallen tot nu toe waarin vrouwen het slachtoffer zijn geworden van de islamitische zedenpolitie.

Politie vermoedt groter netwerk

De politie vond verschillende gas- en alarmpistolen, messen, kwartshandschoenen [illegale slagkrachtverhogende handschoenen die bij de knokkels voorzien zijn met fijn kwartszand, red.], mobiele telefoons en nam 5.000 euro aan contant geld in beslag tijdens een simultane inval bij de woonadressen van de moraalbewakers op 17 juni. De daders zijn gearresteerd.

  Ondernemer verzet zich tegen Cancel Culture - verdubbelt zijn omzet

Zij werden beschuldigd van talrijke strafbare feiten, met name op verdenking van meervoudige mishandeling, bedreiging en criminele samenzwering.

De autoriteiten verwachten nog veel meer zaken en doen momenteel onderzoek naar verdere slachtoffers en daders.

Oostenrijkse lerares verbreekt haar zwijgen: “Cultuurstrijd in het klaslokaal” – Hoe de islam de school verandert

Vorig artikelMeer dan 50 mensen zijn dit weekend in New York neergeschoten
Volgend artikelDemocraten gouverneur van New York noemt Corona “Europees virus”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Waarom vechten de westerse mannen niet terug? Het zijn door de media gehersenspoelde watjes geworden, die gewoon hun vrouwen, door premitievelingen, laten afslachten! Eruit met dat tuig!

  2. 10 man die een honkbal vereniging oprichten en dat spul van de straat slaan.

    Tjetjenen zijn achtelijk. Als b.v. een familie die in DE zit een dochter heeft die een te kort rokje aan had, gaan ze met haar op vakantie en laten haar daar vermoorden. Moeders werken eraan mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in