De Democratisch senator Tim Carpenter noemt de BLM- en Antifa-rellen als “vreedzame protesten”. Nu is hij mishandeld door 8-10 “vreedzame demonstranten” – voor het proberen te filmen van de demonstranten.

Tim Carpenter is sinds 2003 een Democratische senator voor Wisconsin. Tijdens de recente rellen in de Verenigde Staten heeft hij de protesten gesteund van zowel Black Lives Matter (BLM) als linkse demonstranten, waaronder Antifa, en kwalificeerde de rellen als “vreedzame protesten”.

Gisteren, op woensdag, mocht hij de gevolgen van deze zogenaamde “vreedzame protesten” ondervinden, toen hij een protestbijeenkomst in Washington buiten het Capitool bijwoonde en vanaf het trottoir probeerde de bijeenkomst met zijn mobiele camera op te nemen.

Klik op de foto om de korte clip van Tim Carpenter op Twitter te zien terwijl de mishandeling begint.

Backup:

 

Onmiddellijk lopen drie cultuurmarxisten vermomd achter Coronamaskers naar hem toe en slaan hem neer.

Volgens Carpenter werd hij aangevallen door acht tot tien demonstranten die hem op de grond sloegen en hem op het hoofd, de nek en in de ribben schopten en sloegen. “Misschien een hersenschudding, het zicht in het linkeroog een beetje wazig, pijnlijke nek en ribben”, schrijft hij op Twitter.

Hij heeft echter zijn bericht niet gepost op zijn eigen Twitteraccount. In plaats daarvan plaatste Carpenter zijn bericht op het Twitteraccount van WKOW’s Sports Manager, Lance Veeser, nadat Veeser een foto van de gehavende Carpenter had gepubliceerd.

Tim Carpenter mishandeld. Foto: Lance Veeser-WKOW/Twitter.

Na de publicatie van Veeser bevestigde Carpenter dat hij dat was, en beschreef in zijn woorden wat er was gebeurd.

Ik nam beelden op, ik werd erdoor aangevallen en in elkaar geslagen. Stompte/schopte op het hoofd, nek, ribben. Misschien een hersenschudding, zicht in het linkeroog iets wazig, pijnlijke nek en ribben. 8-10 mensen vielen me aan. Onschuldige mensen gaan gedood worden. In Capitool opgesloten – zit vast in het kantoor. Stop het geweld nuPlz!

Carpenter wordt door andere Twitteraars met medeleven bejegend, maar ook met spot.

Het zijn maar demonstranten. Volgens het nieuws is het oké dat ze een beetje gek zijn.

Het zijn gewoon vreedzame protesten, weet je nog?

Dit zijn je aanhangers.

Het is deze toekomst die je hebt gekozen.

Lance Veeser’s werkgever, de TV-zender WKOW, heeft ook het nieuws gepubliceerd.

Minuut stilte voor dode draaideurcrimineel in het Europees Parlement

  VS: meer gevallen van volledig gevaccineerde mensen die positief testen op Corona
Vorig artikelKhairi, 25 jaar, was een christelijke bekeerling die “vluchtte voor islamisten” – vermoordde drie mensen in terroristische aanslag
Volgend artikel60% van de EU-burgers heeft geen vertrouwen in de gevestigde mainstream partijen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Zit deze Tim Carpenter nu ook op de tv te janken zoals Robje Jetten, toen die werd uitgescholden op twitter vanwege z’n homo-zijn ? Uitgescholden door moslims die hij zélf heeft geholpen om Nederland te “bezetten”?
  Dit soort gebeurtenissen, als met Carpenter en Jetten, kan mij niet vaak genoeg plaatsvinden; bijv. Pinokkio Rutte die door een negroïde man van z’n fietsje getrokken wordt en klappen krijgt, of (nogmaals) Robje Jetten, die gratis z’n eerste vliegles krijgt van een paar moslims.
  Ik denk maar zo : Iedereen krijgt wat hij/zij verdient.

 2. De ” vanger ” Tim Carpenter, de grote steun van de achterlijke BLM én vanb de uiterst linkse ANTIFA , heeft nu een koekje van eigen deeg gekregen!!!

  Goed zo!!!

 3. De ” vanger ” Tim Carpenter, de grote steun van de achterlijke BLM én van de uiterst linkse ANTIFA , heeft nu een koekje van eigen deeg gekregen!!!

  Goed zo!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in