West-Europa ervaart dagelijks ‘low level’ terrorisme van overzeese immigranten

4

Het is nog niet zo lang geleden dat men in Canada elke maand, of zelfs op een bepaald moment elke week (de zomer van 2016 schiet te binnen) hoorden over een succesvol uitgevoerde moslim-terroristische aanslag in Europa.

Bijna elke dag leken de straten van West-Europa een nieuwe verschrikking te brengen die onschuldige mannen, vrouwen en kinderen dood of gebroken achterliet en de politieke en sociale spanningen aanwakkerde [1].In die zomer bereikte het dodelijke geweld zo’n enorme hoogte dat de New York Times betreffende het onderwerp de situatie op een ongewoon verontrustende manier beschreef:

Bijna elke dag lijkt een nieuwe horror te brengen in de straten van West-Europa, waarbij onschuldige mannen, vrouwen en kinderen dood of gebroken worden achtergelaten, wat de politieke en sociale spanningen aanwakkert [1].

In de jaren daarna is de massale slachting onder slachtoffers door terrorisme grotendeels tot stilstand gekomen, maar het onderliggende probleem is nog steeds aanwezig – en wordt steeds erger, schrijft het Canadese nieuwsorgaan Eurocanadian.

Terroristische aanslagen met grote aantallen slachtoffers en schokkende beelden, zoals de vrachtwagenaanval in Nice [2], de Bataclan-aanvallen in Parijs [3], of de golf van terrorisme in Londen die ertoe leidde dat Theresa May de terroristische dreigingsmeter op zijn hoogste niveau bracht [4], zijn voor het merendeel tot staan gebracht [5].

Er zijn verschillende verklaringen voor de reden waarom dit het geval is, van de nederlaag van ISIS in het Midden-Oosten tot de toegenomen effectiviteit van de terrorismebestrijding in West-Europa. Dit is natuurlijk een welkome opluchting voor de Europeanen die op het continent wonen. Het betekent echter niet dat de problemen zijn gestopt. Grootschalig terrorisme is slechts vervangen door laagdrempelig terrorisme tegen autochtone Europeanen door buitenlandse bevolkingen die in Europa wonen. Dat is meer verontrustend, vooral omdat de Canadese media niet genoeg aandacht besteden aan gebeurtenissen die niet ‘dramatisch’ genoeg zijn.

  Video: Bekijk de Eritrese oorlog in Nederland

Ja, het grootschalige terrorisme is (vooralsnog) grotendeels gestopt. Dit is niet echt een troost voor Zweden, dat regelmatig wordt opgeschrikt door explosies [6], door migranten aangestoken brandende auto’s [7], seksueel geweld door migranten tegen Zweedse vrouwen en kinderen [8], bendeoorlogen [9], en de voortdurende terreur van “no-go zones” [10].

In Duitsland duwde een migrant een moeder en haar zoon voor een aankomende trein, wat resulteerde in de dood van de jongen [11]. In Engeland zijn in augustus van 2019 nog eens zes mannen veroordeeld voor hun aandeel in Rotherham’s voornamelijk islamitische grooming-bendes[12].

Als je dacht dat grooming-bendes zich beperkten tot Rotherham, dan heb je het helaas bij het verkeerde eind – ze hebben in veel Engelse steden geopereerd, van Aylesbury tot Newcastle en Peterborough [13]. In Frankrijk hebben honderden ‘sans-papiers’ (illegale migranten) het Pantheon bestormd – een historisch Parijs gebouw waar veel belangrijke Franse figuren begraven liggen [14]. De voornamelijk Afrikaanse demonstranten zongen leuzen en vroegen om immigratiepapieren in de rustplaatsen Voltaire en Emile Zola.

De hierboven geschetste verhalen zijn eigenlijk slechts het topje van de ijsberg. Vraag het de Europese mensen onder vier ogen en ze kunnen je misschien wel meer vertellen. Het beeld dat deze verhalen schetsen is dat van een continent in stille pijn. West-Europeanen worden niet zo massaal vermoord als een paar jaar geleden, maar hun trage omvolking en vernedering door buitenlandse bevolkingen lijkt bijna erger.

De komende burgeroorlog in Europa

Het is geen understatement om te zeggen dat de hele situatie aanvoelt als een bezetting of een invasie: in een opiniepeiling van de Franse krant Le Monde zei 64% van de ondervraagden dat “ze zich niet langer thuis voelen in hun land”. De migrant in Duitsland die de moeder en zoon voor een trein duwde, deed dat in Frankfurt, dat in 2017 de eerste Duitse stad werd waar etnische Duitsers de minderheid van de bevolking vormen [15]. De angsten van de Europeanen beperken zich niet tot uitbarstingen van geweld, maar omvatten ook een algemene bezorgdheid over de ontheemding door buitenstaanders in het land waar ze opgroeiden.

  Geen enkele westerse samenleving is erin geslaagd moslims te integreren

Terrorisme is niet het probleem, maar wel het meest opvallende en dramatische van de vele symptomen van massale moslim-immigratie in Europa.

De Amerikaanse media bewijzen onze vrienden aan de overkant van de oceaan een slechte dienst door deze minder dramatische, maar even belangrijke symptomen te negeren, maar in het informatietijdperk worden de oude mediakanalen steeds minder relevant. In de moderne tijd heeft ieder individu zijn eigen drukpers in de vorm van wat voor online bereik hij of zij ook heeft, hoe klein ook. Door onze drukpersen te gebruiken om te vertellen wat er in West-Europa gebeurt, kunnen we onze Europese vrienden geruststellen dat ze niet alleen zijn – en natuurlijk proberen de fouten te vermijden die hun regeringen hebben gemaakt.

[1]https://www.nytimes.com/2016/07/26/world/europe/string-of-attacks-in-europe-fuels-a-summer-of-anxiety.html
[2]https://en.wikipedia.org/wiki/2016_Nice_truck_attack
[3]https://en.wikipedia.org/wiki/November_2015_Paris_attacks
[4]https://www.politico.eu/article/theresa-may-on-trump-terror-tweet-unhelpful/
[5]https://www.foreignaffairs.com/articles/europe/2018-12-19/why-jihadist-attacks-have-declined-europe
[6]https://quillette.com/2019/06/11/its-time-for-sweden-to-admit-explosions-are-a-national-emergency/
[7]https://www.nytimes.com/2018/08/15/world/europe/sweden-car-fires.html
[8]https://www.bbc.com/news/world-europe-45269764 https://voiceofeurope.com/2019/09/swedish-dystopia-rapes-in-stockholm-have-increased-by-20-percent/
[9]https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2054&artikel=5626459
[10]https://voiceofeurope.com/2019/02/ups-stops-delivering-packages-to-swedish-no-go-zones-after-multiple-attacks-on-drivers/
[11]https://www.japantimes.co.jp/news/2019/07/31/world/crime-legal-world/man-pushed-german-boy-train-run-swiss-police/#.XYu6TudKjpA
[12]https://www.theguardian.com/uk-news/2019/aug/28/rotherham-child-sexual-abuse-six-more-men-convicted
[13]https://www.express.co.uk/news/uk/839509/Britain-towns-cities-asian-grooming-gangs-Newcastle-Rochdale-Rotherham
[14]https://www.nytimes.com/2019/07/12/world/europe/undocumented-migrants-pantheon-paris.html
[15]https://www.dailymail.co.uk/news/article-4652002/Native-Germans-minority-Germany.html

Vorig artikelEn dan nog steeds jezelf voor de gek houden dat de omvolking een samenzweringstheorie is
Volgend artikelKarma slaat opnieuw toe: Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken en minister van Integratie na doodsbedreiging onder politiebescherming
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Autobranden zijn er hier ook bij de vleet, wreed afgeslachte dieren, lastig gevallen meisjes, homo’s, bedreigde, gepeste scholieren, beroving van oudjes.
  Allemaal dankzij de Islam.

 2. Iedere dode Europeaan die sterft door de hand van een immigrant of moslim i op de hoofden van lieden zoals Timmermans, Junckers, Merkel, Rutte, Sargentini, Von der Leyen, Macron, de NGO’s en hun leiders, de beroemdheden die met hun onnozele bekken en gezichten de burgers voor de gek hielden, de pers die letterlijk de Judasrol tot een leerstoel heeft verheven, de zakenlieden die hun zakken vullen met hand en span diensten en noem ze maar op…

  Dat zijn de hoofdschuldigen, dat zijn de aanstichters. Onthoud hun rol in het geheel.
  De grootste grap is dat ze zelf hun eigen hel en die van hun nageslacht ook hebben gecreëerd.

  In vele huizen is de hooivork reeds geslepen en het touw ingevet…

  De rekening is opgemaakt en de zegels zijn geplakt. Nu nog wachten op een volkstribunaal dat de misdaden tegen eigen volk en de mensheid in het bijzonder gaat beoordelen.

 3. P.s. Er is geen “low level” terrorisme, het blijft terrorisme, of er nu ineens op een plek op een dag 100 mensen sterven of over de hele EU 200 op diezelfde dag. Het zijn doden die bewust berekend en met opzet door politici worden gefaciliteerd.

  En dat is de kern van terrorisme, iedere dag op iedere plaats een druk van angst leggen. De essentie van terreur…..wie denkt er nog aan Bataclan, Nice of een andere massa slachting. Hadden Christenen dit gedaan bij Moslims in ene deels moslim land waren de straten bloedbeken…..over liefde en verdraagzaamheid gesproken…..

  Terreur zijn onze dagelijkse brood en spelen, politici en pers eten er goed van, maar het zijn in werkelijkheid de dealers die de bevolking vergiftigen en vervolgens de vaccins aanbieden….

  Je mag niet oproepen tot dood en eigen recht, tot opstand en vergelding, tot het zuiveren van onze leefwereld, maar ik kan me voorstellen dat er honderduizenden zijn in dit land die niets liever willen dan een hele grote schoonmaak op alle niveaus….

  In de klassieke oudheid hebben we ene meneer Hercules, die als een van zijn opdrachten stallen moest schoonmaken…misschien is er uit die legende een les te leren….

  Duchesne

 4. Low level terrorisme, code oranje, niveau 4……Bullshit !

  Ieder dag is op straat gewoon op je hoede zijn. Wanneer een kut Ahkbar het uitkomt heb je een mes in je lijf, simpelweg omdat het vrijwel ongestraft kan, in hun wereld een vorm is van gerechtigheid en wij onbeschermd rondhuppelen en door onze eigen soort afgestraft worden als we onszelf verdedigen.

  Mijn eerste kennis making met noord Afrikanen was toen ik 15 was, en mij door een Noord Afrikaan de aanbieding werd gedaan om mij eens goed te steken met een injectiespuit. En haat die uit de ogen van het stuk stront kwam…..dat was mijn eerste kennis making met cultuurverrijking. Nu, ruim 40 jaar later en een hele lange reeks van “incidenten” met Noord Afrikanen en andere moslims waarbij ik oprecht kan zeggen dat ik niet eenmaal zelf op zoek ben gegaan of heb geprovoceerd is mij maar een conclusie duidelijk geworden: met deze variant van de mens valt niet te leven volgens normen van gelijkwaardigheid en respect, oprechtheid en solidariteit….. Menselijkheid…..

  Ik voel mij al 40 jaar net veilig in mijn eigen land, met gegronde reden. Ik voel mij door mijn eigen regering en overheid in de steek gelaten en verraden, en die stembus, die zal er niets aan veranderen, het is enkel een bevestiging van HUN macht, er is geen democratie en recht, er is terreur.

  Het is er niet, het zit er niet in en het zal nooit komen. Respect in hun optiek is wie het meeste geweld kan produceren, niet wie de beste kast kan maken of wie er een gezin in gezondheid en voorspoed groot brengt, wie er kinderen heeft die blij en open zijn en positief. Niks constructiefs heb ik gezien, enkel nemen en meer nemen, en die haat en agressie. De lijst met vrouwen die ik ken die verkracht zijn door dit soort, neergestoken, mishandeld, beroofd, vermoord…..en dan is het een relatief kleine groep. Als er 10 Pitt Bulls iemand bijten word het ras verboden cq gemuilkorfd met een fokverbod, maar dit kan wel….? als er een paar nertsen snotteren moet alles kapot….
  Mens zijn is toch wel iets meer dan twee benen hebben en armen en kunnen praten? ……omdat iets uiterlijk ergens op lijkt wil niet zeggen dat het dat ook is.

  We zijn niet gelijk, dat is mij in 40 jaar wel bewezen. Onrecht in het kwadraat, steeds meer en we schijnen het te moeten slikken van onze regering en overheid. Wie is eigenlijk de terrorist in dit land?

  Het heeft mij getekend, de haat die ik heb gekregen is in mij gegroeid en hij komt retour afzender.
  De klote met al die codes en niveaus en low lever terreur, moordpartijen en verkrachtingen, de vuiligheid die dagelijks door licht getinten word veroorzaakt, ik leef er al 40 jaar in en ik hoop godverdomme dat er een burgeroorlog uitbreekt. Ik zal mijn menselijkheid laten voor wat het ooit was, en alles doen om mijn leefwereld terug te krijgen. De enge gerechtigheid is welke je zelf haalt. al het andere is onderdrukking en wegdrukking. Geen mens mogen zijn…..tot slaaf of dier gereduceerd worden, met een overheid die zorgt dat je dat sport wezen blijft. Die langs komen als je iets zegt dat politiek niet correct is, die je drugs of klappen voeren als ze niet snel genoeg hun zin krijgen. ……shitland. .

  Erg he, om uiteindelijk zulk een conclusie te trekken….maar het ergste is nog de figuren uit het eigen volk dat deze lieden de hand boven het hoofd houd, hun misdrijven verzwijgt, tot kleinigheden maakt en anderen die hierover spreken met geweld en leugens het zwijgen oplegt. Die lieden behoren in een speciaal plaatsje in hel gaar te koken. We noemen het de drukpershel, speciaal voor al die lieden die hun talent tot het schuiven met letters misbruiken..

  Moslim terreur is een dagelijks iets geworden, een nieuwe “normaal” waar lieden zoals Rutte en Timmermans en nog vele anderen de aanstichters en faciliteerders van zijn.

  Ik spreek de wens uit dat ze eeuwige jeuk mogen krijgen en de wens dat ze ooit oversteken als mijn bloedsuiker spiegel wat laag is.

  De beste remedie tegen dit soort verraders is te zorgen da iedereen weet wie het zijn en waar hun nest is. Dan kan iedereen zijn of haar persoonlijke verhaal kwijt bij de orgeldraaiers, en niet bij het aapje dat niet verstaat niet. Zonder Ruttes en Timmermansen en Sargentni en Halsema sloeries zijn er geen aapjes, het is door hun dat dit soort onrecht en terreur kan bestaan en groeien….

  Eeuwige jeuk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in