De omicron “variant” media hysterie is pure fictie. Het is niets anders dan een 1984-stijl Orwelliaanse psychologische terreuroperatie die in elkaar is gezet om de bevolkingen van de wereld slaafs en gehoorzaam te houden terwijl terroristische regeringen hun wereldwijde depopulatie / genocide programma’s uitvoeren, schrijft Mike Adams.

Het kwaadaardige genie van dit narratief is dat het geen enkel bewijs vereist. Aangezien niemand daadwerkelijk een “variant” kan zien – en aangezien er nergens ter wereld geïsoleerde omicron virusmonsters bestaan voor bevestiging in laboratoriumtests – implanteert een gecoördineerde massahysteriecampagne in de media eenvoudigweg het menselijk bewustzijn met de illusie van omicron, vergezeld van extreme angst.

Tot op heden is er in Amerika nog niemand gediagnosticeerd met de variant, en is er nog nergens op de planeet iemand aan gestorven. Maar dankzij het nieuws-terrorisme van de mainstream media, is  de halve wereld nu in paniek over iets dat waarschijnlijk helemaal niet bestaat. “Omicron” is bijna zeker een gecoördineerd verzinsel.

Maar uit het niets is de media erin geslaagd om de bevolking te programmeren om gek te worden bij het woord “mutaties”. Hoewel willekeurige mutaties in genetisch materiaal letterlijk miljoenen keren per dag plaatsvinden in het eigen lichaam van ieder mens, zijn “mutaties” plotseling het engst denkbare, volgens de hyperventilerende media. (Daarom noem ik omicron een “schrikvariant”, niet een variant.)

In de afgelopen twee jaar hebben de globalisten bevestigd dat ANGST, niet “wetenschap”, hun ultieme mechanisme is om de mensheid te beheersen

Weet u nog dat ons in 2020 werd verteld dat als slechts 60 – 70% van het land ermee zou instemmen twee injecties te nemen, alles weer normaal zou worden en de dood voorbij zou zijn? Het was allemaal een vanaf het begin berekende leugen.

De leugen beloofde vrijheid als de mensen gewoon zouden gehoorzamen, maar wat het opleverde was tirannie en angst… samen met nooit eindigende gehoorzaamheid aan door de overheid afgedwongen vaccin-naleving.

Wat 2020 en 2021 nu uitputtend hebben bewezen aan de globalisten is dat angst hun ultieme wapen is tegen de mensheid. Door het gebruik van gecoördineerde angst, kunnen ze ongeveer de helft van de wereldbevolking overtuigen om zich te laten injecteren met dodelijke spike-eiwit gentherapie prikken die hen na verloop van tijd zullen doden. Gemakshalve kunnen al die sterfgevallen aan iets anders worden toegeschreven – zoals kanker – zodat de schuld niet bij de vaccins kan worden gelegd.

  “Zal ik ooit nog gitaar spelen na de Corona prik?” vraagt Eric Clapton zich af in een interview

Waarom is er trouwens al een 29x toename van doodgeboren baby’s? Zoals Steve Kirsch schrijft op Substack.com:

Er is een toename van 29x in het aantal doodgeboren baby’s in Waterloo, Ontario dat begon nadat het vaccinatieprogramma werd uitgerold. Alle moeders van de doodgeboren baby’s waren gevaccineerd…

Ja, dit is een grote zaak. Maar niemand luistert. Het cardiologische risico kan 1000 keer hoger worden na vaccinatie en het maakt niet uit. Niemand luistert.

Psychologen weten maar al te goed dat wanneer angst gepaard gaat met zintuiglijke overbelasting (d.w.z. te veel nieuws, te veel stemmen, tegenstrijdige berichten, enz.), mensen van nature afgaan op alles wat op autoriteit lijkt. Hun rationele geest wordt volledig uitgeschakeld, en ze kunnen niet langer kritisch nadenken. Als ze eenmaal voldoende in een meedogenloze angst zijn gestampt, drijven de regeringen van de wereld hen naar vaccinatiecentra voor hun gehoorzame ontvolkingsinjecties. Met een pagina uit het Stanford-gevangenisexperiment, veranderen ze gehoorzame ontvangers van de vaccinaties ook in sociale “gevangenisbewakers” / handhavers die eisen dat alle anderen met hetzelfde brouwsel worden ingespoten… of anders.

Dit is de reden waarom zoveel gevaccineerde mensen zijn veranderd in razende krankzinnigen die proberen hun dodelijke injecties op te dringen aan iedereen om hen heen. (En misschien eten de prionen van het vaccin ook hun hersenen op, en veroorzaken ze agressieve persoonlijkheidsveranderingen…)

Tien voorspellingen over hoe omicron-hysterie zal worden uitgebuit door terroristische regeringen om hun moorddadige genocide tegen de mensheid te versnellen

Gedurende de laatste maanden heb ik publiekelijk het uitbrengen van een nieuw, enger biowapennarratief voorspeld. De gecoördineerde massamedia omicron freakout was gemakkelijk te voorspellen, en velen van ons in de onafhankelijke media zijn publiekelijk precies dit aan het voorspellen.

  EU vindt mogelijk verband tussen J&J Covid prik en een andere "zeldzame" stollingsaandoening

Maar wat gaan ze nu doen? Dat is ook heel gemakkelijk te zien, omdat het allemaal uit hetzelfde draaiboek komt als covid. De Omicron hysterie zal op agressieve wijze worden aangewakkerd en op elke denkbare manier worden gebruikt om totalitaire controle over de massa’s te verkrijgen, die dan in rijen zullen worden opgesteld en naar quarantainekampen worden gebracht om efficiënt tot zwijgen te worden gebracht.

Hier zijn mijn tien voorspellingen voor Omicron en 2022:

Voorspelling 1: De hysterie van de Omicron variant zal worden gebruikt om ieders vaccinpaspoort op nul te zetten, en mensen te dwingen tot een hele nieuwe vaccinatieronde voor deze nieuwe variant. Degenen die dom genoeg zijn om in te stemmen met de omicron-variant van de vaccins, zullen tekenen voor een eindeloze reeks van spike-eiwit biowapen injecties, die hen uiteindelijk zullen doden.

Voorspelling 2: Omicron-hysterie zal worden uitgebuit om agressieve vaccinatiemandaten te rechtvaardigen, eisend dat deze “nieuwe noodsituatie” alle mensenrechten, medische vrijheid en lichaamsautonomie terzijde schuift.

Voorspelling 3: Hoewel de omicron-variant tot nu toe alleen is aangetroffen bij volledig gevaccineerde mensen, zullen de leugenachtige mainstream media de ongevaccineerden de schuld geven van de oorsprong ervan.

Voorspelling 4: De omicron-variant zal door de media worden gebruikt als een dekmantel om te proberen alle Antibody Dependent Enhancement (ADE) sterfgevallen, veroorzaakt door covid-vaccins, weg te verklaren. Zelfs als gevaccineerde mensen in grote aantallen sterven, zullen de media de ongevaccineerden de schuld geven (zie #3, hierboven) en eisen dat ongevaccineerde mensen volledig worden in lockdown worden opgesloten en de toegang tot de samenleving wordt ontzegd.

Voorspelling 5: Omicron-hysterie zal worden gebruikt om te proberen afwijkende meningen over vaccins, mandaten, overheids “autoriteit” of de covid criminelen achter het “gain-of-function” onderzoek, zoals Anthony Fauci, te criminaliseren. Al zulke afwijkende meningen zullen worden bestempeld als een “gevaar voor de samenleving” en degenen die zulke meningen uiten zullen worden beschuldigd van het doden van mensen.

  De ongevaccineerden zullen gerechtvaardigd worden: Een eerbetoon aan de burgerhelden van onze tijd

Voorspelling 6: Massahysterie, aangewakkerd door de terroristische mainstream media, zal wetgevers rechtvaardigen om meer lockdowns te bevelen, wat zal leiden tot meer storingen in de toeleveringsketen, productschaarste en prijsinflatie.

Voorspelling 7: Als de media de omicron hysterie met genoeg felheid kunnen aanwakkeren, zal het gebruikt worden om ofwel de tussentijdse verkiezingen van 2022 te annuleren, ofwel universeel stemmen per post te eisen, onder verwijzing naar de “extreme gevaren” van iedereen die naar buiten in de publieke ruimte gaat.

Voorspelling 8: Elke economische mislukking veroorzaakt door incompetente, criminele regeringen zal de schuld krijgen van omicron. Deze denkbeeldige “variant” wordt onmiddellijk de zondebok voor torenhoge energieprijzen, voorraadtekorten en lege schappen in levensmiddelenwinkels. De media zullen alles wijten aan omicron, en dan zullen ze omicron wijten aan de ongevaccineerden.

Voorspelling 9: Op een gegeven moment zal ofwel de omicron-variant, ofwel de volgende die wordt losgelaten, worden gebruikt om verplichte huis-aan-huis vaccinaties te rechtvaardigen, samen met de medische ontvoering van iedereen die zich verzet, om ze weg te brengen naar covid-concentratiekampen voor efficiënte eliminatie. (Deze praktijk is al begonnen in Australië, waar het leger inheemse mensen ontvoert en onder schot wegbrengt naar kampen).

Voorspelling 10: Omicron zal niet de laatste variant zijn die wordt gebruikt om massahysterie op te roepen en miljarden dollars uit te betalen aan Big Pharma. Deze oplichterij zal elk jaar of zo herhaald worden, tot in het oneindige, zolang de mensen in angst blijven en erin meegaan.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Schokkend lek: Canada bouwt overal interneringskampen – Wat is er aan de hand?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIk geloof dat we te maken hebben met een kwaad dat zijn gelijke niet kent in de menselijke geschiedenis
Volgend artikelNuttige vragen vóór de Covid-vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Omicron is een anagram van Moronic.
  Het is alsof ze mensen ermee in hun gezicht slaan om ze duidelijk te maken dat ze achterlijk zijn als ze het verhaal nog geloven.

 2. Ik voorspel dat deze variant IC Moron niet gevonden kan worden met de huidige PCR test, en dat Bill Gates en Soros spontaan met de exacte test hiervoor komen

  De variant bestond al langer alleen stroman voor IBM Billy Boy en onze beroemde WWII Collaborateur Dr. Soros die gezamenlijk met andere elitaire misbaksel de offerfabriek IC Molog hebben opgekocht, hebben deze IC Moron uitgesteld in de Mockingbird media om zo dadelijk weer tot miljarden te stelen van overheden en de burgers.

  Als deze voorspelling uitkom dan welkom in de revolutie, je bent dan met deze misbaksels of tegen deze misbaksels

 3. Zo, zeer goed hun agenda blootgelegd. Iets wat de wakkeren onder ons al reeds doorhebben. Ik zou je wel willen adviseren om toch te stoppen met al je negatieve voorspellingen. Gooi er eens een paar positieve voorspellingen doorheen, over dat mensen wiens QR code straks niet meer geldig is, massaal wakker zullen worden, dit beleid niet meer zullen aanhangen en zich aan zullen sluiten bij de ongevaccineerden!
  Voorspel vervolgens dat deze groep extreem groot gaat worden en dat burgerlijke ongehoorzaamheid hoogtij gaat vieren.
  Voorspel ook eens, dat het hele concentratiekamp verhaal hierdoor nooit in Nederland voet aan de grond gaat krijgen! Voorspel dat er ergens in feb/mrt een grootse ommekeer gaat komen!
  Kom op ik daag je uit, wees eens positief ipv juist in te spelen op die angstzaaierij van deze verdorven elite met zijn minions als regeringsleiders!

  • Ik ber er helemaal voor! De negatieve shit is niet anders dan “self-fulfilling prophesy” en geeft alleen maar goede ideeen aan de machthebbers. Zoals ik het begrijp (ook uit eigen ervaring met Mike Adams) zit deze knaap best wel een beetje in de hoek van de machthebbers, ook al doet hij van niet. Kritisch lezen, dus, zijn informatie, en gebruiken wat nuttig is. Ik merk dat er al een enkele Ingespotene aan het nadenken is, maar helemaal over de brug en helemaal actief zijn ze nog niet. Of ze dat ooit zullen worden, ik aarzel daar ja op te zeggen, maar we blijven vriendelijke zetjes geven. Succes met alles.

  • Ik geef je gelijk. Nog meer angst zaaien is niet wat we nodig hebben. Wij zijn al lang doordrongen van de ernst van de situatie. Wat we nodig hebben zijn suggesties voor positieve acties, tegenbewegingen, zoals uitleggen dat wij het recht hebben op burgerlijke ongehoorzaamheid. Als we worden overspoeld door tirannieke regeringen, hebben wij als burgers de plicht om burgerlijk ongehoorzaam te zijn en ons massaal te verzetten. Sluit je aan bij zelfvoorzienende coöperaties, zoals het CSAnetwerk of Herenboeren.nl of BetalenMetFlorijn of KeuzeVrijBijMij etc .etc. Vind manieren om buiten het systeem te handelen en te overleven middels decentralisatie, privacy & zelfvoorziening. Werk aan een gezond immuunsysteem. Wie heeft meer suggesties en tips? We moeten ons verenigen tegen de tirannie, samen staan we sterk. En als je gaat demonstreren, hou het geweldloos.

 4. En vergeet niet:
  https://pace.coe.int/en/files/29004/html
  Lees vooral artikel 7.3. Hou het bij je.

  7.3 with respect to ensuring a high vaccine uptake:
  7.3.1 ensure that citizens are informed that the vaccination is not mandatory and that no one is under political, social or other pressure to be vaccinated if they do not wish to do so;
  7.3.2 ensure that no one is discriminated against for not having been vaccinated, due to possible health risks or not wanting to be vaccinated;
  7.3.3 take early effective measures to counter misinformation, disinformation and hesitancy regarding Covid-19 vaccines;
  7.3.4 distribute transparent information on the safety and possible side effects of vaccines, working with and regulating social media platforms to prevent the spread of misinformation;
  7.3.5 communicate transparently the contents of contracts with vaccine producers and make them publicly available for parliamentary and public scrutiny;
  7.3.6 collaborate with non-governmental organisations and/or other local initiatives to reach out to marginalised groups;

 5. Met de straks verplichte vaccinaties, voel ik een Jodenachtervolging aankomen (lees: een vervolging van ongevaccineerden). Net zoals in ww2. Dan gaan ze proberen ons ook in kampen te vermoorden. De kloptjacht op ongevaccineerden zal dan beginnen. En natuurlijk mag je dan nog steeds geen vergelijking maken met ww2, want in de ogen van deze idioten en schapen, is wat destijds de Joden aangedaan is, nu gewoon “gerechtvaardigd”, want wij zijn een gevaar voor de volksgezondheid zogenaamd.

 6. Kijken we nog even hoe de lijntjes verder lopen …

  https://www.worldgovernmentsummit.org/events/annual-gathering/speaker-detail/636843588059284995-kristin-skogen-lund

  https://en.wikipedia.org/wiki/World_Government_Summit

  Scroll even door de Speakers list … en jawel …

  ik denk dus niet dat er nog wat geloofwaardigs van dat 20minutes.fr artikel over Jaques Attali overblijft … meer een gevalletje van gewenst “factchecken” door de “ons kent ons” globalist scumbags.

  • Volgens de lijnen die je hebt gevolgd, kom je uit op die globalist scumbags. Maar dat betekent nog steeds niet dat Attali bepaalde uitspraken toegerekend kan worden, die hij niet heeft gemaakt. Ik vind het niet goed dat uitspraken uit hun context worden gehaald, of zelfs verdraaid worden, om een emotionele reactie te bewerkstelligen onder mensen die al extra gevoelig zijn voor de huidige aanslagen op de mensheid. Die vent heeft dergelijke dingen nooit gezegd – wel heeft hij te kennen gegeven dat euthanasie een optie is, en mss zelfs een verplichting, in het kader van een bepaalde wereldvisie waar hij zijn mening over gaf. Maar nooit de andere zaken die door een uitmoording dmv een corona machtsgreep zouden gaan plaatsvinden. Verder interesseren die man en zijn ideeen me niet, alhoewel euthanasie in vele gevallen een absolute optie (en nooit een verplichting) zou moeten zijn, imo. Dat gezegd, je kan ook eens kijken naar waar een zekere Dr Kevorkian vele malen voor naar de gevangenis was gestuurd, ook in het kader van euthanasie. Een afwijkende filosofie er op na houden is nog geen toezegging tot massamoord doen.

 7. Jij zegt “die vent heeft dergelijke dingen nooit gezegd” … bewijs dat dan maar eens. Jij denkt wel even verder te kijken dan je neus lang is maar je doe je klaarblijkelijk niet goed genoeg … wat mij betreft zijn de lijnen duidelijk.

  • Jij kan toch ook makkelijk het bewijs leveren? Ik las alleen wat hij daadwerkelijk gezegd heeft, er staat een kopie van de pagina uit dat boek op de site met zijn echte uitspraken – dat boek is trouwens niet eens door hem geschreven. Lees die pagina zelf dan, of vertel wat hij volgens jou dan wel letterlijk heeft gezegd. Maar nog erger is, je snapt het punt van mijn opmerking niet… het gaat mij er meer om dat mensen niet alles voor zoete koek slikken en er mee gaan leuren, ook al komt het uit het kamp van de vijand (zoals jouw lijnen laten zien). Het gaat mij er om dat mensen naar de waarheid kijken, zonder zich mee te laten sleuren door emotie. Kennelijk is dat aan je voorbijgaan. Helaas. Maar als jij wil volhouden dat iemand iets gezegd heeft dat hij nooit op die manier gezegd heeft, omdat het toevallig goed past in je eigen beeld van de realiteit die jij wilt zien in jouw kamp, best… dat doen de schapen ook. Ik ga jou er niet van overtuigen, want men gelooft toch alleen wat men geloven wilt, ook al kan men iets met eigen ogen lezen. (Vandaar ook de covid en de gifspuit en Sinterklaas.) Ik zeg alleen, doe rustig aan, en geloof niet alles, ook al komt het uit het kamp van de vijand. Het is pure verspilling van energie overal maar in te trappen en er mee te leuren als grist for the mill. Wees kritisch, over alle informatie, ook al kloppen je lijnen. Straks vertel je ons ook nog dat het klopt dat “Hillary Clinton is hanged by the military” in realrawnews.com, wat hier ook voorbij komt. Zoek die maar eens uit. (En verder denk ik niks. Jij denkt dat ik dat denk. Dat is ook een denk fout waar groot gelazer mee begint en doorgaat.) No hard feelings, fijne dag.

 8. In Engeland noemen ze het al comiCON ( voor de niet Engelse verstaanders;Con = bedotterij) en inderdaad de PR/marketing/media en valse politici zijn al in de hoogste versnelling om ons mede te delen dat we allemaal dood gaan als we niet luisteren .
  Hier in Thailand las ik al in de Bangkok post dat de gezondheids dienst de opdracht heeft gegeven om een nieuwe test te maken die het”comicon”virus kan weergeven!!!!! en big farma komt binnen 100 dagen met een nieuw vaccin!!!! Wel laat het duidelijk zijn big farma heeft noot de intenties gehad een virus te bestrijden!

 9. Nee Born Again, zo gemakkelijk kom je er bij mij niet van af … en dan met die belachelijke stelling van de “hanged Hillary by the militairy” komen. Jij bent met die 20fr link gekomen die jezelf niet tevoren hebt gecheckt en dan ook nog eens zand in de ogen van anderen strooien en denken dat je het allemaal wel weet.
  Die “waarheid” van jou is een verwrongen kijk op de wereld.

 10. Ah we zien wel, we zijn ieder geval op de hoogte en gewaarschuwd. Nu afwachten op zichtbare bevestigingen dat mensen sterven aan een snel tempo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in