Screenshot YouTube video

Een animatronisch Star Wars-achtige bitch met paarse vlechten stelt zich nominaal kandidaat voor het hoogste ambt in het land.

Een van haar belangrijkste doelstellingen – naast het gebruik van de staat om al het land in de Verenigde Staten met geweld terug te geven aan de indianen en herstelbetalingen voor slavernij ter waarde van $4.000 per maand aan elke zwarte, gefinancierd door belasting te heffen op wietopbrengsten – is de instelling van COVID lockdowns in 2025, uit te voeren door de Nationale Garde en de verhuizing van gevangenen uit het “detentiesysteem” naar “beveiligde huisvesting” – een verwarrend voorstel op vele fronten, schrijft Ben Bartee.

Via Jasmine D. Sherman For President:

“Als antwoord op de aanhoudende COVID-19 pandemie en in combinatie met ons bestaande COVID-19 beleid, stellen we een alomvattende aanpak voor die een zes weken durende tijdelijke lockdown omvat die begint op de 92e dag van Jasmine Sherman’s presidentschap. Dit geïntegreerde beleid combineert maatregelen zoals verplichte maskering, verplichte vaccinaties, vrijstellingen om religieuze en gezondheidsredenen, huisvestingsinitiatieven voor de dakloze bevolking en de overgang naar beveiligde huisvesting voor personen die onder het detentiesysteem vallen. Tijdens de lockdown zullen burgers ondersteuning krijgen via sociale programma’s, waaronder voedsel, voorraden en betalingen van rekeningen, gefaciliteerd door een bezorgsysteem dat lijkt op Instacart en geholpen wordt door de Nationale Garde.”

Een bescheiden tegenvoorstel: wat dacht je ervan om, in plaats van al die onzin, deze achterlijke walrus verplichte sla-voedingen te geven en gedwongen loopbandmarsen in Trail of Tears-stijl tot haar BMI ten zuiden van 35 ligt, dan kunnen we overwegen om haar Volksgezondheid™-voorschriften goed te keuren.

  Schokkend: Nieuw-Zeelandse klokkenluider onthult dat meer dan 20% van degenen die Pfizer-vaccin namen binnen een week stierven

Studie: COVID-injecties verhogen het aantal aanvallen bij kinderen

Ik ben altijd verbaasd als dit soort studies gepubliceerd mogen worden door de FDA.

Het kan natuurlijk betekenen dat er nog steeds goede mensen zijn met institutionele macht.

Of, wat waarschijnlijker is, dit is een CYA-operatie (cover your ass) van corrupte, demonische bureaucraten die weten dat de waarheid hoe dan ook aan het licht komt. Als ze een greintje integriteit aan de dag kunnen leggen – ook al is het een dag te laat en een dollar te weinig – redden ze zichzelf misschien van de strop.

Ik stem tegen elke vorm van “pandemische amnestie”, maar misschien ben ik in de extreme minderheid. Zolang ik nog adem, is het mijn missie om deze mensen te laten boeten voor hun misdaden tegen de mensheid.

Via de U.S. FDA:

“In deze zelfgecontroleerde case-serie die deelnemers omvatte in de leeftijd van 2-5 jaar uit drie commerciële verzekeringsdatabases, was de incidentieratio van koortsaanvallen significant verhoogd in de 0-1 dagen na toediening van mRNA-1273. Het absolute risico was klein…
De incidentie van koortsaanvallen was verhoogd onmiddellijk na vaccinatie met het monovalente mRNA-1273 COVID-19 vaccin bij kinderen in de leeftijd van 2-5 jaar. Op basis van het huidige bewijsmateriaal blijft het veiligheidsprofiel van monovalente mRNA-vaccins gunstig voor gebruik bij jonge kinderen.”

Verbazingwekkend! Zelfs na te hebben erkend dat het aanvallen veroorzaakt bij baby’s, zelfs na te hebben gewezen op het niet-bestaande risico van COVID voor baby’s, wat al jaren bekend is, gaat de veelgeprezen FDA door met ze nog steeds aan te bevelen!

  Wetenschapper vernietigt de Corona-sprookjes van regeringen en elites

“Vrijwillig” neusswabben op Amerikaanse luchthavens

Eerst is het “vrijwillig”, dan is het “aanbevolen”, dan is het verplicht als je je eigen land weer wilt binnenkomen (met een gratis vakantie van twee weken in een quarantaine concentratiekamp als je positief test).

Je kent het wel.

Via U.S. News:

“De belangrijkste volksgezondheidsorganisatie van het land breidt een programma uit dat internationale reizigers test op COVID-19 en andere infectieziekten.

Het programma van de Centers for Disease Control and Prevention vraagt aankomende internationale passagiers om vrijwillig hun neus te laten uitstrijken en vragen te beantwoorden over hun reis. Het programma draait op zes vliegvelden en dinsdag zei de CDC dat er nog twee vliegvelden bijkomen – O’Hare in Chicago en Miami.”

Dit is wat “vrijwillig” in deze context in de praktijk betekent: je stapt uit het vliegtuig en wordt begroet door een sullig CDC-meisje met een team TSA-agenten achter haar, latex handschoenen in de aanslag voor een anale sonde als je haar beleefde verzoek afwijst.

Als je “nee” zegt, word je na je anale inspectie op een lijst van binnenlandse terreurbewakers van de overheid gezet, zodat je nooit meer ongestoord mag vliegen, zoals The Science™ voorschrijft.

Dr. Peter McCollough, hardcore COVID waarheid held, vuurt schoten af op vaxx-gelukkige Trump over non-stop opscheppen over Operatie Warp Speed

Dr. Peter McCollough over de schaamteloze zelfpromotie van Trump met betrekking tot COVID-vaccins, getranscribeerd via Vigilant News:

“Het [sterfgevallen door vaccins] wordt schromelijk ondergerapporteerd, waarschijnlijk dertig tegen één. Dat betekent dat het totale aantal Amerikanen dat waarschijnlijk is overleden aan het vaccin ongeveer 550.000 is…

Onze twee belangrijkste presidentskandidaten zijn hetzelfde in deze kwestie. Ze zijn volledig, moedwillig blind voor wat er met de Amerikanen is gebeurd. Ze zijn gefocust op andere zaken dan de gezondheid, het welzijn en eigenlijk het overleven van hun eigen mensen. Hetzelfde geldt wereldwijd.”

Zal hij acht slaan op de waarschuwing en zichzelf behoeden voor het vervreemden van zijn basis op het enige onderwerp waarvoor ze bereid zijn hem uit te jouwen – een daad die anders ongehoord is op Trump bijeenkomsten?

  Horrorrisico's: na Coronavaccinatie bestrijdt het lichaam zijn eigen cellen

Laten we er niet op rekenen; zijn ego, tegelijkertijd zijn grootste kracht en grootste zwakte, zal niet toestaan dat de eer voor welke prestatie dan ook ongeclaimd blijft, zelfs niet voor genocide.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

“Deskundige”, roept op tot het ontzeggen van levensreddende ziekenhuisbehandeling aan ongevaccineerde mensenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEuropa: Soldaten en jongeren ontvluchten legers
Volgend artikelBiden noemt Poetin een slachter en Rusland denkt dat de VS achter de aanval op de Crocus Hall zit
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. “COVID-propaganda: Zwaarlijvige Groene Partij-kandidaat eist nieuwe lockdowns, afgedwongen door het leger”

  Altijd maar weer over het Satanische, Atlantische rijk, kijk naar de politiek hoe deze in Nederland wordt bedreven, vooral naar de klucht van Yasser Feras en die D66 flapdrol Paternotte hoe deze totaal idioten zich hebben verenigd tegen Baudet.

 2. JA DE WERELD IS AAN HET VERGAAN EN DE MENS ERBIJ INBEGREPEN!!!!!!!!!!!!!
  Er zijn nu al mensen die hun verstand verliezen en de doorgedraaide meute volgen die al gehersenspoeld zijn en niet meer in staat zijn om zelf te denken Dit alles is het gevolg van de pandemie en covid spuiten die een groot deel van de wereldbevolking heeft aangezet tot arogantie dat hen niets overkomen kan Deze fatale misvatting groeit met de dag en mensen onder elkaar denken dat ze niemand meer nodig hebben en dus handelen en meelopen sinds 2020 toen alles begon met waanvoorstellingen dat iedereen ziek ging worden en zelfs sterven zouden als ze niet deden wat moordenaars en schurken hen voorgehouden hebben doordat ze geloofden dat de medische wetenschap hen ging redden van de ondergang Diegene die weigerden werden gewoon genegeerd en werden uitgesloten van de waanzin dat de mens plotseling onsterfelijk zou worden Echter het tegendeel is waar want nu sterven aanzienlijk veel meer mensen dan voor 2020 nadat ze er acheraan hebben gelopen en massaal naar de priktenten lopen De epidemieen die zich nu voordoen in alle EU landen wordt overgebracht door ongecontroleerde asielzoekers die geen medische keuring hoeven te ondergaan voordat ze toegelaten worden Ja de meeste komen er op af die uit veilige landen komen!??? Maar de EU en WEF alsmede het Brussels bolwerk willen dat dit gebeurt en wee die er tegen verzet wordt geschorst uit de EU?WEF Zoals Hongarije en andere oostbloklanden Poetin die word door grote schurken (parlementariers) vanuit Brussel wordt bestookt dat hij de opvolger wordt van Hitler omdat die het niet gewenst volk wilde uitmoorden….. Maar de grootste schurken zitten nu in Brussels bolwerk die zichzelf beschermen met een EU/Navo leger En dat de grootste leugenaar ook nog voorzitter mag worden van een schurkenbende die wil dat de wereldbevolking halveert!!!!!!!!!

  • Halveert?…… optimist.

   Wie schuift een dergelijke drol op het bord van de burgerbevolking, is de vraag……en waar moet dat stuk vettigheid nu weer de aandacht vanaf leiden.

   Serieus nemen kun je dit niet…….en dat gaat op zijn best wèl gedaan worden door de omgebouwde verdwaasden…….dus maak ik mij daar geen zorgen om.
   Als dit het beste is wat ze daar nog te bieden hebben, is de Deep State maar lelijk aan het instorten. Dan schrapen ze ècht de bodem uit het vat .

 3. De Geheime Vrijmetselarij is bezig met het opzetten van “onze eigen, naar alle schijn, off-positie die in ten minste één van haar organen [nazi’s] zal presenteren wat voor ons precies de antipoden lijken. Onze echte tegenstanders in hart en nieren zullen deze gesimuleerde oppositie accepteren als hun eigendom en zullen ons hun kaarten laten zien.” (Protocollen van Zion, 12.11)

  — Maar niemand zei openlijk iets over hem [Jezus] uit angst voor de Joden. (Johannes 7:13)

  • Maar niemand zei openlijk iets over Hem(Jezus) uit angst voor de joden..
   De “joden” waar hun toen zo bang voor waren, dat waren de Farizeeën en “schriftgeleerden” (de hedendaagse “deskundigen”) wat toen al satanisten waren. Het gewone joodse volk heeft daar niks mee te maken. Wat is een jood? Het jodendom is een religie, geen volksstam. Hetzelfde zie je met het judaisme van vandaag..het is volledig gecorrumpeerd en verdraaid door de zionisten (lees satanisten). Ik ben zelf een kind van God en heb persoonlijk ondervonden hoe zelfs het “christendom” volledig gecorrumpeerd en verdraaid is. Maar ook hier gaat het alleen om het leiderschap wat satanisch is, niet om de volgelingen (uitzonderingen daar gelaten). Alles draait maar om de zonde, zelfs in de meest charismatische, genade verkondigende gemeentes. Complete gemeenten worden met angst en schuldgevoel uit hun volledige vrijheid en potentie gehouden daardoor, met als gevolg dat er hel en verdoemenis geleefd word, zelfs al word het niet gepredikt! Aan welke mensen liet Jezus genade en onvoorwaardelijke liefde zien, en wie confronteerde Hij altijd met de ware betekenis van het woord? De genade en de liefde was er voor het gewone volk, misleid en al. De confrontatie was altijd met de Farizeeën en schriftgeleerden omdat zij valse leer verkondigen ter verrijking van zichzelf, over de rug van de gewone mens. Adderengebroed!!! Niemand zei openlijk iets over Hem uit angst voor de satanisten.. lijkt me vrij duidelijk wat ons nu dus te doen staat, zonder angst voor de satanisten.. precies, verkondig Jezus aan de wereld, de gewone mens, precies zoals ook omschreven staat in het boek openbaringen! Alles draait om Jezus en dat weten de satanisten ook al te goed.
   Ps. Dit is een aanvulling op wat je schrijft Adriaan

 4. Meestal wordt er niet bij nagedacht dat het karma was voor de mensen die onnoemelijke tijd onderdrukt werden. De mensheid werd tegen hen beschermd.

 5. De heersende klasse stammen allemaal af van koning David, koning van het verenigd koninkrijk Israel, die een opdracht had: Heers en onderwerp alle volkeren der aarde. Thans staan Rusland en China op het menu.

  Het Vaticaan heeft dus per definitie 2.000 jaar lang een dubbele functie:
  1: Bloedlijn koning David veilig stellen door introuwen koning David bloedlijken in Europese koningen en koninginnen
  2: De pleps het afgeschaalde en vereenvoudigde evangelie van Jezus Christus aanbieden met veel olijke feestdagen.

  In Egmond aan den Hoef hebben we een stamboom van Willem-Alexander + Maxima die via keizer Karel de Grote en Jezus Christus doorgaat naar koning David.

  Hier blijkt dat alle Europese koningen en koninginnen (en UK-premiers en USA-presidenten + Emmanuel Macron) afstammen van keizer Karel de Grote dus ook via Jezus Christus van koning David.

  Alles is opgeschreven in http://www.facebook.com/Lamoraal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in