De Omicron-variant van het coronavirus verspreidt zich razendsnel in Israël, volgens verslaggeving. Ondanks het feit dat Israël een autoritaire politiestaat heeft die vrijwel alle burgers verplicht zich te laten “vaccineren” om te kunnen leven, is de huidige toestand van de volksgezondheid in Israël erbarmelijk, tenminste voor zover het “positieve” testresultaten betreft, schrijft Ethan Huff.

De Times of Israel meldt dat het aantal nieuwe infecties met de Omicron in het hele land verdrievoudigd is. Ongeveer 1.800 Israëli’s per dag worden nu positief getest, zo blijkt uit de gegevens.

Dit is het hoogste aantal in zes maanden voor het land, ondanks een vaccinatieprogramma dat tot de meest agressieve ter wereld behoort.

Het Ministerie van Volksgezondheid zegt dat het aantal bevestigde Omicron-gevallen afgelopen zaterdag is opgelopen tot 1.118, meer dan het drievoudige van de 341 besmettingen die de dinsdag daarvoor werden vastgesteld.

Nog eens 861 infecties, voegde het ministerie er in een mededeling aan toe, zijn “hoogst verdacht” om Omicron te zijn, maar zijn nog niet bevestigd.

Deze laatste “golf” van het virus is de vijfde in Israël sinds de eerste lancering van de plandemie in maart 2020. En het aantal gevallen blijft stijgen, ondanks de wijdverspreide naleving van injecties.

Israël is een politiestaat hel geworden.

In een poging om de verspreiding van Omicron in te dammen, leggen de ministers van het kabinet opnieuw een lockdown op, dit keer door de toegang tot winkelcentra te beperken. Persoonlijk onderwijs voor schoolkinderen wordt ook beperkt.

“Nieuwe regels voor de onderwijssector zouden zondag ook van kracht worden,” meldt ToI. “Klassen voor leerlingen van groep 7 tot en met 12 in gemeenschappen die op de lijst ‘rood’ of ‘oranje’ staan, mogen alleen opengaan voor persoonlijk onderwijs als 70 procent van de leerlingen de eerste dosis van het vaccin heeft gekregen.”

  Na Frankrijk bereidt nu ook Nederland zich voor op de invoering van voedselbonnen

“Leerlingen in klassen waar minder dan 70 procent van de kinderen is gevaccineerd, zullen online leren. Dit besluit zal over drie weken ook gelden voor basisscholen (klas 1-6).”

In “groene” en “gele” gemeenschappen zal het openbaar onderwijs gewoon doorgaan voor alle klasniveaus.

Het “stoplichtplan” van Israël houdt in dat elke gemeente in het hele land een score tussen 0 en 10 krijgt op basis van een lijst van factoren. Eén factor is het aantal nieuwe gevallen per 10.000 inwoners, evenals het aantal positieve gevallen.

Steden en gemeenten die een gemiddelde score van 7,5 of hoger krijgen, worden door de regering als “rood” geclassificeerd, wat betekent dat er zware restricties op komst zijn.

Premier Naftali Bennett heeft bevolen dat er sneltesten worden uitgevoerd bij alle ingangen van bejaardentehuizen om zogezegd “kwetsbare gemeenschappen” te beschermen tegen infectie.

Dit besluit werd genomen door Bennett nadat 25 mensen in een bejaardentehuis in de centraal Israëlische stad Savyon werden “gediagnosticeerd” met de Chinese griep. Twintig van hen waren bewoners en vijf waren werknemers.

Na een gesprek met Albert Bourla, CEO van Pfizer, in het weekend besloot Bennett ook om 100.000 doses van Pfizer’s nieuwe “anti-covid” geneesmiddel te kopen. Dit geneesmiddel zal worden toegediend bovenop de eindeloze “booster”-injecties die Israëli’s zullen blijven krijgen.

Bourla beweert dat het geneesmiddel van zijn bedrijf kan helpen om het risico van ziekenhuisopname en overlijden onder hoogrisicogroepen met tot 90% te verminderen. De eerste zending zal in de komende week in Israël aankomen.

“Het risico voor ieder van ons om de ziekte op te lopen is het hoogste sinds het begin van de pandemie,” kondigde Prof. Eran Segal aan, een computationeel bioloog van het Weizmann Institute of Science, en een van de top coronavirus adviseurs van de Israëlische regering.

  CDC-studie: Gevaccineerden "niet minder besmettelijk" dan ongevaccineerden

“Er bestaat geen twijfel over dat de meest effectieve stap het vaccin is,” voegde hij eraan toe. “Dit is wat de morbiditeit en het aantal mensen in ernstige toestand zal verminderen.”


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israël: de 4e, Spanje de 3e vaccinatie – maar dat heeft allemaal geen zin meerVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHun plan werkt niet
Volgend artikelHilarisch: Vaccinatiepropaganda met schapen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. En het aantal gevallen blijft stijgen, ondanks de wijdverspreide naleving van injecties.
  Zou dit niet moeten zijn: dankzij de naleving van wijdverspreide naleving van injecties!
  Want volgens mijn simpele geest en terugkijkend op de laatste anderhalf jaar, lijkt er juist Britse variant, Zuid Afrikaanse variant, Omicron variant, in DIE INJECTIES te zitten!
  En wat te denken van al dat “testen”, zitten daar niet allerlei stoffen in die voor besmettingen zorgen?
  Sowieso is het absurd om maar te blijven testen, maar nogmaals dat is mijn persoonlijke mening.

 2. De handelsreizigers van de spuitfabrieken duiken er dus meteen bovenop. Zeker met de oplossing waarvan het resultaat VERMOEDELIJK ergens in de toekomst vastgesteld kan worden. Alleen zijn de testpersonen er dan niet meer. Maar de handel is dan toch verkocht en het geld binnen. Dat laatste zonder zorgen want wc eenden zijn niet aansprakelijk.
  Ze verkopen dan ook de testen om er zeker van te zijn dat (controleerbaar) de resultaten als gewenst zullen zijn.
  Eigenlijk beschrijf ik een klucht, onder wat eens normale omstandigheden waren. De realiteit is voorbij bitter, smerig.

  • Het is de natte droom van pensioen fondsen…. dit is allemaal een 1,2 tje tussen machtige farmaceuten en grote pensioenfondsen, de wereld vergrijst en met de komende RESET willen ze patiënten maken en het geld in pensioenfondsen houden…EITJE!

 3. Ironisch, maar zo langzamerhand hilarisch hoe de joodse staat -na de medische experimenten op joden in WO2- is veranderd in een medische dictatuur die gedwongen medische experimenten op de eigen bevolking toepast.
  Eveneens ironisch dat dat gebeurt door Pfizer; een Duits/islamitisch brouwsel.

  Ik ben benieuwd of er over 5 jaar nog een joodse staat bestaat, maar denk het niet.

 4. Een paar jaar geleden( denk minder dan 5) was op een andere `wappiesite` een verhaal te lezen /opname te zien, wat ging over een israelische jongen die een visioen had gehad en deze moest uitleggen aan , wat mij leek, een soort van kerkelijke directie. Wat bij ons dominee en ouderlingen/diakenen zou zijn.
  De jongen vertelde dat hij had `gezien`dat er na alle pogroms die al op joden zijn geweest en nog 1 pogrom komt die zijn weerga niet kent. Miljoenen joden zouden hierbij sterven..meer dan in andere pogroms tnt. En het zou spoedig zijn..
  Ook heb ik deze voorspeling al eens ergens anders gelezen.
  Eerlijk gezegd denk ik dat nu dat moment is aangebroken.
  Geen idee waarom het israelische(joden) volk steeds zo extreem lijden moet.
  Ook geen idee waarom ze zó openstaan voor die prikken..alsof wo2 ze niks heeft geleerd.
  Ik heb geprobeerd dat artikel weer te vinden maar het is me niet gelukt. Het heeft me zo gepakt dat het me altijd heel helder is bijgebleven.

 5. @mikkie…

  Odysee Jamaican HISTORIAN TONY MARTIN about the jewish slavetrade of AFRICANS And EUROPEANS for 1400 years.. degenen die claimen joden te zijn zijn het niet, men is de synagoge van satan.. de echte joden zijn in slavernij gegaan…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in