Terwijl de dubbel gevaccineerde en dubbel geboosterde Joe Biden opnieuw positief getest heeft op COVID, is dit het laatste bewijs voor de Amerikanen dat het vaccin nooit gewerkt heeft om COVID te voorkomen, en het laatste bewijs voor de zogenaamde “anti-vaxxers” dat hun oordeel om de inderhaast gemaakte prik niet te nemen juist was, als Dr. Anthony Fauci maar naar zijn eigen woorden geluisterd had van in februari 1999, schrijft Stefan Stanford.

In de video die wij direct hieronder hebben ingesloten, is Fauci aan het woord tijdens het hele AIDS-gedoe, zoals de presentator van de korte video afleidt voordat Fauci binnenkomt: “Veel wetenschappers beginnen te geloven dat een vaccin tegen AIDS misschien onmogelijk te maken is en te gevaarlijk om te testen.”

Fauci komt dan binnen en beweert de volgende woorden van advies waar hij en andere zogenaamde “deskundigen” de afgelopen jaren beslist aandacht aan hadden moeten besteden, maar gemakshalve “vergeten” moeten zijn.

“Als je het neemt en dan gaat er een jaar voorbij en iedereen is in orde dan zeg je oké, dat is goed, laten we het nu aan 500 mensen geven. En dan gaat er een jaar voorbij en alles is in orde, dan zegt u, nou laten we het nu aan duizenden mensen geven. En dan kom je erachter dat het 12 jaar duurt voordat de hel losbreekt en wat heb je dan gedaan.”

Hij bewijst ons dat hij toen, in 1999, nu al meer dan 23 jaar geleden, ten volle begreep dat het soms 10 of meer jaar duurt voor het “eindspel” van zulke “vaccins” uitkomt, waarom maakten hij, Biden en de globalisten dan zo’n waanzinnige haast om de mensen in de moderne tijd een nieuw vaccin te laten nemen, terwijl hij toen ten volle begreep dat het “12 jaar kon duren voor de hel losbrak”?

  "Een beetje in shock": GEVACCINEERDE Twitch top streamer Ninja onthult kanker diagnose

Die zeer korte video voordat we verder gaan.

En zoals dit American Greatness verhaal meldt, waarbij Biden oorspronkelijk op 21 juli positief testte op COVID, kwam die positieve diagnose op de 1-jaar-verjaardag dat Biden ten onrechte beweerde dat de gevaccineerden geen COVID konden krijgen.

Dit is de zoveelste reden waarom het Amerikaanse volk onze regering en de belangrijkste instellingen niet meer vertrouwt, zoals te zien is in deze Gallup poll, waaruit blijkt dat het vertrouwen van de Amerikanen in de regering nog nooit zo laag geweest is, is de “wetenschap” zo erg veranderd tussen de bewering van Fauci in 1999 dat wij de eindresultaten van de vaccins pas over meer dan tien jaar zouden kennen, en nu, nu er voor schijnbaar elke nieuwe variant nieuwe vaccins worden uitgebracht alsof ons leven ervan afhangt, met de volledige goedkeuring van Fauci en het medisch establishment?

Zeker nu de viervoudig gevaccineerde Biden zich bij de viervoudig gevaccineerde Fauci voegt in het “oplopen van COVID”, ondanks het feit dat de gevaccineerden voor iedereen die oplet alleen maar meer bewijzen zijn dat we bij elke stap door onze ambtenaren zijn voorgelogen, waarom zouden de langetermijn-vaccinproeven waar Fauci in 1999 naar verwees in onze huidige tijd totaal genegeerd worden, tenzij er iets ongelooflijk sinister in het spel was?

Zoals Wayne Allen Root waarschuwt in dit verhaal van 28 juli, getiteld “My List of Studies & Government Data from Around World Proving the Covid Vaccine is Dangerous and Deadly, and the Worst Heathcare Disaster in World History,” als u gelooft wat Biden en Fauci over het vaccin gezegd hebben, dan bent u een hersendood schaap. Uit dat verhaal..:

  Ze moeten ergens zijn: vindt men de vaccinsterfgevallen in de "onverklaarbare sterfgevallen?

Eerst heb ik een column geschreven over mijn eigen persoonlijke Covid vaccin sterfte en ziekte cluster. Ik schreef over mijn huwelijk 21 november 2021 met de mooie Cindy Parker Root. Wij zijn nog in ons huwelijksreisjaar- dat is nog maar acht maanden geleden. Maar sinds die datum is er iets vreemds en tragisch gebeurd. 33 mensen die mijn bruid Cindy en ik kennen zijn of plotseling gestorven, of hebben ernstige invaliderende gezondheidsproblemen gekregen.

33. Dat is een opmerkelijk aantal. Dat is een onvoorstelbaar aantal. Dat is een onmogelijk getal. Dat is een één-op-een-miljard getal.

Nog opmerkelijker is dat ik mijn onderzoek gedaan heb en ontdekt heb dat alle 33 gevaccineerd waren. Toch is er sinds diezelfde datum acht maanden geleden niet één persoon die ik ken die niet gevaccineerd is, gestorven of ernstig ziek geworden. Een hele casestudy. Nogal een vernietigend cluster van dood en ziekte voor één groep – de gevaccineerden.

Ik haat het om hard te zijn, maar als u dat verhaal ziet en niet gelooft dat er iets heel erg mis is… niet vermoedt dat het Covid-vaccin een moordenaar is… niet eist dat er een onderzoek komt… niet eist dat er vragen gesteld worden… of nog steeds alles vertrouwt wat de regering, Biden, Dr. Fauci, de FDA, CDC of uw eigen dokter over het Covid-vaccin zegt… dan bent u een hersendood schaap.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De COVID-19 vaccins creëren “Vaccinverslaafden”Volg Frontnieuws op Telegram

  Heeft u het vaccin genomen? Uit de gegevens blijkt dat hoe meer u vaccineert, hoe zieker u wordt

Lees meer over:

Vorig artikelDe Russische Ambassade heeft zojuist een nieuwe video uitgebracht waarin het Westen bespot wordt
Volgend artikel10.000% Toename van kankergevallen na COVID-19 vaccins terwijl artsen en wetenschappers wereldwijd alarm slaan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

  • Jan: Bedankt voor deze video. Echt vreselijk, wat een gedrochtelijk mens ook. Dus ook hier lopen ze te schermen met de ‘CO2 uitstoot’ om mensen maximaal uit te kunnen knijpen.

 1. Ja ja, 33. Waar heb ik dat getal meer gehoord. Bullshit dit verhaal. Geschreven door een duivel. En maar lachen om de mensen die dit lezen en nog geloven ook. Slaap lekker verder mensen.

  • overschot van gelijk…wie dergelijke ‘verhalen’ gelooft, is duidelijk geestesgestoord, want de ‘plotse’ en ‘onverwachte’ sterftes waar we nu mee te maken hebben, de gevallen van myocarditis, bloedklonters en al de rest….dat was voor de ‘vaxxinatie’rondes ook al het geval…en dat die gevallen dramatisch gestegen zijn sinds de ‘vaxxinatie’rondes…da’s puur toeval…totaal geen correlatie…;(amerika : myocarditis onder 12 tot 20 jarigen : 2019 = 4, 2020 = 4; 2021 (sinds de ‘vaxxinaties’ startte) : 2034 oftewel VIJFHONDERD PROCENT GESTEGEN…maar ‘puur toevallig’…nietwaar?? zou zo wel ff verder kunnen gaan…als niet gevaxxde bemerk ik onder mijn gevaxxde collega’s en kennissen redelijk veel recidivisten van ziekelijken EN ERGER……de enkele niet gevaxxden die ik ken…springlevend en kerngezond…volgens het heersende verhaal zou dit toch omgekeerd moeten zijn…
   ps…als je ff niet naar de mainstream medi luistert, maar je eigen onderzoek doet op de officiële gezondheidspaginas ga je bemerken dat 85% van de covidgevallen in de ziekenhuizen dubbel gevaxxd zijn, 10% geboosterd en de overige 5% niet gevaxxd…..met sterftecijfers vier tot zes keer hoger onder gespoten schapen….
   oh, en het beste van al….al die uitgeroeide ziekten die hun terugkeer aan het maken zijn in de zwaar gevaxxde landen??? (de apenpokken zijn officiëel uitgeroeid VIJFTIG JAAR GELEDEN)…hmmm, puur toeval, nietwaar???
   heb geen medelijden met mensen zoals jij, want het zijn juist mensen zoals jij die deze bs mede in stand helpen houden..
   geniet van je opvolgspuitjes en laat het niet aan je hart komen wat ik hier neergetyped heb…je hebt grote kans dat die ‘vaxxins’ dat wel zullen doen…veel sterkte

 2. Weet je wat het ergste is, candance pert had in de jaren 80 al een medicijn tegen aids , om de aftakeling tegen te houden. Je bleef dan wel gevoelig maar levens werden ermee gered menig mens is er oud mee geworden. Degene die haar medicijnen konden proberen voor een tijd waren klachten vrij. Maar ook zij is in de jaren 90 geboycot door zieke geest fauci en haar lab obervallen alles werd door de f i meegenomen en vernietigd. Uiteindelijk wist ze enkele stalen van haar medicijn te redden omdat fauci die had laten invriezen en blijkbaar vergeten was. Die heeft ze dus terug gevorderd via de rechtbank. Maar ook toen ze ermee opnieuw begon weer een inval en totale vernietiging van haar lab. Dit is nu zieke geest fauci. We brengen een ziekte onder de mensen die we in een lab maken en noemen het homoziekte🤬. Tja… candace was een pionier op dit gebied.

  • En net als andere pioniers die hun mond opentrekken is candace overleden aan kanker in haar60 ste. Ik geloof oprecht dat de cia wel degelijk kanker in mensen kan veroorzaken en dat ook doet. Of deze dapperen mensen eindigen met zogenaamde zelfmoord of met kanker. Dat is teveel van het goede en getuigd van kwade opzet.

   By the way candance was een van de mensen in what the bleep do we know.

 3. Als de geschiedenis bekijkt van de laatste 130 jaar, zien we constant dat alle natuurlijke geneeskrachtige planten en remedies om te kunnen genezen en/of gezond te blijven systematisch om zeep geholpen zijn door het Rothschilds imperium. De voorliggende probleem van het natuurlijke is dat het niet patenteerbaar is. Door nu de werkzame stoffen in de natuurlijke geneeskrachtige planten kunstmatig op synthetische basis na te maken, kunnen ze dat wel patenteren en vervolgens gaan ze het natuurlijke plant verbieden. Zodat zij een monopolie verkrijgen op de markt. Dat het kunstmatige synthetische geneesmiddel voor ons lichaam niet de zelfde effecten heeft, als de natuurlijke. Wordt er een verdovingsmiddel bij ingevoegd. Zodat het enkel een symptoom bestrijding effect geeft. Zodat dat je eigenlijk nooit geneest en afhankelijk gemaakt wordt van dat kunstmatige synthetische middel.

  Het gaat in de medische gezondheid niet om te genezen van iemand, maar om zoveel mogelijk aan jou te verdienen. Dat doet elk commercieel bedrijf. Zoveel mogelijk verdienen. Huisartsen en ziekenhuizen en het personeel ervan werken alle indirect voor de farmaceutische bedrijven. De lobby groepen bewerken de regeringen, om de wet zo aan te passen dat alleen de farmaceutische producten medicijnen mogen verkopen en alle op de natuurlijke basis verboden worden. Dit gebeurt ook met de voedingsindustrie, met de staal en olie industrie, eigenlijk met alle branches. We worden al decennia lang bij de natuurlijke overdadige geneeskrachtige planten weggehouden. Zelfs de lectuur is al zo aangepast dat je altijd bij de farmaceuten uit komt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in