Wat er in de VS gebeurt, gebeurt overal in de Westerse wereld. Zoals het imperium zelf verrot is, zo moeten ook zijn samenstellende delen verrot zijn.

In de VS moeten blanke ouders hun kinderen van openbare scholen halen, omdat openbare scholen indoctrinatiecentra zijn waar blanke kinderen worden geïndoctrineerd dat zij, hun ouders en hun familieleden racistische uitbuiters zijn van “gekleurde mensen” en dat ze in het verkeerde lichaam zijn geboren en gesteriliseerd moeten worden om aan het verkeerde geslacht te ontsnappen, waardoor het blanke geboortecijfer verder daalt, schrijft Paul Craig Roberts.

In The Camp of The Saints van Jean Raspal is het blanke Europeanen verboden om te trouwen binnen hun blanke etniciteit. In Amerika’s versie van The Camp of the Saints worden blanke jongeren simpelweg gesteriliseerd door middel van geslachtsveranderende operaties.

De Amerikaanse federale rechtbanken hebben het zo geregeld dat ouders niets te zeggen hebben over de sterilisatie van hun kinderen. Ondanks deze meedogenloze tirannie denkt Amerika dat het een vrije samenleving is en scanderen conservatieven “USA, USA, USA”. Een land met zo’n domme bevolking kan niet overleven.

De website Axios lijkt het dalende aantal inschrijvingen van blanken op openbare scholen niet te wijten aan de gedwongen indoctrinatie van blanke kinderen, maar aan het vermeende verlangen van blanken naar rassenscheiding. Met andere woorden, blanken zijn racistisch omdat ze zich verzetten tegen de propaganda dat ze racisten zijn.
https://www.axios.com/2024/05/17/suburban-schools-white-latino-segregation

Over een paar jaar is er in Amerika geen plaats meer voor blanken. Hun land is van hen gestolen. Blanke Amerikanen zijn zulke tweederangsburgers dat ze niet beschermd worden door de Civil Rights Act van 1964 en openlijk gediscrimineerd worden op het gebied van werkgelegenheid. De Amerikaanse Equal Employment Opportunity Commission, het federale agentschap dat de wettelijke tekst van de Civil Rights Act negeerde en illegale en ongrondwettelijke rassenquota oplegde ten nadele van blanke Amerikanen, eist van bedrijven met 100 of meer werknemers dat ze jaarlijks de rassensamenstelling van hun personeelsbestand rapporteren. Bloomberg News verkreeg de gegevens voor 2020 en 2021 en ontdekte dat 94% van de 323.094 nieuwe banen die de bedrijven creëerden naar zwarten gingen. Dit is discriminatie van blanken die veel verder gaat dan gedwongen evenredige vertegenwoordiging.

  Zweden: 40 procent meer verkrachting na zes jaar feministische regering

Blanke Amerikanen worden al gediscrimineerd sinds Alfred Blumrosen in de jaren 1960 de wet overtrad en discriminerende rassenquota oplegde. Blanke Amerikanen deden niets aan hun verlies van grondwettelijke bescherming. Na meer dan een halve eeuw van geïnstitutionaliseerd racisme tegen blanke Amerikanen kunnen blanken niet eens een baan krijgen. In 2021 vormden zwarten 12,6% van de bevolking en kregen ze 94% van de nieuwe banen. Blanken maakten 59,3% van de bevolking uit en kregen 4% van de banen. Bloomberg News lijkt te denken dat geïnstitutionaliseerde rassendiscriminatie van blanken een geweldige prestatie is.
https://www.bloomberg.com/graphics/2023-black-lives-matter-equal-opportunity-corporate-diversity/

Blanken werden geïntimideerd door beschuldigingen dat ze racisten zijn. Ze verzetten zich tegen rassenquota omdat ze het op verdienste gebaseerde systeem zouden opgeven, niet omdat ze geen grondwettelijke bescherming meer zouden krijgen. De gelijkheidsbeschermingsclausule van het 14e Amendement is niet langer van toepassing op blanken. Bedrijven (en universiteiten en het Amerikaanse leger) kunnen openlijk blanke Amerikanen discrimineren en er wordt niets aan gedaan.

Het verlies van grondwettelijke bescherming is de eerste stap in uitroeiing. Het Biden-regime en de heersende elites zijn vastbesloten om de blanke bevolking te vervangen. Dit is de reden voor het Amerikaanse beleid van open grenzen en het gebruik van belastinginkomsten van de Amerikaanse overheid om immigranten-inwijkelingen uit 160 landen te werven en naar rode staten te vliegen. Dit wordt Amerikanen – en Europeanen – aangedaan door hun eigen blanke leiders, niet door zwarten of de vermeende vijanden van het Westen, de Russen, Chinezen en Iraniërs.

Het is volkomen duidelijk dat het “vluchtelingenbeleid” een vervangingsbeleid voor blanken is. En de debiele blanken blijven stemmen op degenen die vastbesloten zijn om hen te vervangen. De Democraten Partij, die zich inzet voor de vervanging van blanken, staat op het punt om de dominante partij te worden.

  Macrons halsbrekende duik in chaos

Hoe kunnen we de vraag ontwijken of zulke domme mensen hun vervanging verdienen?


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Geheim plan: EU lanceert grootschalig vestigingsprogramma voor miljoenen AfrikanenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWesterse generaals en experts handelen nog steeds in valse veronderstellingen over Rusland
Volgend artikelJapans meest vooraanstaande kankerarts: COVID-injecties zijn ‘in wezen moord’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

  • idd, de AshkeNazi’s, gezien dat laatste deel van die naam hebben ze ook het woord Nazi uitgevonden en als dank daarvoor het land wat ze nu Israel noemen gekregen/gestolen/ingenomen.

 1. De elites hebben de blanken voorgetrokken en ze hebben ons de rest vd planeet laten onderdrukken en kaalroven en uitmoorden. En nu we de wereld hebben voorbereid die de elites graag willen, nu hebben ze blanken niet meer nodig. Blanke mensen moeten al hun rechten, privileges en welvaart verliezen, zodat de hele mensheid totale slaven worden.

  Blanke mensen moeten ALLES verliezen, zodat ze geen gevaar kunnen worden voor de elites. IEDEREEN op aarde moet één kleur krijgen, 95% moet sterven, niemand mag nog rechten hebben en degenen die pech hebben en overleven, worden transhumane zombie slaven.

  Het enige dat wij zo onderhand nog kunnen doen is onze ziel redden door onze ego’s los te laten zodat we uit de incarnatie cyclus kunnen blijven en niet op deze aarde, in dit trieste leven, terug hoeven te komen, maar dat we incarneren op een nieuwe aarde in volledig bewustZIJN.

  Het is tijd om deze ego wereld los te laten. We leven in een gunstig moment om dat te doen en daardoor bevrijdt te raken van deze ego (slaven) planeet. Het is geen kommer en kwel, het is gewoon het einde van het oude, dat een nachtmerrie is geworden, en het begin van een nieuwe droom. Wie het ego ontstijgt kan uit de nachtmerrie ontsnappen en bevrijdt raken van deze herhaling.

 2. er was een tijd dat een zwarte persoon Niet op hetzelfde voetpad mocht lopen als er een blanke opliep…idem dito voor de Chinezen.. niet in dezelfde Bus of achteraan.. niet meer buiten mocht lopen als het donker werd..enz enz enz… EIGEN SCHULD DIKKEN BULT….

 3. Zimbabwe, Zuid Afrika gingen de VS voor.. hoe staan die landen nu er voor? Wat is de werkloosheid in Zuid Afrika en hoeveel mensen onder de armoedegrens? Maar we mogen niet zeggen dat de nieuwe leiding door en door corrupt en verrot is.

 4. In mijn tijd van ‘groot’ worden NOOIT , NEVER aan de orde geweest.
  Mijn moeder vond donkere mensen , prachtig, mooi. Ik denk dat ze het een ultiem geschenk had gevonden als er zwarte kinderen uit haar buik waren gekomen,
  Paar Kinderen uit gebieden uit Indonesië hadden vrienden in overvloed in basis onderwijs, waren een blikvanger in positieve zin.
  Houdt over dat het brainwash is ‘ door de overheid’
  Misdrijven (kolonialisatie) gepleegd door de overheid die in andermans schoenen wordt geschoven.
  Verdeel en Heers ; zoals bekend een gebruik instrument, door de overheid

  Elk mens heeft een lichaam, geest en ziel meegekregen met een schat aan oeroud dna materiaal.
  Het is een IK , persoon, individue
  En verlaat deze wereld als een IK door de tijd heen.
  Zie een mens niet als kleur ,’t is pigment
  Lastig om tussen gehersenspoelde dombo’s te wonen in the west die het niet in de gaten hebben dat ze zijn gebrainwashed.

 5. De wet van Karma in uitvoering.

  Het westen heeft zich flink bezig gehouden in het verleden met het uitbuiten en onderdrukken van andere landen.
  Denk daarbij aan de gedragingen van het Vaticaan tijdens de kruistochten, de kolonisten t.a.v de Native Americans, de Engelsen over de hele wereld, enz.enz.
  Er bestaat zoiets als een persoonlijk Karma maar Nationaal Karma wat uiteindelijk in balans moet komen.
  Denk maar aan ‘ oorzaak en gevolg ‘.

  Uiteindelijk komt de boemerang weer terug bij de werper.
  Wij kunnen nu wel moord en brand schreeuwen maar we kunnen slechts oogsten wat onze voorouders ooit eens gezaaid hebben.
  Het Universum gaat altijd weer richting balans en houd geen rekening met persoonlijke wensen en kent geen rancune. Het is slechts ‘ oorzaak en gevolg ‘.

  Dit is wat de Hopi oudste in 1912 reeds uitsprak:

  In een toespraak tot het blanke opperhoofd van Washington; president Woodrow Wilson op 4 juli 1912
  sprak opperhoofd Big Eagle van de Eagle-clan indianen het volgende;

  Als walvissen en dolfijnen dood aanspoelen aan de kusten,
  zwermen sprinkhanen de oogsten verslinden,
  legers mieren verdwaasd rondtrekken,
  trekvogels niet meer weten hoe ze moeten terugkeren naar hun plek van vertrek,
  bijen en vlinders uitsterven door vergiftiging van bloemen en bomen,
  als vele soorten planten en dieren zich terugtrekken uit het leven,
  weet dan blanke broeder, dat de laatste dagen van de aarde zijn aangebroken.
  Besef dat de boodschap die uw rode broeders u brengen om de aarde en alle levende wezens lief te hebben de enige mogelijkheid is tot overleving.
  De aarde is onze moeder en als u haar blijft verkrachten en leegroven,
  zal ze binnen honderd jaar haar kracht tonen.
  Dan zullen de aarde en de zee gaan beven,
  de rivieren als ratelslangen woest met hun staart slaan,
  zal de droogte uw oogst doen mislukken
  en zullen oorlogen over heel de wereld razen.
  Water zal uw land binnenstromen
  en hete, roodgloeiende modderstromen uit vuurspuwende bergen zullen over uw huizen komen.
  Als u deze verschijnselen ziet, weet dan blanke broeder, dat een terugweg niet meer mogelijk is.

  Pin de beste man niet vast op een precies jaartal maar probeer de strekking van zijn uitspraak te begrijpen.
  Ieder mens vandaag de dag is in meer of mindere mate mede verantwoordelijk voor onze huidige situatie als gevolg van hebzucht en macht door de eeuwen heen.

  • Tigron,
   Woorden naar mijn hart, dank daarvoor, vriendelijke groet aan U, ik werk inmiddels weer 6 uurtjes per dag en klim uit het dal, U spreekt van Indianen, mijn grote liefde, op youtube zie ik een jonge Indiaanse vader met kinderbuggy op straat lopen, hij komt een groep demonstranten tegen die demonstreren tegen immigratie, hij gaat de confrontatie aan en schreeuwt naar hen, jullie zijn zelf de immigranten en hebben bloed aan jullie hand, jullie namen ons land over en doden onze Indiaanse broeders, die demonstranten weten niet waar zij het zoeken moeten, ik sta er zo in want het is zo als het is gegaan, welk recht hebben die blanke Amerikanen dan meer dan de First Nations, nul,nada,cero, we hebben regels voor allemaal hetzelfde of geen regels, geen compromis!!!

 6. Tja zoiets heet KARMA,Amerika heeft jarenlang de deuren wagenwijd open gezet voor Europese sloebers,allemaal arme Italianen (zie de Godfather) en allemaal arme Ieren (zie Titanic met Leonardo di Caprio als illegaal meereizende sloeber).
  In werkelijkheid zijn de Indianen ontvolkt,door miljoenen blanken Europeanen en nu 500 jaar later zien we de afstammelingen van die Indianen groeien in aantallen,het zijn weleens waar voornamelijk Zuid Amerikanen maar dat zijn immers ook Indianen.
  Voor Europa is het een heel ander verhaal maar voor Amerika is dit gewoon Karma in de klotezin van het woord,ik kan er geen medelijden mee hebben.
  Wat Europa betreft vindt ik het wel triest maar ook hier geldt KARMA.
  Europeanen zitten overal van Argentinie tot aan New Zeeland en van Zuid Afrika tot aan Canada dus Hollanders die gaan janken dat er zoveel kleurlingen in ons land wonen zou ik willen vragen hoe hij denkt dat de Maori in New Zeeland zich voelen met die miljoenen blanke allochtonen in hun land!?

 7. Het begon met het type roodharigen, Mars, die anti=racistisch werden met hun eenpuntige gerichtheid van de 6e straals idealist en toegewijde aan een persoon of idee. Je kunt de onderwerpen per algoritme op een rijtje zetten. Ik sprak een kennis die ecologische boer was uit een gereformeerd gezin, de boerderij was al weg, werd later een gasthuis, zijn familie zat er niet meer in en hij vond nu dat ze beter heel Nederland één weiland konden maken, met woningen rond de boerderij, ‘want mensen moeten toch kunnen wonen’. Hadden ze daar maar eerder aan gedacht bij mij.
  Hij vond het christelijk geloof destijds een beetje te zwart.
  Hij was simpel en organisch, en was geïnteresseerd geraakt in spiritualiteit. Zijn zoon was een IT kopstuk. Hij dacht nu zelf dat iedereen min of meer zelfvoorzienend zou kunnen zijn. Hij was hertrouwd met een Joodse vrouw uit Irak, uit een club die trouwens volgelingen waren van Johannes de Doper en als ballingen in het jaar 0 vertrokken waren uit Jeruzalem. Hij zei dat die mensen er net zo uitzien als in zijn kinderbijbel. Ik zie het verband.
  Ik had een beetje kritiek op de zelfvoorziening, dat mensen in hun eigen cocon door kunnen bestaan. Ik zei dat iedereen bepaalde kwaliteiten heeft met de noodzakelijke gebreken erbij die binnen een familie al vaak gecompenseerd worden, uit de wet van dienstbaarheid. En zo zit de hele mensheid in elkaar. Maar ook naties, die elkaar aanvullen. Eenheid en diversiteit. Het bepaalt de wet van karma en reïncarnatie, en het is de enige reden dat we geboren worden. Daarom wordt gesproken over samen delen.
  Het fanatisme van de 6e straal slaat echter alle tussenstappen over naar haar doel.

 8. Ik heb nog snel een brief gepost. Het plein is gereorganiseerd voor het fatsoen en Albert Heijn en de brievenbus staat bij de glasbakken en oud papier enz. De straat is bezaaid met karton en glasscherven dus het is oppassen waar je je fiets zet. Ik zette hem aan de andere kant van de weg, dus dat zal wel alle roddel oproepen van het dorp, hij viel om door de wind. Er stonden bij het glas twee ouwe wijven te ouwehoeren, ik hoorde maar een frase, ‘zo ver je bereid bent te helpen’, zelfmedelijden typeert dit impotente slag met hun adoptiekinderen. Een transformatie van het geloof. De laatste keer dat ik die vrouw hoorde was toen ze een petitie deed om de oude graven te behouden, er zit meer leven in dan in zichzelf. Kanker.

 9. Aan Nederland,

  Er is veel tijd nodig voor een natie om het kristal van haar essentiële aard te ontwikkelen. Als je te midden van een bevolking bent, is het moeilijk om de ware aard van een natie te onderscheiden. Een onervaren waarnemer zal alleen oppervlakkige kenmerken zien, in plaats van de essentie. Daarom raden Wij geduld en intelligente observatie aan, zodat je later geen spijt krijgt van je lichtzinnige oordelen.

  Mensen oordelen gewoonlijk lichtzinnig, omdat ze geloven dat het nooit te laat zal zijn om hun mening te herzien. Maar lichtzinnige veranderlijkheid staat dicht bij verraad, wat voor Ons een eigenschap is die bijzonder weerzinwekkend is. Er kan geen sprake zijn van lichtzinnigheid als de psychologie van een hele natie of de betekenis van een heel tijdperk in overweging wordt genomen.

  Supermundane

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in