De Amerikaanse senator Ron Johnson organiseerde woensdag een rondetafelgesprek over coronavaccins en de risico’s daarvan. Onderzoeksanalist Josh Stirling was een van de sprekers. Hij liet een grafiek zien die “het hele verhaal vertelt”, bericht Uncutnews.ch.

Tegen de zomer publiceerde de Britse regering cijfers over het relatieve aantal sterfgevallen van gevaccineerden en ongevaccineerden per dosis. Stirling analyseerde de gegevens en concludeerde dat het sterftecijfer onder gevaccineerde Britten 26 procent hoger ligt dan onder ongevaccineerde.

Het sterftecijfer onder mensen onder de 50 die gevaccineerd zijn, ligt 49% hoger. Erger nog, het sterftecijfer onder mensen die slechts één injectie hebben gehad ligt maar liefst 145 procent hoger.

Dat komt omdat deze mensen na de eerste dosis stopten met vaccineren omdat ze vaccinschade hadden opgelopen, aldus Stirling. Dus als je gevaccineerd bent en besluit je niet meer te laten vaccineren, moeten we aannemen dat het sterftecijfer 145 procent hoger ligt, zei hij.

Alleen al in de Verenigde Staten zou dit 600.000 doden meer betekenen dan normaal. Per jaar.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Belangrijk: Als je je laat vaccineren, verlies je je natuurlijke immuniteitVolg Frontnieuws op Telegram

  Zonneschijn is de remedie tegen shedding

Lees meer over:

Vorig artikelMerkel – Onbetrouwbaar
Volgend artikelVideo: Journalist reist naar Moskou om te zien hoezeer de sancties werken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in