Eerst werd gezegd dat de vaccins doeltreffend en veilig waren. Toen de vreselijke bijwerkingen verschenen, ging het zogenaamd om “clusters van zeer zeldzame tromboses”, maar dit werd niet beschouwd als een argument tegen de veiligheid. Toen werden de vaccinatieverwondingen en -doden echt veel en werd er gezegd dat dat nog altijd minder was dan de Covid-sterfgevallen. Toen bleek dat de dubbel gevaccineerden helemaal niet veilig waren voor infectie en zelfs anderen infecteerden, werd er gezegd dat ze meteen hadden gezegd dat het slechts om een ​​”relatieve” immuniteit ging, maar dat het ernstige ziekteverlopen voorkwam. Toen werd duidelijk dat de ziekteverlopen van de dubbele vaccinatie niet altijd mild waren, zelfs het sterftecijfer niet lager was. Vervolgens kwam men erachter dat zelfs het lage beschermende effect van de vaccinatie steeds verder afnam, en werd een derde vaccinatie geboden. Die, zoals we nu weten, nog minder beschermt. In Israël wordt nu de vierde vaccinatie ingevoerd, hoewel wordt toegegeven dat de vaccinatie geen bescherming biedt tegen de overheersende Deltavariant, schrijft Niki Vogt.

Deze mislukking overtreft verre van alles wat zelfs volledig verstokte vaccin-tegenstanders hadden kunnen verzinnen. Wat dit de narrenhoed opzet, is dat een groot deel van de bevolking de politici en de halsbrekende interpretatietrucs van de mainstream media nog steeds gelooft.

De Duitstalige Mallorcazeitung meldt dat in het bejaardentehuis Fontsana in de eilandhoofdstad Palma de Mallorca 21 bewoners geïnfecteerd zijn met Covid, hoewel zij allen drievoudig zijn gevaccineerd. Dit is op 29 september bevestigd door de Balearische gezondheidsdienst IB-Salut. Zij maakten nogmaals duidelijk dat de “herhalingsvaccinatie” de infectie niet voorkomt, maar wel het risico op ernstig ziekteverloop vermindert. De massale infectie werd na de derde vaccinatie ontdekt, toen op 24 september, na een positieve test, alle bewoners en personeelsleden werden getest. Binnen drie dagen waren al 21 bewoners en één personeelslid geïnfecteerd. Op 27 september heeft het Ministerie van Volksgezondheid besloten het tehuis onder de bevoegdheid van de autoriteiten te plaatsen. Wij weten niet of de situatie onder regeringsbeheer is verbeterd, omdat er sindsdien geen verslag over is uitgebracht. Dit is tenminste een succes voor de gezondheidsautoriteit: niemand weet nog iets.

  Het onbestaande virus

In Israël zijn de omstandigheden erbarmelijk. In de ziekenhuizen volgt onder de zwaar gevaccineerde bevolking de ene Covid-uitbraak op de andere. Aangezien de Israëli’s veel eerder zijn begonnen met vaccineren, zien we hier bij deze beklagenswaardige mensen het scenario waar ook wij vroeg of laat mee te maken zullen krijgen.

De site Eurosurveillance, het officiële EU-portaal dat studies over infectieziekten, epidemiologie, preventie en bestrijding rapporteert en openbaar maakt, publiceerde in juli 2021 een studie over uitbraken van de Deltavariant in de sterk gevaccineerde bevolking van Israël. De conclusie is kort, ter zake en vernietigend: dat de injecties niet werken tegen “de varianten”, dat de immuniteit afneemt en dat de injecties waarschijnlijk nooit tot kudde-immuniteit zullen leiden. Het antwoord? Nee, dat is niet “we moeten een andere weg inslaan”. De conclusie van de studie is dat we waarschijnlijk vaker moeten vaccineren.

Een van de bevindingen van deze studie:

“Het betwist de veronderstelling dat hoge algemene vaccinatiecijfers leiden tot kudde-immuniteit en COVID-19-uitbraken voorkomen. Dit gold waarschijnlijk ook voor het wild-type SARS-CoV-2-virus, maar bij de hier beschreven uitbraak was 96,2% van de blootgestelde bevolking gevaccineerd. De infectie verliep snel (veel gevallen werden symptomatisch binnen 2 dagen na blootstelling), en de virale belasting was hoog.”

En wat de inperkingsmaatregelen betreft:

“Vrijwel alle infecties tussen patiënten en personeel vonden altijd plaats tussen gemaskerde en gevaccineerde personen, zoals gezien bij een uitbraak in Finland… We kunnen niet uitsluiten dat de beschermende maatregelen niet optimaal werden uitgevoerd; de overdraagbaarheid in de zomer van 2021 verschilt echter van onze ervaring in de voorgaande 18 maanden.”

Welnu, het doel van “kudde-immuniteit”, HET argument om vaccinatie tot een vervloekte burgerplicht te maken, is nu, geluidloos, opgegeven als onbereikbaar. Dat is tenminste wat Israël’s zogenaamde “Covidtsaar”, Dr Salman Zarka, zegt. Nadat de derde vaccinatie er niet in geslaagd was de pandemie in te dammen, wordt nu een vierde vaccinatie verondersteld de “nieuwe varianten” van het coronavirus het hoofd te kunnen bieden. Hoe dit moet gebeuren is onduidelijk, omdat BioNTech/Pfizer nog steeds geen nieuwe editie van hun mRNA-vaccin heeft ontwikkeld dat specifiek tegen de Delta- of andere varianten is gericht. Dus gewoon meer van het oude serum, ook al kan het – zoals ze zelf toegeven – niets uitrichten tegen de Deltavariant.

  Dr. McCullough: mRNA-vaccins injecteren "vreemde genetische code" in mensen

Hoe dan ook, nu de derde vaccinatie aan de gang is, moet de Israëlische bevolking zich opmaken voor een vierde, zegt Dr. Salman Zarka. Maar daar zal het niet bij blijven. “Gezien het feit dat het virus een blijvertje is, moeten we ons ook voorbereiden op de vierde vaccinatie. Dit is ons leven van nu af aan, in golven.”

Dus laten we dit vasthouden:

 • De derde vaccinatie beschermt niet of slechts gedurende enkele weken, zij is ondoeltreffend.
 • Dubbel gevaccineerde mensen raken geïnfecteerd, net als ongevaccineerde mensen.
 • Vaccinatie is ook geen garantie voor een mild ziekteverloop.
 • Het veroorzaakt een enorm hoog aantal vaccindoden en vaccinslachtoffers.
 • De boosters of herhalingsinjecties houden zich ook niet aan hun beloften van bescherming.
 • Gevaccineerde mensen infecteren alle anderen.
 • Kudde-immuniteit is dus onmogelijk te bereiken.
 • De inperkingsmaatregelen hebben ook alleen maar schade berokkend en geen voordelen gebracht.
 • Maar toch moeten de gen-vaccins voortaan meerdere malen per jaar worden toegediend, zonder plausibele reden.

Dus de Israëliërs krijgen de vierde vaccinatie. Intussen weigert het adviescomité van de FDA, de Amerikaanse Food and Drug Administration, de derde vaccinatie goed te keuren omdat de risico’s op hartcomplicaties te groot zijn. De FDA wijst uitdrukkelijk op de studieresultaten uit Israël in haar besluit tegen de derde vaccinatie.

Het enige overtuigende argument dat mensen in Israël nog tot vaccinatie aanzet, is dat mensen die langer dan zes maanden rondlopen met alleen de twee doses die als veilig worden geadverteerd, sinds 3 oktober officieel geen recht meer hebben op een geldig gezondheidspaspoort en dus feitelijk terugvallen in de status “ongevaccineerd”. Zij hebben dus alle speciale rechten als gevaccineerden weer verloren, maar behouden de risico’s van ongewenste vaccin-bijwerkingen op lange termijn. Dit is alles wat overblijft van de grote morele aantrekkingskracht om te vaccineren: de dreiging van ongerechtvaardigde en zinloze pesterijen. Van de verheven doelstellingen van de Covid-vaccinaties is vrijwel niets meer over.

  Ziekenhuis stopt met bevallingen na ontslag van kraampersoneel over Covid-19 vaccinatiemandaten

Zeventien procent van de Israëlische bevolking weigert hardnekkig zich te laten vaccineren. Zij zullen zeer waarschijnlijk uiteindelijk gelijk krijgen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Professor microbiologie: Deze inenting hoort voor een tribunaalVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIs Louisa op 27-jarige leeftijd aan het COVID-19 vaccin gestorven?
Volgend artikelDe wereld lijdt aan massale waanpsychose
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

  • Prima toch dat de gevaccineerden schapen nog even genieten voordat de lichamelijke verwoestingen bij hen toeslaan.
   Korte termijn plezier dus voor de gevaccineerde kudde.
   De ongevaccineerden zullen t.z.t hard nodig zijn als het gros van de gevaccineerden chronisch ziek of overleden zijn.

 1. Is er hard bewijs dat er dodelijke slachtoffers in Israel zijn gevallen ? En zo ja, waren dat christenen, moslims of joden ? Het zou me niets verbazen dat de Israelische joden placebo’s krijgen geïnjecteerd.
  Zoals een rabbi gniffelend van genot op camera zei dat covid voor gentiles is en niet voor joden.

 2. De massa daar is bij de 7e spuit immuun voor spiritualiteit. Immuun voor het bewustzijn dat de Geest bestaat. Immuun voor het feit dat de mens een ziel heeft.
  Immuun voor het feit dat de mens een moreel besef heeft.
  Hij is nu geen vaccinatie junk maar een slaafse overheidsgehoorzamer die dicteerd wat wordt voorgeschreven.
  One Flow Over the Coocoo’s Nest.

 3. Ja hoor nog meer vaccinaties en ze staan er allemaal voor in de rij wat een gekken allemaal en dan lees je ook nog dat er mensen zijn die vrijwillig de boel lichten en zich wel illigaal zes of zeven keer laten prikken uit angst voor het zogenaamde virus in Rusland zijn er daklozen die voor geld van plaats wisselen en dan het bewijs van vaccinatie aan de betalende persoon teruggeven sommige van deze mensen zijn ik weet niet hoeveel keer geprikt heel triest al dat geld die miljoenen voor die vaccinaties kunnen ze beter besteden om mensen te helpen maar ja zo gaat dat niet in de wereld van het grote geld satan is afgedaald naar de aarde het is niet meer geef ons heden ons dagelijks brood maar geef ons heden onze dagelijkse spuit

 4. Beste gevaccineerde, geniet van je kerst.
  Het is je laatste.

  “Once you understand that your time here is limited, you will live sensibly.” – Sadhguru –

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in