Als je moet worden overgehaald, aangespoord, onder druk gezet, voorgelogen, geprikkeld, gedwongen, geïntimideerd, sociaal beschaamd, met schuldgevoelens overladen, bedreigd, gestraft en gecriminaliseerd… Als dit allemaal nodig wordt geacht om je te laten meewerken… kun je er absoluut zeker van zijn dat wat wordt gepromoot niet in je beste belang is.

The Tipping Point – Infinite Waters


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mensen die al lang verdrinken in een zee van propaganda, ontwaken nu langzaamVolg Frontnieuws op Telegram

  Wetenschappelijk onderzoek bij kinderen wijst uit dat het dragen van een mondkapje reeds na 3 MINUTEN giftig is
Vorig artikelDiscussie: “Massapsychose” trending op Twitter
Volgend artikelIsraël’s massavaccinatienachtmerrie verergert terwijl het aantal nieuwe covid-gevallen een zes maanden hoogterecord bereikt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

  • Aangezien hij miljoenen volgers heeft, ik volg hem nu al ruim 4 jaar en zijn volgers worden er meer en meer.
   Deze jongeman is al heel lang bezig met wakker worden en mensen wakker maken. Hij geeft mensen en vooral jongeren handvatten om in ieder geval na te denken over alles wat er gebeurt.

   Erg fijn, Ralph Smart is zijn naam. Zal wel een synoniem zijn. Hij vindt zichzelf heel slim en eerlijk is eerlijk, dat is hij echt. Los van het feit dat hij hét meest aanvoelende sterrenbeeld heeft dat er is (Vissen!) is hij ook psycholoog. Hij vindt zichzelf heel wat en eigenlijk…mag dat ook wel.. dat mogen we ALLEMAAL van onszelf vinden… en altijd kritisch blijven zeker… maar hij doet het echt heel goed, samen met Russel Brand. Deze mensen zijn serieus te “WOKE” om “controlled opposition” te noemen. Alleen maar omdat ze niet gecensureerd worden. Maar misschien moet men dan eerst snappen dat hoe zij het doen; met humor én cynische maar realistische casuïstiek. Dus worden ze niet betrapt op “stemming makerij”…. nu wel benieuwd hoe het ver af gaat lopen want er komen meer en meer filmpjes online over Black Rock en andere corporaties welke de wereld bezitten.. vuurtje kan snel lopen zo… miljoenen volgers hebben dankzij deze mensen het heft in eigen handen genomen in praktijk… niet dankzij hen eigen ouders.. of “oom” die in een hoek bier drinkend van alles weet maar niets doet aan educatie. Ik vind Ralph “Smart” en Russell Brand écht toppers… hen bereik zijn niet alleen ouderen of jongeren maar zeer divers, van 18 tot zéker 70 ! Doen ze gewoon goed..

 1. Waarom is deze pagina met heel veel bewijsmateriaal plotseling verdwenen??

  “Wat als het grootste experiment op mensen in de geschiedenis een mislukking is?”

 2. En de harde waarheid over de leugens van de Ins Co uit Indiana zijn daarmee ook verdwenen!

  Wow… wat een enorme teleurstelling FN!!!! Waarom was het nodig de keiharde waarheid te verwijderen?

  • Waarom moet je nou zo fel reageren? Je weet niet eens hoe een digitaal platform (achter de schermen) werkt, ik ook niet, wie weet zijn het BUGS of moet een pagina bevestigd worden als zijnde opgeslagen worden o.i.d.
   Waarom nou gelijk weer zo gefrustreerd schreeuwen hier in plaats van netjes aangeven aan Rommel dat je het op prijs stelt de informatie (terug) te blijven zien en je deze nu mist…

  • Waarom zeg je nou weer zoiets? Die man heeft meéér mensen wakker kunnen maken (zoals je ziet aan aantal volgers) en Russell Brans trouwens ook, dan dat jij en ik ooit zullen kunnen in ons leven… Maar eens oppassen met dat oppassen en gewoon dankbaar zijn dat we mensen hebben die dit allemaal voor ons allen op een blaadje presenteren…

   • Als het aantal volgers het argument is, heeft de MSM gelijk, dus dat is geen valide argument. Russell Brand is een (verkapt) communist en valt zeker ook in die categorie.
    Ik heb liever geen volgers als dat betekent dat ik iemand op het verkeerde been moet zetten. Het is nu belangrijker dan ooit om mensen niet te verleiden met halve waarheden, die hele leugens zijn. Anders zit de samenleving binnen mum van tijd weer in dezelfde problemen. Zo’n andere betweter, Henry Makow, beweerde een paar artikelen geleden nog dat de elite in hun nopjes was met de opname van hun plan. Dus wat is het? Ik pretendeer niet dat te weten. Maar ik hoor graag van je wie jij denkt gelijk heeft en waarom.
    Ik weet wel dat deze Ralph op zijn youtube de een na de andere foto plaatste vol satanische/illuminatie symboliek. Dus nogmaals, pas op met die kerel.

 3. Op de internet van facebook (van Bill Gates) worden mensen die teveel kritiek uiten op het beleid van de overheden weg gefilterd en blijven de meelopers meer ruimte krijgen om de waanzin van de dolende overheden waar te maken… Zolang de grote kudde naar de priktenten blijven lopen voelen de prikkers propaganda makers zich sterk en gaan er gewoon mee door ondanks dat veel mensen van ongekende aandoeningen en ziekten de proefkonijn waren geworden van het grote voorbeeld Mengele die miljoenen mensen heeft gebruikt om de farmac. industrie te promoten!!!!

 4. 100% pas op… De ‘wakkeren’ van nu hebben geen idee nog van de diepe lagen van controlled OPPOSITION en andere deceptie. 99,99% van degenen die zogenaamd opstaan zijn controlled OPPOSITION. Meer dan twintig jaar ‘wakker’ zijn en vele moorden ‘suicides’ van echte ’truthers’ te hebben gezien/gelezen en onthullingen van fake truthers…maakt mij waakzaam

 5. In België is er sinds enkele maanden een organisatie die opkomt, ijvert, etc… voor onze rechten, onze grondrechten, weliswaar te verstaan, maar de woordvoerder is zelf niet tegen vaccinatie, wat kom je dan in godsnaam vertellen; wat zit men dan rond te bazuinen, ze hebben wat graag donaties van jan en alleman, hoe kan je voor iets staan, pleiten, opkomen als je er zelf niet tegen bent, dat is hetzelfde als je bv als advocaat tegen je cliënt zegt, ik geloof je niet, maar ik ga je toch verdedigen, hoe groot zal de kans zijn dat je word vrijgesproken ? Dat is het typische verhaal van de leugen die de andere leugen dient.
  Het leuke aan deze zaken is (nou, leuk) laat ik zeggen het boeiende hieraan is, de uitleg die men steeds tracht te geven om zich toch maar in een goed daglicht te stellen, daar haal je veel uit, zo kan je ze betrappen op leugens, dat is pure logica.
  Om het even over de persoon Ralph Smart te hebben, ik ken hem niet, nooit van gehoord, even naar de foto gekeken, ik vertrouw hem niet, dat is het 1ste wat ik in hem zag. Als ik zijn ogen zag, zie ik money. Daar gaat het om, niets anders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in