Foto credit Infowars

Dr. Jane Orient, M.D., de uitvoerend directrice van de Association of American Physicians and Surgeons (AAPS), wil weten waarom het medische systeem weigert autopsies uit te voeren op de lichamen van mensen die zijn overleden niet lang nadat ze waren “ingeënt” tegen het coronavirus.

Het hele afgelopen jaar werd ons door regeringen en de mainstream media verteld dat elk sterfgeval, ongeacht de werkelijke oorzaak, het gevolg was van “covid”. Dat was voordat de “vaccins” hun intrede deden.

Nu, ondanks overvloedig bewijs dat de injecties massale kwetsuren en dood veroorzaken, weigert het medische systeem dit feit te erkennen en geeft nog steeds alle sterfgevallen de schuld van “covid”.

Duizenden gezonde mensen sterven onverwacht, maar onze volksgezondheidsinstanties verzekeren ons dat hun overlijden niet veroorzaakt werden door de COVID-prik, schrijft Dr. Orient in een artikel op wnd.com.

De tol van post-vaccin sterfgevallen heeft bijna 7.000 bereikt, volgens het Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS). Het is het beste systeem dat we hebben, ook al mist het 90% of meer van de werkelijke voorvallen.

Dr. Orient heeft tot nu toe slechts één autopsie van een sterfgeval na de COVID-19 injectie uitgevoerd zien worden

Van de duizenden sterfgevallen die zijn gemeld in verband met de COVID-19 vaccins, was er slechts één waarvan Dr. Orient weet heeft van een echte autopsie, in tegenstelling tot een twijfelachtige en gemakkelijk te manipuleren “overlijdensakte”.

Die patiënt had slechts één dosis van de mRNA-injectie van Pfizer en BioNTech ontvangen en stierf voordat hij de tweede dosis had ontvangen. Hoewel deze persoon “positief” testte op een valse PCR-test voor SARS-Cov-2, vertoonde hij geen echte tekenen van infectie.

  Bruce Springsteen in New York: Geen toegang met AstraZeneca-vaccinatie

Aan de andere kant zal het lichaam van een 45-jarige moeder die stierf aan hartproblemen en hersenzwelling na haar injectie, die vereist werd om aan een nieuwe baan aan de Johns Hopkins University te kunnen beginnen, waarschijnlijk geen autopsie krijgen, ook al is het duidelijk dat ze aan de injectie is overleden.

Er zullen tranen en bloemen zijn, maar waarschijnlijk geen autopsie – en geen pauze in de injecties die geëist worden voor moeders en potentiële moeders als ze bij JHU willen werken, zegt Dr. Orient.

45-jarige moeder die een baan kreeg in John Hopkins ziekenhuis sterft na bijwerking van arbeidsplichtig COVID-19 vaccin

Hoewel Dr. Orient haar medische opleiding heeft genoten lang voordat CT- en MRI-scans bestonden, zegt ze dat van haar en haar collega’s nog steeds werd verwacht dat ze bij elke patiënt probeerden met een accurate diagnose te komen. Dat is niet langer het geval in het tijdperk van het coronavirus.

We moesten de lijkschouwer bellen, die zou beslissen of een autopsie geïndiceerd was. Alles wat mogelijk met het overlijden te maken had, zoals pillendoosjes, was bewijsmateriaal, zegt ze.

Als er een injectie was gegeven, zou het flesje indien mogelijk worden bovengehaald. Bij vaccins wordt men geacht het batchnummer te noteren, zodat het mogelijk zou zijn een monster te controleren op verontreinigingen.

Vergelijk dit eens met nu, nu mensen die omkomen bij auto-ongelukken of door moorden, in de officiële registers worden vermeld als “coviddoden”. We zijn het tijdperk van de pseudo-wetenschappelijke hel binnengetreden, waar niets echt is, alles nep, en de meeste mensen maar doen alsof alles in orde is.

Helaas zijn de autopsiecijfers de afgelopen vier decennia gedaald van 25% naar minder dan 5%, betreurt Dr. Orient.

Waarbij zij opmerkt dat geld weer een grote rol speelt in het besluitvormingsproces.

Het is nooit een inkomstenbron geweest voor iemand behalve voor advocaten voor wanpraktijken.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De zwendel met de Coronadoden: forensische lijkschouwers eisen meer autopsies en serieuze statistiekenVolg Frontnieuws op Telegram

  Lijkschouwer bevestigt verdenking: BBC-presentatrice overleden door COVID-19 vaccinatie
Vorig artikelDuitse politicus: “Inmiddels valt het woord covidioot terug op degenen die het hebben uitgevonden”
Volgend artikelDe echte pandemie – COVID-19 of Grafeenoxide? Giftig nanomateriaal gevonden in COVID-vaccins en mondkapjes
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Schijnt een onderdeel van het scenario te zijn. Alles uit de (geld) kast als alleen al de mogelijkheid bestaat dat een niet welgevallige uitkomst mogelijk is.
  Dat zijn nu de figuren die zich opwerpen de wereld te regeren, niet om die te redden. Echte mensen spelen geen rol van betekenis. Wat een toekomst.
  Ook in Duitsland is alles op alles gezet om autopsie te voorkomen.

 2. Mijn moeder mag ik vrijdag naar het graf brengen….moest zelfs met de lijkwagen “wegens corona”door de achter-dienstingang vertrekken?? ze willen al die lijkwagens af en aan natuurlijk niet aan de voorkant van het tehuis hebben, dan gaat het opvallen….mijn moeder was dement, en ik heb het tehuis gemaild, geen toestemming te geven voor een experimenteel shotje…..geen reactie teruggehad…….mijn moeder is vroegtijdig, onvrijwillig omgelegd, zonder autopsie natuurlijk.

  • Over die achteruitgang is mij ook al diverse keren te ore gekomen. Personeel mocht het niet verder vertellen van de directie. Voor mij onbegrijpelijk dat mensen in de zorg meewerken aan deze leugens, puur om je baantje te behouden.

  • Hier is dat niet ongebruikelijk bij elk bejaarden of verzorging tehuis.
   Om bij de bewoners en de bezoekers niet teveel onrust en schrik aan te jagen.
   Dat gebeurde ook voor dat hele corona gedoe. Via de achter uitgang.
   Bij een ziekenhuis komen ze ook niet door de voordeur naar buiten.

 3. Ondertussen is het alweer 6 maanden later, en het gaat nog steeds keihard door. Mensen boesteren, boesters worden opgedrongen, groene vinkjes worden afgepakt, etc etc. En nog steeds geen goeie autopsies. En mensen storten neer aan toevallige sterfte, heel toevallig. Misschien hebben ze zich verslikt in die pizza die ze kregen na zoveel boesters…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in