Eerder deze week prees The New York Times het Israëlische massale vaccinatie-experiment. “In de meest uitgebreide real-world test tot nu toe, heeft Israël aangetoond dat een robuust vaccinatieprogramma tegen het Coronavirus een snelle en krachtige impact kan hebben, en de wereld een plausibele uitweg uit de pandemie kan laten zien. Gevallen van Covid-19 en ziekenhuisopnames daalden dramatisch bij mensen die binnen slechts enkele weken waren gevaccineerd… de eerste gegevens suggereren dat de vaccins in de praktijk bijna net zo goed werken als in de klinische tests”.

Om de een of andere reden zijn de Israëlische media niet zo enthousiast als de NY Times. Op de voorlaatste dag van Israëls derde lockdown, droeg het meest gelezen Israëlische online tijdschrift, Ynet, de koptitel: Spektakel van Mislukking: Derde lockdown vergeleken met vorige, schrijft auteur Gilad Atzmon op Gilad Online.

Het artikel onthult de hopeloosheid en de dubbelzinnige aard van Israëls Covid-strategie en -politiek. Ynet wijst erop dat, ondanks de ongegronde beloften van de regering en haar premier, na zes weken in lockdown de situatie helemaal niet is verbeterd. Ondanks het feit dat Israël het wereld-experiment van massavaccinatie leidt, behoort zijn Covid-transmissiegraad tot de slechtste in de Westerse wereld.

Het artikel in Ynet benadrukt dat,

“Morgen om 7 uur de derde lockdown zal eindigen, anderhalve maand nadat zij werd opgelegd – en de Covid-gegevens zijn vandaag veel slechter in vergelijking met de situatie aan het begin… op het moment van het begin van de derde lockdown, eind december, bedroeg het percentage positieve tests 4,9%, het aantal kritieke ziekenhuispatiënten bedroeg toen 949, het aantal geverifieerde gevallen 4.010. Vóór de verscherping van de lockdown, op 8 januari, bedroeg het percentage positieve tests 6,6%, het aantal kritieke patiënten – 949, en het aantal geverifieerde gevallen – 7.644.

Op het hoogtepunt van de derde lockdown bedroeg het percentage positieve gevallen 10,2%, het aantal ernstig zieke patiënten 1.203 en het dagelijkse aantal Covid-diagnoses 10.114. Sindsdien zijn de aantallen slechts licht gedaald. Op dinsdag bedroeg het positieve percentage 8,9%, het aantal patiënten 1.101 en het aantal geverifieerde gevallen 7.183. Zelfs het R-getal, dat bepaalt of de epidemie zich uitbreidt, is de afgelopen dagen weer gestegen naar 1″.

Het gecombineerde aantal gevaccineerde Israëli’s en degenen die in het verleden van Covid zijn hersteld, had Israël een relatief sterke kudde-immuniteit moeten verschaffen, voldoende om het virus te verslaan of op zijn minst de reproductiesnelheid ervan te verminderen. Maar de feiten ter plaatse wijzen op het tegendeel. Het besmettingspercentage in Israël is hoger dan vrijwel overal elders. In feite suggereert de verontrustende correlatie tussen massavaccinatie en ziekte dat hoe meer je vaccineert, hoe meer Covid-gevallen je aantreft.

  Wereldkampioen vaccineren Israël overweegt weer een lockdown

Alsof dit nog niet genoeg is, worden niet meer dan twee steden bestempeld als “Covid groene steden”. Een van die steden is Rahat, een Palestijnse bedoeïenengemeente waar de vaccinatiecampagne over het algemeen wordt genegeerd. De Israëli’s kunnen ook zien dat onder de Covid-groene gemeenten de Israëlische Arabische dorpen en steden sterk oververtegenwoordigd zijn. Ook dit kan iets te maken hebben met hun algemene afkeer van het vaccin. Kortom, als we iets leren van het “Israëlische experiment” kunnen we misschien concluderen dat hoe minder je vaccineert, hoe gezonder je gemeenschap als geheel is.

Gezien het gevalideerde feit dat de gevaccineerden, althans op dit moment, relatief immuun blijken te zijn, is de enige verklaring (die ik kan bedenken) voor de piek van gevallen, sterfgevallen en mutanten in de massaal gevaccineerde staten de huiveringwekkende mogelijkheid dat de gevaccineerden het virus en vooral de mutanten ervan (met name de Britse) in feite verspreiden. Deze mogelijkheid moet worden onderzocht. Zij wordt gesteund door vaststaande gegevens die zijn verzameld in landen waar massaal wordt gevaccineerd, zoals de VAE, de VS, Groot-Brittannië en Portugal. Kort na het begin van een massale vaccinatiecampagne zien we een sterke exponentiële stijging van het aantal gevallen en, tragisch genoeg, van het aantal sterfgevallen dat daarop volgt.

Klik voor groot.

De evolutietheorie die tot een dergelijk scenario kan leiden, is ook niet al te ingewikkeld: in een strijd om te overleven muteert het virus en valt vervolgens diegenen aan die relatief onbeschermd zijn (de niet-gevaccineerden). Ik heb de mogelijkheid van een conflict tussen de “gevaccineerden” en de “niet-gevaccineerden” drie weken geleden onderzocht. Enkele Israëlische wetenschappers stelden toen een mogelijk gruwelijk scenario voor waarin de gevaccineerden worden geïdentificeerd als verspreiders van enkele dodelijke mutanten en in isolatie worden geduwd.

  Vaccins werken niet - Israël registreert hoogste aantal Covid-19 infecties ter wereld ondanks dat 78% van de bevolking volledig gevaccineerd is

In Israël beschikt de inlichtingendienst AMAN van de IDF (Israel Defense Forces) ook over een onafhankelijke Covid-onderzoekseenheid die de risico’s van de situatie inschat en de relevante strategieën evalueert. Eerder vandaag publiceerde AMAN zijn waarschuwing dat in de “komende weken een sterke stijging van het aantal gevallen wordt verwacht als gevolg van het einde van de lockdown en de snelle verspreiding van de Britse mutant”. AMAN benadrukte dat “meer dan ooit persoonlijke verantwoordelijkheid en het naleven van de richtlijnen vereist zijn”.

Met hun besluit om zich vrijwillig tot proeftuin van Pfizer te maken, verschaffen de Israëli’s ons een onschatbaar inzicht in het vaccin en de risico’s die gepaard gaan met de massale Covid-vaccinatie. Als we bijvoorbeeld in de komende weken merken dat de inlichtingendienst van het IDF zich vergist heeft in zijn voorspelling en er geen significante verandering optreedt in het aantal gevallen of sterfgevallen, kunnen we misschien concluderen dat het niet de sociale distantie is die de ziekte verspreidt (in de huidige staat) maar waarschijnlijk het vaccin zelf. Als de morbiditeit daalt en het aantal ziektegevallen afneemt, kunnen we misschien zelfs nagaan of sociale integratie de overdracht daadwerkelijk vermindert. Als het aantal gevallen sterk stijgt, zoals de IDF voorspelt, kunnen we misschien concluderen dat het vaccin maar heel weinig invloed heeft gehad op de kudde-immuniteit van Israël. In feite was de campagne een spektakel van mislukking.

Er zijn nu schattingen dat 50% van de Israëli’s niet gelooft in het vaccin en de beweegredenen erachter. De Israëlische vaccinatiecentra zijn momenteel leeg, ondanks de druk van de regering en de gemeenten op de burgers om zich te laten “beschermen”. Veel Israëli’s geloven dat de nationale vaccinatiecampagne er is om het politieke doel van premier Netanyahu te dienen: een overwinningsimago dat hem de volgende verkiezingen zou opleveren en hem zou kunnen redden van zijn huidige juridische verwikkelingen.

  Vaccinatie sterfgevallen plotseling "Corona slachtoffers" - Nadat 25% van de gevaccineerden stierf in bejaardentehuis

Degenen die bekend zijn met de Joodse geschiedenis moeten zich bewust zijn van de rol en de prominentie van de collectieve zelfmoordverhalen die de Joodse geschiedenis in het verleden hebben gevormd. Het Oude Testament wijst de Hebreeën erop dat “uw vernietigers en vernielers van u vertrekken” (Jesaja 49:17). De meeste Joden zijn geneigd deze goddelijke opmerking toe te schrijven aan Joodse dissidenten, maar de Joodse geschiedenis suggereert eerder dat het de Joodse aanvaarde leiders zijn, zowel politiek, spiritueel als religieus, die hun volk vaak op de meest rampzalige en tragische paden hebben geleid.

12.400 Israëliërs positief getest op Coronavirus na experimentele Pfizer Covid-19 vaccininjecties

Vorig artikelGevaarlijk en ineffectief? India keurt Pfizer/BioNTech-vaccin niet goed
Volgend artikelCanadese rapper steekt de draak met de woke-beweging – Fake Woke wordt nummer één op zowel Spotify als YouTube
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

  1. Het is afgelopen, de zionisten onder de tijdelijke leiding van premier Netanyahu verschuilen zich niet meer achter de religieuze bevolking die het Judaïsme belijden, maar deze worden ook een gecontroleerde manier uitgeschakeld, net zo als de rest van de wereld bevolking.

    Natuurlijk sterven niet alle mensen die gevaccineerd zijn direct of een paar weken later aan de gevolgen van vaccinatie, het addertje onder het gras zit in het beleid wat gevoerd wordt, herhaalde vaccinaties met dat goedje wat hen op den duur kapot heeft gemaakt, een voorbeeld heeft men kunnen zien in Wuhan waar de mensen letterlijk dood neer vielen door een gerichte 5G bestraling.

  2. Het is toch vaccinatie die aan het falen is en niet de lockdown?
    Dan klopt de kop van het artikel niet. Of is dat verboden om het vaccin in twijfel te trekken.

  3. Vergeet niet dat de groep joden, de extreme zionisten, de gematigde en al tijd in in Palesrina gewoont hebben, geloofsgeoten net zi haten als niet jiden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in