Trump weigert digitaal debat met Biden

0
via Twitter

De Amerikaanse president Donald Trump heeft duidelijk gemaakt dat hij niet zal deelnemen aan een digitaal debat met Joe Biden, iets wat nu wordt gepland. De president beweert dat de verandering een poging is om “Biden te beschermen”, vertelt hij aan Fox Business.

De Commissie voor presidentiële debatten heeft aankondigd dat het volgende debat tussen Donald Trump en Joe Biden op 15 oktober digitaal zal plaatsvinden.

Dit vanwege vermeend risico op Covid-19-infectie.

De president en de Democratische kandidaat zouden daarom niet in dezelfde studio moeten zitten, maar op verschillende plaatsen in Miami, Florida.

Maar of het er echt van af komt is nog maar de vraag. Trump is niet van plan om deel te nemen aan een virtueel debat.

“De Commissie heeft de stijl van het debat veranderd en dat is voor ons niet aanvaardbaar. Ik heb hem in het eerste debat verslagen, ik heb hem met gemak verslagen. Maar ik ben niet van plan deel te nemen aan een virtueel debat. Ik zal er mijn tijd niet aan verspillen”, zegt hij in Fox Business.

Trump vindt het “belachelijk” om achter een computer te zitten en te debatteren. Bovendien zal de moderator dat forum alleen maar gebruiken om het makkelijker te maken hem te onderbreken, vindt hij.

Volgens de president is de reden voor de nieuwe stijl van debatteren anders.

“Ze proberen Biden te beschermen. Iedereen probeert het”, zegt Trump.

Omvangrijke stemfraude met stemmen per post geopenbaard – Donald Trump heeft gelijk

  Ondanks de voortdurende propaganda: Slechts één op de zes Oostenrijkers wil de Corona-vaccinatie
Vorig artikelAmerikaans mediaschandaal: ‘Onbesliste’ kiezers waren Biden-supporters
Volgend artikelLuchthavens beginnen ‘Covid-passen’ te gebruiken om niet-gevaccineerde mensen uit te sluiten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in