Pixabay

Een Israëlische moeder gaat de uitdaging aan om de wereld te informeren over de levens die in Israël zijn verwoest, ontspoord en ontnomen door de vaccins tegen het coronavirus. De moeder van twee jongens, die zichzelf identificeert als Avital, heeft duizenden getuigenissen gelezen en met honderden mensen gesproken om te komen tot een 67 minuten durende video getiteld “The Testimonies Project”, schrijft Nolan Barton.

De video kan hieronder en hier in zijn geheel worden bekeken. Hij is op dezelfde site ook te bekijken per categorie: hartproblemen, neurologische, vaginale bloedingen, bloedstolsels, ontstekingen, huidproblemen en uitbraak van ziekten.

“De afgelopen maanden hoorde ik van steeds meer mensen die ik ken die ernstige bijwerkingen ondervonden kort nadat ze de Pfizer-prik hadden gekregen. Ik merkte ook dat geen enkel nieuwsbedrijf, journalist, verslaggever of wie dan ook deze gebeurtenissen grondig onderzocht en de gegevens publiceerde,” zegt Avital.

“Toen begonnen ze met het toedienen van dit experimentele vaccin aan onze kinderen. Toen besloot ik deze taak op me te nemen.”

Avital geeft toe dat het niet gemakkelijk is geweest. Ze zegt dat de meeste slachtoffers van COVID-19 vaccins bang zijn om zich bloot te geven vanwege de “vijandigheid rond het onderwerp.” Maar uiteindelijk is ze erin geslaagd om de dapperen te bereiken die ermee instemden om hun onaangename vaccinervaring met de wereld te delen.

“Wat kan ik je vertellen? Je zoon gaat slapen en ’s morgens vind je hem dood. Het is verschrikkelijk,” zegt een vader genaamd Meir die zijn volledig gevaccineerde zoon Daniel Jacob verloor aan een hartstilstand.

Ali, 41, heeft twee beroertes gehad nadat hij de tweede dosis van het COVID-19-vaccin had gekregen.

Gavriel, 57, heeft een open hartoperatie ondergaan enkele uren nadat hij het COVID-19-vaccin kreeg.

“Mijn rabbi overtuigde me om me te laten vaccineren. Ze gaven me de prik en drie uur later voelde ik druk in mijn maag. Plotseling had ik het warm. Ik trok mijn kleren uit,” zegt Gavriel. “Ik zei tegen mijn broer dat hij een ambulance moest bellen. Ze brachten me naar het ziekenhuis, deden röntgenfoto’s. Ze zeiden: ‘Je hebt een gat in de hoofdslagader van het hart.’ Ik belandde op de operatietafel en onderging een openhartoperatie.”

Gezonde jongeman gediagnosticeerd met myocarditis

Een perfect gezonde 27-jarige heeft bijna zijn leven verloren nadat hij zich had laten vaccineren.

“Ik besloot me te laten vaccineren omdat ik met mijn partner op vakantie wilde gaan. Een week nadat ik de tweede dosis had gekregen, voelde ik een zekere druk in mijn borst – een brandend gevoel, alsof mijn hart op het punt stond uit mijn borstkas te barsten,” zegt Nir Tal.

Hij is gediagnosticeerd met myocarditis, een ontsteking van de hartspier die in verband is gebracht met mRNA-vaccins zoals die van Pfizer.

“Ze stelden het ter plekke vast. Ze brachten het echo-apparaat naar de ER [spoedeisende hulp] en brachten alle apparaten daarheen omdat mijn lichaamstemperatuur opliep tot ongeveer 40 graden Celsius. Mijn benen waren verlamd. Ik voelde me echt slecht,” zegt Tal, eraan toevoegend dat hij een fout heeft gemaakt toen hij het vaccin nam.

Myocarditis vermindert het vermogen van je hart om te pompen en kan snelle of abnormale hartslagen veroorzaken. Ernstige gevallen van myocarditis kunnen leiden tot een hartaanval, beroerte, hartfalen en een plotselinge hartstilstand. Tekenen van myocarditis zijn pijn op de borst, ademhalingsproblemen, abnormale hartslagen, snelle ademhaling, koorts en flauwvallen.

  De triomf van het Kwaad: De onderdrukking van Ivermectine en HCQ ter ondersteuning van de COVID-vaccinatie Catastrofe

Gezonde vrouw van middelbare leeftijd gediagnosticeerd met pericarditis

Elinor, 41, heeft geen nadelige effecten ondervonden na het krijgen van haar eerste dosis. Maar na de tweede dosis begon ze pijn op de borst te krijgen.

“De dokter vroeg me wat er was gebeurd. Ik vertelde hem dat ik naar de verpleegkundige was gekomen vanwege pijn op de borst. Ik wilde zeker weten dat ik naar huis kan. Ik ben een gezond persoon. Ik rook niet. Ik ben een atlete. Ik neem geen medicijnen,” zegt Elinor.

De dokter vertelde haar dat er een onregelmatigheid was in haar elektrocardiogram (ECG). Na nog een ronde van ECG-tests, evenals röntgenfoto’s en een echocardiogram, werd bij Elinor pericarditis vastgesteld.

“Ik was echt bang omdat ik niets wist over pericarditis. Wat is de betekenis? Betekent dit dat ik op lange termijn schade heb?”

Pericarditis is een ontsteking van het hartzakje, een zakachtige structuur met twee dunne lagen weefsel die het hart omgeven om het op zijn plaats te houden en het te helpen werken. Een kleine hoeveelheid vloeistof houdt de lagen van elkaar gescheiden zodat er minder wrijving is als het hart klopt.

Het kan levensbedreigend zijn als zich te veel vocht in het hartzakje verzamelt. Overtollig vocht zet druk op het hart en zorgt ervoor dat het hart zich niet goed kan vullen. Minder bloed verlaat het hart, waardoor de bloeddruk dramatisch daalt.

Gezonde bejaarde gediagnosticeerd met atriumfibrillatie

Bij Esti, 76 jaar, is atriumfibrillatie vastgesteld nadat zij de tweede dosis van het vaccin had gekregen. Atriumfibrillatie is een trillende of onregelmatige hartslag (aritmie) die kan leiden tot bloedstolsels, beroerte, hartfalen en andere hartgerelateerde complicaties.

  Dode dokters liegen niet: Een schokkend aantal artsen die sterk voorstander waren van covid-vaccin vallen nu dood neer door bijwerkingen

Ze heeft vermoeidheid, misselijkheid, hoofdpijn en een onregelmatige hartslag ervaren na de eerste dosis, maar een cardioloog heeft haar toch aangemoedigd om de tweede dosis te nemen.

“Voor het vaccin was ik echt gezond. Geen hoge bloeddruk, geen diabetes. Geen van de dingen die mensen van mijn leeftijd hebben,” zegt Esti.

Veel anderen hebben hun verschrikkelijke ervaring gedeeld nadat ze waren gevaccineerd.

Itzhak, 32, zegt:

“Na de tweede prik kreeg ik koorts. Ik lag bijna een week in bed. Ongeveer een maand later, begon ik te voelen dat er iets ergs met me gebeurde. Mijn hart bonkte hard, en ik heb het gevoel dat ik niet eens kan blijven zitten. Mijn hartslag maakt me wakker en ik kan niet normaal functioneren.”

Naama, 53, zegt:

“Mijn gezicht werd bleek. Ik voelde dingen die ik nooit eerder had gevoeld. Ik begon te rillen, vreselijke hoofdpijn te krijgen. Mijn hart klopt irrationeel. Ik controleerde thuis mijn bloeddruk en die was gevaarlijk hoog. Zo was ik een hele maand. Ik was doodsbang.”

Een van de COVID-19 vaccinatieslachtoffers vat de vaccinatiedrift van regeringen over de hele wereld perfect samen:

Het is een ramp – een internationale ramp. We zijn laboratoriumratten. Dat is de waarheid.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Schokkende COVID-gegevens uit IsraëlVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCNN: Doe GEEN “eigen onderzoek” naar COVID-vaccins
Volgend artikelEen lezing door Ernst Wolff – De destructieve logica achter de “Great Reset”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Op het internet wemelt het van mensen die aantoonbaar lijden als gevolg van de injectie. Nu is er een video waarop te horen is hoe joden lijden zonder bewijs te tonen. Waar doet me dat aan denken ? Om met hun woorden te spreken : “het maakt niet uit of het werkelijk gebeurt is (hun uitgemelkte eeuwigdurende lijden), maar dat we het als zodanig ervaren.”

 2. Know More News.org is the link

  Watch Zionist Above the Law, Ben & Jerry’s Boycott Showdown, Vaccine Crackdown | Know More News LIVE w/ Christopher Jon Bjerknes on Odysee

  Deze man kan u alles vertellen over de Talmoed zohar

  Seven Laws of Noah

  Straight from the Horse’s Mouth

  • Dank je. Ik heb zo goed als alle video’s van en met Bjerknes gezien, ook van jaren geleden als gast bij Daryl Bradford Smith met diens voormalige radioprogramma the French connection die volgens mij nog te zien zijn op sites als archive.com /.org.
   Een andere informative site over het verboden onderwerp die nog niet neergehaald is, is http://www.chuckmaultsby.net

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in