Waarom Astra Zeneca’s vaccin mensen doodt

1

Noorse medische deskundigen zeggen dat zij nu hebben ontdekt waarom patiënten die het Covid-19 vaccin van Astra Zeneca hebben gekregen fatale bloedstolsels ontwikkelen.

“De oorzaak van de aandoening van onze patiënten is nu gevonden”, zegt hoofdarts en professor Pål Andre Holme tegen het Noorse dagblad Verdens Gang.

Hij heeft het team van deskundigen van het nationale ziekenhuis ‘Rikshospitalet’ van Denemarken geleid dat de drie gevaccineerde gezondheidswerkers jonger dan 50 jaar heeft onderzocht die ernstige bloedstolsels hebben opgelopen. Een van de gezondheidswerkers is overleden.

Volgens de artsen veroorzaakte het vaccin een sterke immuunreactie bij de patiënten die de aandoening veroorzaakte.

“We hebben de oorzaak. En er is niets anders dan het vaccin om te verklaren waarom we die immuunrespons hebben gehad”, zegt Holme.

“Omdat we geen andere geschiedenis met deze patiënten hebben die zo’n sterke immuunreactie kan veroorzaken, ben ik er vrij zeker van dat het deze antilichamen zijn die de oorzaak zijn, en zie geen andere reden dan dat het het vaccin is dat het uitlokt”.

“Onze theorie is dat dit een sterke immuunrespons is die hoogstwaarschijnlijk na het vaccin komt. In samenwerking met de afdeling voor geavanceerde immunologie van bloedplaatjes van de UNN, hebben we nu specifieke antilichamen tegen bloedplaatjes ontdekt die een dergelijk beeld geven, wat we kennen uit andere delen van de geneeskunde, maar dan nu met geneesmiddelen als de uitlokkende oorzaak”, legt de superieur uit.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hersenbloedingen bij drie jongeren in Noorwegen na AstraZeneca vaccinatie

  Ex-Pfizer wetenschapper: "Het is de bedoeling van het spike-eiwit om het bloed te klonteren"
Vorig artikelDokter waarschuwt voor experimenteel Covid-‘vaccin’, in werkelijkheid een “gevaarlijke gentherapie”
Volgend artikelWalgingschrik! Dode vlieg in vlies FFP2 mondkapje – Mondkapjes van drek?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Daarom is autopsie na covid verboden, terwijl ze verplicht is voor minder verdachte overlijdens. We hebben Hier alle element en gezien van een coherent plan voor een wereldwijde genocide met volle medewerking van elke ‘volksvertegenwoordiger’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in