12019 / Pixabay

Noot van de auteur: Dit artikel is een poging om schapen aan te schrijven. Uiteraard geloof ik niet dat er schapen zijn die het hier zullen lezen. Ik heb oorspronkelijk elke verwijzing naar schapen uit de titel gehaald (ik heb het woord “schapen” verwijderd). Ik redeneerde dat als een schaapachtig type het zou tegenkomen en het zou gaan lezen, ze meteen zouden worden afgeschrikt bij het zien van de titel en het dan prompt in de prullenbak zouden gooien.

Ik heb de verwijzing naar “schapen” er weer in gezet. Ik weet niet precies waarom; het leek gewoon niet goed zonder. Dat gezegd hebbende, de rest van het artikel is vrij van schapenpoep, dus als jullie, wappies die dit lezen, denken dat het misschien wat schapen wakker schudt, verwijder dan de titel en deze eerste twee alinea’s, en dan heb je een schaap-proof artikel dat je misschien wilt delen met de baa-baa menigte. Laat me weten hoe het gaat als je geneigd bent om te doen wat ik voorstel, schrijft Todd Hayen.

Hallo mede aardbewoners! De afgelopen drie of vier jaar zijn moeilijk geweest voor ons allemaal, en het lijkt erop dat wij en jullie het niet met elkaar eens lijken te zijn. Wij zijn de wetenschapsontkenners, de samenzweringstheoretici en jullie zijn de onbaatzuchtige, gehoorzame, “doe wat goed is voor ons allemaal” rechtschapen burgers die de wetenschap volgen. Het is duidelijk dat we het niet eens zijn met deze beoordelingen, maar laten we niet op de verkeerde voet beginnen.

Wat ik met zekerheid kan zeggen is dat we allemaal mensen zijn. En als zodanig behoren we allemaal tot dezelfde stam. We hebben misschien wat verschillen, maar in de beroemde woorden van een Amerikaanse president die we waarschijnlijk allemaal op zijn minst een beetje bewonderen: “Want uiteindelijk is onze meest fundamentele gemeenschappelijke band dat we allemaal op deze kleine planeet wonen. We ademen allemaal dezelfde lucht in. We koesteren allemaal de toekomst van onze kinderen. En we zijn allemaal sterfelijk.[1]” Ik denk dat we het hierover eens kunnen zijn.

Wat is dan het probleem?

Nou, een groot probleem is dat we het hele vaccinatiegedoe hebben laten varen precies op het moment dat je geloofde dat iedereen mee moest doen om deze “kudde-immuniteit” te laten werken. Laten we het simpel houden en zeggen dat we geloven dat er nooit een stof in ons lichaam mag worden geïnjecteerd zonder onze geïnformeerde toestemming. Zo simpel is het echt.

  DRINGEND: Sterftecijfers stijgen weer in sterk gevaccineerde Europese landen

Je zegt dat je toestemming hebt gegeven? Ten eerste was het geen geïnformeerde toestemming. Ten tweede werden velen van jullie die gevaccineerd waren bedreigd met het verliezen van jullie baan, het verbod op noodzakelijke operaties, het verbod op kerkbezoek en andere sociale evenementen, het verbod om te reizen, het verlies van de mogelijkheid om te sporten op school, zelfs het aanwezig zijn op school werd bedreigd, naast andere bedreigingen en andere redenen om je te schamen. Velen van jullie werden gedwongen door schuldgevoelens of door de belofte van een speciale behandeling of donuts. Het was gehoorzamen onder dwang.

Natuurlijk kunnen we nog steeds van mening verschillen over die dwang en het recht om te weigeren, maar zie je hoe het in een vrije cultuur op zijn minst nog een argument is? Het is nogal wat, dit “mijn lichaam, mijn keuze” idee. En ik kan je garanderen dat als de voorgestelde bedreiging wetenschappelijk haalbaar was om verschrikkelijk gevaarlijk te zijn zoals ze suggereerden, je genoeg vrijwillige vaccinaties zou hebben gezien om je kudde-immuniteit te krijgen (ervan uitgaande dat het vaccin echt werkte, wat een andere kwestie is).

Nu realiseer ik me dat je stelt dat mensen niet zo egoïstisch zouden moeten zijn tijdens zo’n intens mondiaal gezondheidsprobleem, ongeacht de levensvatbaarheid ervan. Om eerlijk te zijn zagen we dat gewoon niet zo. We vonden de hele zaak al vreemd vanaf het begin, hoe het virus was begonnen en het aandringen op gezichtsmaskers, waarvan we gewoon geloofden dat het onmogelijk veel goeds kon doen gezien wat we hadden geleerd in groep 8 wetenschapsles. Ook al vertelden hoge piefen ons het tegendeel, het klopte gewoon niet voor ons. Nu begrijp ik dat het voor jou wel klopte en dat is prima. In het begin waren velen van ons er niet 100% zeker van dat onze instincten juist waren. Maar tegen de tijd dat het overhaaste vaccin zijn intrede deed, waren we er vrij zeker van dat het niet te vertrouwen was.

Dus net als bij de jaarlijkse griepprik dachten we dat we het erop zouden wagen en de prik zouden vermijden. Nooit eerder kregen we te horen dat we een prik moesten nemen om naar ons werk te gaan, naar de kerk te gaan, geliefden te bezoeken of een fatsoenlijk mens te zijn. We hebben altijd “zelf quarantaine” gehouden door onze eigen keuze te maken om mensen te vermijden als we wisten dat we besmet waren met een of andere infectie. Dag na dag werden de dingen vreemder en vreemder en stelden we meer en meer vragen, maar jullie leken nooit iets in vraag te stellen en namen alles gewoon aan: “Dit is wat de autoriteiten zeggen dat we moeten doen, en als we niet doen wat ze ons zeggen, kunnen we allemaal sterven.”

  Biden zegt dat mensen moeten stoppen met het in twijfel trekken van Covid-'vaccins'

Dat is behoorlijk sterk. En ook de zin: “Je moet je laten vaccineren, het is veilig en je krijgt geen Covid als je de prik krijgt.” Wanneer is zo’n uitspraak ooit waar geweest in de geschiedenis van de mensheid?

We hebben het gewoon nooit zo gezien als jullie. Je dacht dat we gekke, egoïstische, wetenschap ontkennende idioten waren. Wat natuurlijk pijn deed. Jullie vonden dat wij verantwoordelijk waren voor het doden van oma en uiteindelijk verantwoordelijk zouden zijn voor het doden van iedereen. Maar we konden de wetenschap achter alle beweringen niet zien en niemand liet ons die wetenschap bespreken. Je moet toegeven dat niemand van boven ooit de moeite nam om het uit te leggen. We werden allemaal verondersteld om gewoon te accepteren wat de autoriteiten ons vertelden, hoe ongegrond het ook was. We waren nooit bereid om dat te doen. En natuurlijk dachten jullie toen dat onze onwil onverantwoordelijk, roekeloos en opnieuw egoïstisch was.

Toen kwamen er een paar uitgesproken artsen die ons alternatieven voor de vaccins lieten zien. Ze lieten ons behandelingen zien en hoe die echt werkten. Ze toonden ons succespercentages en positieve resultaten. Ze stonden voor het Congres en presenteerden wetenschap, geneeskunde en alle andere dingen die een objectieve arts die zijn ervaring deelt, zou moeten doen. Wij waren blij, maar jullie niet. En ik vraag me af of velen van jullie dit wel wisten, het werd allemaal zo snel onder tafel geschoven en bestempeld als “verkeerde informatie.” De spot die volgde (vooral met Ivermectine) kwam met zo’n kracht en hardnekkigheid dat het onwerkelijk leek. Wij gruwden ervan, maar voor jullie leek het vanzelfsprekend. We bleven proberen om jullie te laten zien wat we zagen, met empathie, liefde en bezorgdheid, maar jullie verwierpen onze pogingen heftig en met vitriool. Het was allemaal nogal beangstigend.

En hoe ging het met jullie keuzes en jullie starre houding? Niet al te best, meer van jullie kregen Covid dan wij en hadden het moeilijker. Ja, niemand aan beide kanten stierf zoveel als iedereen (aan jullie kant) voorspelde. Het leek er niet op dat het kostbare vaccin echt werkte. En als je het nieuws van vandaag leest, komt er eindelijk een heleboel naar buiten dat meer overeenkomt met onze voorspellingen en zorgen dan met die van jou.

  Steeds weer meldingen van sterfgevallen in verpleeghuizen na vaccinatie - autoriteiten zien geen verband

Er valt hier nog veel meer te zeggen. En ik ga niet in op de bedoelingen achter dit alles, de corruptie van de overheid, de hebzucht van de farmaceutische bedrijven of het bedrog van de WHO. Dit zijn gebieden waar we ongetwijfeld nog grotere conflicten over hebben. Maar eenvoudige dingen vormen nog steeds de basis van onze meningsverschillen. Wij vinden dat geen enkele regering door middel van dwang, wetten, mandaten, of welke tactiek dan ook, een injectie in ons lichaam mag forceren zonder onze geïnformeerde toestemming. Wij geloven niet in het censureren van wetenschappelijk debat tussen gekwalificeerde professionals (tussen wie dan ook). Er zijn nog veel meer basisprincipes, zoals vreedzaam protest, die ik hier aan de orde zou kunnen stellen, maar deze punten kunnen de zaak vertroebelen. Laat ik het bij deze twee houden.

Dus, ik stel je de vraag, heb je echt zo’n minachting voor ons omdat we geloven in vrede, liefde, individuele consideratie en lichamelijke autonomie? Of omdat we vinden dat fundamentele vrijheden die in onze eigen grondwet staan niet geschonden mogen worden? Natuurlijk kunnen we ook over deze dingen debatteren, maar het probleem is dat we dat niet doen. Onze kant van deze kwesties wordt met zo’n wreedheid benaderd dat niemand van jullie dit zelfs maar met ons wil bespreken. Waarom is dat?

We willen allemaal vrijuit kunnen spreken over onze zorgen, onze standpunten en onze visie op hoe het leven zou moeten zijn. En ik geloof dat we in de kern allemaal hetzelfde willen. Waarom kunnen we er niet over praten? Waarom kunnen we er niet over debatteren? We ademen tenslotte allemaal dezelfde lucht in. We koesteren allemaal de toekomst van onze kinderen. En we zijn allemaal sterfelijk.

[1] President John F. Kennedy, tijdens de openingstoespraak aan de American University, 10 juni 1963.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Zijn we te hard voor de schapen?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNederlandse europarlementariër waarschuwt: WEF wil ‘CO2 beheersen’ om ‘het volk te beheersen’
Volgend artikelGelooft er nog iemand in een Oekraïense overwinning?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

25 REACTIES

 1. Nogmaals:
  Voor hen die weten,hoeft niets verklaard te worden.
  Voor hen die willen weten, verklaren zichzelf.
  Voor hen die niet weten, is geen enkele verklaring afdoende.
  Voor hen die niet willen weten, verklaren je voor gek.

 2. wat wil de schrijver met dit artikel van toch maar ‘schapen’? debatteren over een voldongen feit dat helaas niet meer terug te draaien is voor velen.
  Laat hem/haar schrijven over degenen die dit aangericht hebben!!! en niet over de vele liefdevolle mensen met vertrouwen in de mensheid die met de rug tegen de muur stonden en tegen een gapende financiële afgrond van ontslag of een operatie, etc en geen uitweg hadden om aan dit manipulatieve tirannieke angst beleid hun hoofd te bieden. De jongeren die vol van het leven wilde genieten en er geen weet van hadden want ze waren al zo vaak geprikt voor kinderziekten en onwetend waren. Zijn de liefdevolle mensen die goed van vertrouwen zijn in de mensheid ‘schapen’ niet in mijn wereld. Het is vreselijk dat je een ander niet meer kunt vertrouwen op de tijdlijn waarin dit plaats vindt.

  • Beste Madeloes,
   Het is prettig om een keer een reactie te lezen die niet doordrenkt is van wrok tegen mensen die zich hebben laten prikken.( om wat voor reden dan ook)

   • Dat geldt ook andersom.
    Er is nog niemand naar mij toe gekomen van;
    “Ray kerel, je was 3 jaar een vervelende klootzac maar godvrr je had wel gelijk! Sorry man.”

    • inderdaad, maar in onze vriendenkring zijn er nu al enkelen die weten dat wij purebloods zijn en komen vragen zijn onze medische problemen dan toch het gevolg van deze veilig en effectieve spuitjes?
     Waarop ik dan antwoord ik heb jullie gewaarschuwd en jullie verklaarden ons gek.

    • Beste Ray,
     Je moet geen bevestiging hoeven te krijgen om te weten dat je gelijk had.
     De meeste mensen hebben moeite om hun ongelijk toe te geven.
     Door de gemaakte keuzes en de gevolgen daarvan zullen ze het voor zichzelf moeten erkennen.
     Meer is niet nodig.

  • Een volk of individu, jong of oud, arm of rijk dat niet bereid is te strijden voor zijn rechten en vrijheden verdient het ten onder te gaan. Het is een eenvoudige natuurwet

  • 90% van de mensen die mij kennen heeft zich laten vaccineren.
   Zij kennen mij als heel sociaal. Ik help iedereen. En zij waren dan ook heel verbaasd dat uitgerekend ik mij niet wilde laten vaccineren. Zij waren bezorgd om mijn gezondheid. Ik ging nog steeds bij hen op bezoek, ook toen zij zich ziek voelden. Om te bewijzen dat ik mij geen zorgen maakte om mijn gezondheid Zij lieten dat toe. Omdat ze geloofden dat de vaccinatie hen toch wel zou beschermen. Ik werd niet ziek. 70% van de gevaccineerde mensen die mij kennen heeft zich vervolgens niet nog eens laten vaccineren. Die andere 20% is ernstig ziek of overleden. Mijn boodschap: Blijf liefdevol. Altijd. Doe het voor jezelf.

   • Beste Monique,
    Vertrouw op je innerlijk kompas.
    Niet iedereen kan hun innerlijk kompas lezen en maken keuzes die hen een verkeerde richting op laat gaan.

 3. Iedereen wie ooit werkte met vluchtige stoffen en weet wat een M3-masker uit de chemie is, en dus ook kennis heeft wat aërosolen juist zijn, weet dat die chirurgische en stoffen medisch uitziende maskertjes helemaal niet werken tegen verspreiding van een virus via aërosolen.
  Amerika en andere landen weet ik niet, maar hier heeft iedereen moeten tekenen voor toestemming bij de covid-vaccinatie. Opvallend dat veel gevaccineerden zich dat niet leken te herinneren.
  Heb overigens met niemand oeverloze discussies gehad over wel of niet vaccineren en ondertussen is het gewoon geen gespreksonderwerp meer.

 4. Heel het artikel is een terug blik op de afgelopen 4 jaar.Er wordt geschreven alsof alles achter de rug is, en dat nu de wappies en schapen kunnen na praten wat er goed en fout is gegaan.Echter veel ondernemers hebben geen tijd om een beetje te babbelen. Die knokken nog elke dag voor hun toko om het van de ondergang te redden. Sommige hebben tonnen schuld op schuld. Sommige moesten uit noodzaak hun huis verkopen en spaargeld gebruiken om de rekeningen te betalen. Ze gaan er mee naar bed en staan er mee op. Denk je nou echt dat die mensen respect hebben voor die meeloop schapen? Die hebben alleen maar minachting voor dat volk.

  • Beste Baviaan,
   Klopt helemaal.
   En in de tussentijd zet de belastingdienst de ondernemers het mes op de keel om binnen de door hen bepaalde tijd het geld te betalen ( wat de ondernemers a.g.v. de lockdown niet hebben mogen/kunnen verdienen.)

   • Voor velen is het uitstel van executie. Maar dat komt door slecht ondernemerschap wordt er gezegd. Een schop na zal je bedoelen. Project agenda 2030.

 5. Ik kwam dit commentaar tegen onder een recente video van Dr. John Campbell, niet gemakkelijk te vertalen naar het Nederlands, dus gewoon in het Engels:
  The alarm bells were ringing as soon as the Pharmaceutical companies got indemnity “If you have to be persuaded, reminded, pressured, lied to, incentivized, forced, bullied, socially shamed, guilt-tripped, threatened, punished and criminalized … If all of this is considered necessary to gain your compliance — you can be absolutely certain that what is being promoted is not in your best interest ” – Ian Watson

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in