Kim Iversen, presentatrice van een politieke talkshow, die de gegevens over het COVID-vaccin in verschillende landen op de voet heeft gevolgd, legt de kijkers de gegevens uit Israël uit die wijzen op een falen van het vaccin.

In de Kim Iversen Show van woensdag noemde presentatrice Kim Iversen de laatste COVID-gegevens uit Israël “alarmerend en schokkend”.

Iversen herinnert de kijkers eraan dat Israël in februari bijna volledig was gevaccineerd nadat een overeenkomst was bereikt met Pfizer om zijn burgers “in wezen … in een reusachtige laboratoriumstudie te veranderen”.

“De vaccinatiegraad in het land is zeer hoog. Kinderen worden nog niet ingeënt. Er zijn enkele ultraorthodoxe weigeraars, maar verder heeft iedereen in Israël zich aangesloten en het Pfizer-vaccin beide doses toegediend gekregen,” zegt Iversen.

Maar tegen de zomer, zegt Iversen, realiseerden de Israëlische gezondheidsautoriteiten zich dat het vaccin uitgewerkt was. “Het aantal gevallen sprong omhoog, zelfs nadat de zogeheten kudde-immuniteit van 70% was bereikt.”

Aanvankelijk, zegt Iversen, zag het ernaar uit dat de vaccins ten minste bescherming konden bieden tegen ernstiger symptomen, omdat meestal alleen de ongevaccineerden in het ziekenhuis moesten worden opgenomen.

“Maar naarmate de tijd verstreek … vulden de ziekenhuizen zich met volledig gevaccineerde mensen,en je zag steeds meer gevallen onder de volledig gevaccineerden, en steeds meer van hen werden zeer ernstig ziek, tot het punt waarop de meerderheid van de gevallen in de ziekenhuizen, intensive care-afdelingen en de stervenden volledig gevaccineerde mensen waren,” zegt Iversen.

Iversen heeft de gegevens niet alleen in Israël bijgehouden, maar ook in IJsland, Chili, de Seychellen, Uruguay en andere landen.

  Veritas documenten onthullen dat gezondheidsbureaucraten bewijs hadden dat Ivermectine en Hydroxychloroquine effectief zijn bij de behandeling van COVID - MAAR VERBORGEN DIT VOOR HET PUBLIEK

“Ik heb een hele lijst van landen die ik in de gaten houd,” zegt ze, “en het was al vroeg duidelijk dat het vaccin de verspreiding niet zou stoppen, maar het leek wel mensen een tijdje uit het ziekenhuis te houden.”

“Maar toen ze zich in Israël realiseerden dat het vaccin aan het afslijten was, vertelden ze iedereen dat ze een derde injectie nodig hadden om aan de maatschappij te kunnen deelnemen,” zegt Iversen.

Dat leek een tijdje te werken – maar nu nemen de gevallen weer toe.

“Ik weet niet wat ik ervan moet denken,” zegt Iversen. “En ik ga niet speculeren. Ik ga gewoon de gegevens doorgeven en het blijven volgen. En we zullen zien wat er gebeurt. Ik bedoel, dat is alles wat we nu kunnen doen. Alles wat we kunnen doen is zien wat er nu gebeurt.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israël: Openbaar strand GESLOTEN voor ongevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe verborgen rol van Nanofijnstof in 9/11 en Covid The Great Reset
Volgend artikelDr. Sucharit Bhakdi geeft dringende waarschuwing aan Boris Johnson: Britse kinderen vaccineren is misdadig
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. De vaccin is een biologisch wapen en de Joden zijn er weeral als eerste ingetrapt! 1933 all over again! Iran ligt te wachten tot de Joden zichzelf ‘Holocausten’…triestig maar waar maar soit, de Rothschilds, Rockefellers en Bill Gates verdienen er dik aan. Ze verdienen al héél hun bestaan aan het doden van mensen dus niets nieuws onder de satanische zon!

 2. Het is een grove leugen dat de vaccins uitgewerkt raken. De waarheid is dat de covid vaccins uberhaupt niet werken maar wel je immuunsysteem uitschakelt….!
  Daarom worden gevaccineerden massaal ziek of sterven.
  Het ” boostervaccin ” schakelt nog verder je immuunsysteem uit en levert nog meer bijwerkingen op.
  De vaccins zijn duidelijk biowapens gericht op wereldwijde genocide!
  In opdracht van de elite zijn deze genocide vaccins ontwikkeld. De vaccin makers zijn op de hoogte van dit biowapen vandaar dat zij met nadruk zichzelf volledig ONSCHENDBAAR hebben gemaakt voor de ernstige lichamelijke gevolgen van de vaccins…!
  Nogmaals hier de beste en simpele uitleg hoe de vaccins je immuunsysteem uitschakelt.

  https://www.bitchute.com/video/T4hiP25NluSB/

 3. De eerste reactie was dat alleen de niet “gavaccineeden” in het ziekenhuis kwamen, dat was omdat niet gemeld/gevraagd werd of dat men geprikt was. Nu blijkt dat het merendeel gemodificeerden waren is men verontrust maar moet het eerst nog nader bekeken worden.
  Zouden ze nu wakker worden of moeten eerst nog veel meer slachtoffers vallen? (Hetgeen toch niet tegengehouden kan worden.)

  • ‘Grappig’; ik tikte als zoekopdracht ‘herd’ in en kwam uit bij de mayonaise kliniek die zich bezighoudt met ‘chimera’. https://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/coronavirus/in-depth/herd-immunity-and-coronavirus/art-20486808 Eén van de WEF/WHO horigen, zo meen ik me te herinneren. Iemand anders heeft op een ander draadje daarvan een giga lijst neergezet met diens leden … Die orgs leveren het jargon en dat wordt simpelweg overgenomen en verspreid en geïnstalleerd als New Speak.

   • Zo werd een jaar of dertig geleden of zoiets de methodiek SMART geïmplementeerd in het welzijns- en gezondheidswerk en een ieder die nu een ‘S.M.A.R.T.’ apparaat in z’n borstzak, broekzak, klauw houdt, denkt dat ‘ie lekker bezig is.

    S.M.A.R.T. – Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdgebonden

    Iemand van de lezers die de juiste Engelstalige woorden kent van ‘S.M.A.R.T.’?
    Ik herinner me alleen nog de M van Military. Thanks bij voorbaat voor een reactie hierop!

 4. Hoe lang zouden ze het nog pikken hé? De Israëliërs kicken op apartheid, hebben niet voor niets 750km muur door hun land slingeren. Hoe lang blijft zoiets leuk? Ik denk dat ze elkaar blijven coronafascisten totdat er geen eentje meer over is. Zo dom acht ik dat volk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in