Toelichting van de huidige schendingen van alle 10 artikelen van de Neurenberg Code, waarvan de straf voor overtreding is: De doodstraf.

Neurenberg Code Overtredingen – Nederlands ondertiteld


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Rechter eist nieuwe ronde van Neurenberg processen tegen de huidige heersende klasse – Beschimpt experimenteel ‘vaccin’Volg Frontnieuws op Telegram

  Japan gelast onderzoek naar sterfgevallen door Covid-vaccins nu MSM toegeven dat "de prikken ons doden"
Vorig artikelOrganisator van volledig gevaccineerde ijshockeycompetitie: “Hoe kan dat nou?” – 14 doorbraakgevallen en een dode
Volgend artikelWil je de effecten zien van de COVID injecties in autopsies? Deze wetenschapper laat het je zien
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Mijn enige hoop is dat de verantwoordelijken voor deze kwaadaardige opzet veroordeeld worden, ook omdat ze mijn leven tot een hel proberen te krijgen.

 2. De enige manier waarop de Neurenberg code kracht heeft is door met geweld deze te handhaven. Zolangnde burgers meespelen met het systeem van de elite komt van niets totaal niets.

  • Ja. Het dilemma van de meute is of ze het kunnen verkroppen dat ze al die tijd belogen en bedrogen zijn EN HUN GEZONDHEID DAARVOOR GEOFFERD HEBBEN.

   • Een paar duizend jaar terug zei een oude Griek: het is makkelijk een bevolking te bedonderen; het is bijna onmogelijk ze te overtuigen dat ze bedonderd werden….

    De doden tellen niet; zie de moorden door dokters en verpleegsters in DE van 1935–1940.

 3. Hebben we nog een doodstraf in Europa? Dacht van niet. Is ook niet nodig. Plek genoeg om ze op te sluiten binnenkort. Wie financiert Reiner?

  • We hebben in Nederland nog steeds de doodstraf in militair recht; desertie, landverraad, lafheid in het aangzicht des vijands.
   Daarom had Karremans, Rutte, de Jonghe \, Kaag, ollongren tegen de muur gezet moeten worden.

  • Wie financiert Reiner is in deze tijden van groeiende waanzin een hele begrijpelijke en verstandige vraag. En dat moeten we ook blijven doen.
   Ik volg Reiner Fuellmich en zijn team, waar Dr. Wolfgang Wodarg ook deel van uitmaakt, al lang en ik heb vele zittingen bekeken. Deze zittingen kunnen soms vijf tot zes uur duren en er worden steeds mensen uitgenodigd van over de hele wereld, met allerlei verschillende expertises. De stand vh aantal zittingen staat nu volgens mij al op 76. Men heeft hònderden mensen via zoom of fysiek gesproken. Namen, die als je de Nieuwe Media volgt, waarvan we wel mogen zeggen dat ze de waarheid boven de tafel willen krijgen.
   Ik heb in een aantal zittingen OOK mogen meemaken, dat er ook zeer kritisch met hetgeen de gasten, maar ook wat ze zelf zeggen, wordt omgegaan.
   Indien Reiner en alle mensen waarmee samen gewerkt wordt, gefinancierd zouden worden door het kwaad, dan zou je dat in een of meerdere zittingen toch moeten merken. Het kwaad gebruikt immers continu dezèlfde communicatietechnieken, waarvan de omdraaiing vd feiten een hele bekende is. Gaandeweg merken zij, die door de wol geverfd zijn en hun Bull Shit Detector up to date hebben tijdens deze crisis èn natuurlijk ook al vòòr deze verzonnen gezondheidscrisis, dat Reiner en zijn team op een waarheidspad zitten en strijden voor rechtvaardigheid.
   Als je zeer kritisch en oplettend kijkt naar de vele video’s van bijvoorbeeld Dr. Wodarg, die in het team zitten of naar speeches van mensen, die tijdens een vd zittingen uitvoerig aan het woord zijn gekomen, zoals de financial expert Ernst Wolff, dan VOEL je aan al je lichaamssignalen , je intuitie, e.a. dat al deze mensen voor de waarheid strijden en het geen omgekochte lieden zijn. Ze staan òpen voor kritiek en debat en nemen zeer grote risico’s, die de omgekochten nooit zouden doen.

   • ik hoop heel erg dat deze advocaten en hun medische expertise getuigen het gaan redden. Ik hoop ook dat hij niet tussentijds wordt vermoord. Want de gangsters (anders kan ik ze niet noemen) zullen met hem niet blij zijn dat hij een proces voort. Ik wens hem en de zijnen heel veel sikses.

 4. Mooi zo’n code………en wie gaat het handhaven en wie gaat het uitvoeren ???????
  Wie sleep al die regeringen en hun handlangers wereldwijd voor de rechters ?????
  Waar blijft Neurenberg 2 om als deze criminelen te berechten ????

  • Er gebeurt nu erg veel in de wereld op het gebied waar Reiner Fuellmich en zijn Stiftung Corona Ausschuss team mee bezig zijn. Om de zoveel tijd vertelt Reiner in een van hun zittingen wat de stand van zaken is, wat bv de advocaten in Canada die hecht met hun samenwerken aan het doen zijn. De rechters die zich bv tegen de maatregelen hebben uitgesproken en daardoor meteen bekend zijn geworden worden ook geïnterviewd en zij vertellen dan ook wat er verder gaat gebeuren of wat zij weten wat er op dit gebied in de andere landen gebeurt.
   Overal hoor je dezelfde signalen dat het rechtssysteem op z’n gat ligt, maar op een gegeven moment en dat punt is allang bereikt gaat het om het feit dat het überhaupt gebeurt. Het gaat niet meer over het winnen van zaken, want die hebben sowieso nooit het gewenste pakket aan gevolgen, maar vooral om het keer op keer kunnen aantonen dat wat el allemaal gebeurt grove schendingen zijn tegen de menselijkheid.
   Want als je het zou òmdraaien en er helemaal geen rechtszaken zouden worden aangespannen tegen het kwaad, dan wordt er in feite meegewerkt aan een mondiale constellatie die NOG sneller naar een NWO zou leiden.
   Het feit dat er een Tegenkracht bestaat, hoe gefragmenteerd die nu nog ook moge zijn, het bestaan v/e Tegengeluid en dat het continu groeit is essentieel voor het greintje hoop dat we nog hebben.

 5. NIEUWS!!!!!!

  In Roemenie, in Targo Mures is een medische universiteit; de staat had vaccinatie voor studenten verplicht gesteld.

  Studenten naar de rechter, en Wonnen!

 6. Mee eens. Zolang nog een groot deel van de bevolking slaapt, blijft alles zoals het is of wordt nog vele malen erger. Het initiatief ligt bij de burgers. Wij moeten deze waanzin stoppen. Ik geloof bovendien dat alles in de handen van God ligt. Hij regeert de wereld en niemand anders. Ook Klaus Schwab niet.

 7. Wat fijn dat deze video in het Nederlands is vertaald.
  Volgens mij is er op het eind van de video een klein foutje ingeslopen.
  In de Nederlandse vertaling op 4:41 staat: http://www.whistleblowersecurity.com

  Te zien en te horen in de video op 4:44 : http://www.securewhistleblower.com

  Of hebben beide met elkaar te maken?

  De uitvoering, het toezicht en de naleving van de Neurenbergcode 2.0
  kan m.i. uitsluitend worden uitgevoerd door een onafhankelijk militair tribunaal, zoals in WOII.
  Maar dat militaire overwicht is er niet, omdat er geen bezettingsmacht is.
  Ook het bidden en hopen op een of andere God die op een wolk nederdaalt op aarde of reeds een
  verkleede dwaas in een gewaad is even hopeloos.
  De verandering moet binnen het volk zelf plaatsvinden.
  Deze verandering zal hopelijk plaatsvinden als het zichtbare onheil binnen eigen gelederen plaatsvindt, de impact direct voelbaar is en er nog voldoende tijd is voor deze verandering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in