Een derde van de Belgische bevolking is van buitenlandse afkomst. In Brussel zijn de Belgen al in de minderheid.

In Brussel is Europarlementslid Mathias Vanden Borre van de partij N-VA (Nieuwe Vlaamse Alliantie) dinsdag gewelddadig aangevallen door wat migranten blijken te zijn. Het parlementslid is gewond geraakt en kan niet werken nadat hij door de door migranten gedomineerde stad in België is achtervolgd en geslagen, bericht Rairfoundation.com.

Vanden Borre nam een video op van de momenten voorafgaand aan de aanval, die zich als een lopend vuurtje verspreidde nadat hij het op Twitter had gezet. Hij verklaarde: “Zonet aangevallen, gestampt, geslagen en bijna beroofd tijdens een wandeling door Brussel. Politie is ter plaatse voor onderzoek”.

Het incident gebeurde dinsdag 27 april 2021, rond 17 uur in de wijk Essegem, op de grens van Jette en Laken. “Ik was met mijn vrouw en mijn zeven dagen oude zoontje op bezoek bij een fotograaf. Terwijl mijn vrouw en mijn zoontje nog binnen waren, ging ik een eindje wandelen”, zegt Vanden Borre.

De bende jongeren begon Vanden Borre te volgen, die verschillende keren zegt dat hij parlementslid is in Brussel en dat ze hem met rust moeten laten. Een van de mannen vraagt Vanden Borre verschillende keren waarom hij hen filmt terwijl hij hem volgt. Net voordat het beeld ruwweg verdwijnt, zie je een migrant snel naderen. Vanden verklaarde:

  Bataclan: De horror die verzwegen werd

“Plotseling kwamen er zes tot zeven jonge kerels achter me aan. Ze begonnen tegen me te schreeuwen en me te intimideren. Ik pakte mijn telefoon en begon te filmen. Toen kwamen ze nog dichterbij. Eerst kreeg ik een trap in mijn zij, daarna een klap op mijn kaak. Een van hen probeerde mijn telefoon te stelen. Toen begon ik te lopen”.

Vanden Borre probeerde te vluchten, maar de gewelddadige bende jongeren bleef hem volgen. Uiteindelijk kwam hij vrij en belde de politie, die snel ter plaatse was. Het was niet het eerste incident in de wijk. Nog maar zes maanden geleden werd de politie in dit gebied twee keer aangevallen. Sindsdien is er een strengere politiehandhaving, die ook nu nog van kracht is.

Vanden Borre diende een klacht in en legde de video’s voor aan de politie. Na een onderzoek verklaarde de dokter hem voor drie dagen arbeidsongeschikt. Hij vat samen :

“Ik ben erg geschrokken. Ik woon hier in de buurt en had zoiets niet verwacht. Zeker niet op klaarlichte dag. Hopelijk krijgen ze de jongens snel te pakken. Helaas is dit een dagelijkse realiteit in Brussel. Ik zie het als mijn taak om dat aan de kaak te stellen”.

Volgens Vanden Borre herkende de politie meteen een van de jongeren op de beelden die hij maakte. De politie Brussel-West kan nog niets inhoudelijks zeggen over het onderzoek, dat nog loopt en doorverwijst naar het parket.

Ondanks de aanslag belooft Europarlementslid Vanden Borre het “onveiligheidsprobleem” in Brussel te blijven bestrijden. De term “onveiligheidsproblemen” lijkt een code te zijn voor geweld door migranten.

  Mijn vriend de winkeleigenaar

Zoals de meesten inmiddels hebben ontcijferd, hebben veel landen hun toevlucht genomen tot codes in de media wanneer ze verwijzen naar de criminaliteit die wordt gepleegd door moslimmigranten, als gevolg van linkse druk op mediaorganisaties en adverteerders. In Engeland was “Aziaten” de code voor moslims, en nu wordt zelfs dat niet meer gebruikt. In Frankrijk en enkele andere landen is “jongeren” een code voor moslims die gewelddadige misdrijven plegen. Bijgevolg is het steeds moeilijker geworden om te weten wie verantwoordelijk is voor de misdaadgolven in de Westerse wereld wegens de regels inzake de verslaggeving over minderheden, waardoor mensen geen standpunten kunnen ontwikkelen die zich zouden verzetten tegen de massamigratie naar de Westerse landen.

Demografische Jihad

In het afgelopen decennium is België ingrijpend veranderd. Zonder enig publiek debat is het een staat van massale migratie geworden. Het open grenzen migratiebeleid van de linkse regering, gekoppeld aan het beleid van de Europese Unie (ook gevestigd in Brussel, de hoofdstad van België), blijven catastrofale gevolgen hebben voor de veiligheid en de demografie van het land.

Een derde van de Belgische bevolking van buitenlandse afkomst. Het grootste aantal daarvan is van Marokkaanse afkomst. Negenennegentig procent van de Marokkaanse bevolking is moslim. In Brussel zijn de autochtone Belgen al in de minderheid; bijna 80% van de bevolking is van buitenlandse afkomst.

Volgens Statbel, het bureau voor de statistiek van het land, was in 2020 de populairste namen voor mannelijke baby’s in meer dan een dozijn Brusselse gemeenten islamitisch, meer bepaald Mohamed, Mohammed en Ahmed (een andere vorm van Mohammad).

  Illegale immigratie in Europa gaat onverbiddelijk door

België is een broedplaats voor terroristen geworden; het land heeft het hoogste percentage buitenlandse strijders per hoofd van de bevolking van alle West-Europese landen. Zelfs de linkse media hebben het kleine land omschreven als “Europa’s broeinest van terreur”.

Oostenrijkse politicus slaat alarm: de EU bereidt de immigratie van tot wel 500 miljoen Afrikanen voor

Vorig artikelBraziliaanse wetenschappers ontdekken levende, replicerende adenovirussen in Russische Spoetnik V Covid-19 vaccins
Volgend artikelIn Zweden kan de overheid je een boete geven als je weigert het AstraZeneca-vaccin te nemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Karma. Want de NVA weigerde na de laatste verkiezingen, mee te werken met het vlaams belang ( uiterst rechts) om de immigratietsunami te stoppen. Om dan nu als slachtoffer, de hypocriet komen uithangen is typisch iets voor politiekers. Van de honderden ” incidenten” per dag, met zogenaamde nieuwe belgen( paspoort word automatisch toegekend als ze in brussel wonen), word er met geen woord geschreven in de linkse media. Het is alleen maar omdat het “slachtoffer ” nu een europolitieker is dat de twitter nog niet gewist is !!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in