Oostenrijkse politicus slaat alarm: de EU bereidt de immigratie van tot wel 500 miljoen Afrikanen voor

8
11037

Minstens 70 miljoen, in sommige studies wordt zelfs gesproken van wel 500 miljoen Afrikanen zullen volgens een geheim EU-plan naar Europa immigreren en volgens een verdeelsleutel onder de lidstaten worden verdeeld.

Grootste last komt voor rekening van Oostenrijk en Duitsland

Wie hoeveel immigranten zal gedwongen worden te ontvangen, zal worden berekend op basis van de bevolking en de economische kracht. Het is duidelijk dat volgens deze sleutel Duitsland, Oostenrijk en Zweden de grootste last zullen moeten dragen.

Raadpleging van burgers heeft niet plaatsgevonden

Dit zou geïmplementeerd moeten worden in het kader van het asiel- en migratiepact, dat momenteel wordt voorbereid door de Europese Unie, zegt het ongebonden lid van het Europees Parlement, Roman Haider. Wat hem vooral stoort:

Het gebeurt allemaal in het geheim. De EU beweert dat zij twee burgerraadplegingen over deze kwestie heeft gehouden, maar zelfs ik, als lid van het Parlement, weet daar niets van. In feite zijn slechts een paar pro-asiel lobbygroepen geraadpleegd – en het is van meet af aan duidelijk wat het resultaat zal zijn.

Laaggeschoolde immigranten

Naar verluidt is het asiel- en migratiepact van de EU erop gericht voornamelijk laaggeschoolde immigranten toe te laten. Volgens Haider zou dit het einde van Europa betekenen. Want dat zou de verzorgingsstaat elimineren, zouden de pensioenen omlaag gaan, zouden de belastingen stijgen, de scholen slechter worden en de criminaliteit toenemen.

Haider lanceert daarom een voorlichtingsinitiatief om de bevolking te informeren over de plannen van de EU. Op de website www.saveurope.at vindt u een link om de brochure “Laten we het debat openen” te downloaden.

Rellen in heel Frankrijk nu EU bezwijkt onder migranteninvasie

Haider vermijdt waarschijnlijk de rechts/conservatieve blogs of heeft liggen slapen, want reeds in augustus 2019 was deze criminele onderneming van Brussel bij de wakkere geesten bekend en is op Frontnieuws en voorheen op zijn oudere broer Fenixx uitvoerig beschreven.

Zoals hier:
De geplande Afrikanisering van de EU – Er wordt een nieuwe samenleving opgebouwd
hier,
Geheim plan: EU lanceert grootschalig vestigingsprogramma voor miljoenen Afrikanen
en hier,

EU Commissie: Nederland kan 8 miljoen migranten ontvangen – en de hele EU 3,3 miljard

Vorig artikelHet Nieuwe Normaal vereist een NIEUWE Reactie
Volgend artikelHele stad is in shock nu weer een Italiaanse professor DOOD is na de COVID-injectie van AstraZeneca
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

8 REACTIES

  1. Ik zal het nogmaals herhalen. Als ze straks aan mijn pensioen komen waar ik 50 jaar voor gewerkt heb zullen de verantwoordelijken boeten.

  2. En zo gaat ons mooie Europa ten onder…en wij mogen niets zeggen want dan trekken ze de racismekaart…ik ben het zo spuugzat…tijd voor een staatsgreep om ons land te redden…deporteer die linkse gekkies maar, samen met hun migrantenvriendjes…zodat wij weer een normaal leven kunnen leiden…

  3. Niet zo mopperen mensen. Kijk naar het resultaat v/d laatste verkiezingen. De PVV, die de immigratie een halt wil toeroepen is in aantal zetels gedaald!!.
    Pim Fortuyn zei ooit, NL verdient beter. Maar dat is gewoon niet waar.

  4. Inderdaad Ben, West Europa verdient niet beter. Nu zijn ze hier bezig met 2024 en ik wed dat de Vlaams Nationalistische partijen- voor zover die nog die agenda hebben, zullen verliezen. De vaccindoden zullen als covid worden afgedaan, we zien al een pro-Vivaldi beweging van het volk dus ik zie nog weinig toekomst voor de VS en Europa.

  5. Verkiezingen : maakt niets uit is allemaal corrupt tot en met..kijk naar Frankrijk…straks Nederland en België…de uitslag is nu al gekend….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in