Het is oké om blank te zijn

4

Links kenmerkt de Verenigde Staten en andere blanke landen over de hele wereld als systemen van “witte overheersing” en “wit voorrecht“.

Blanke Nationalisten beweren dat de Verenigde Staten en de meeste andere blanke landen worden onderworpen aan “blanke genocide“: de “grote omvolking” van blanken door niet-blanken, wat het voorspelbare gevolg is van politieke beslissingen ter bevordering van sub-vervangende blanke vruchtbaarheid, rassenvermenging, en rassenvervangende immigratie, schrijft Greg Johnson op The Unz Review.

Welke van deze diametraal tegenovergestelde standpunten is waar?

Er is een gemakkelijke manier om daar achter te komen. In een blanke supremacistische samenleving zou men zonder controverse of consequenties moeten kunnen verklaren dat “het oké is om blank te zijn”.

Inderdaad, in een blanke supremacistische maatschappij is de enige kritiek die je zou kunnen krijgen dat je te laag schat. Immers, “oké” betekent gewoon “voldoende” maar niet bijzonder goed. Het is het equivalent van het blanke leven het rapportcijfer “6” te geven. Blank zijn is blijkbaar niets om jaloers op te zijn, maar je zou jezelf er ook niet voor vermoorden.

Toen de slogan “It’s okay to be white” voor het eerst verscheen op 4chan’s /pol/ in 2017, werd het gepromoot als een diagnostisch hulpmiddel om “normies” [een persoon die gelijke tred houdt met de mainstream media, en doet wat de populaire cultuur hen zegt te doen, red.] te helpen overtuigen dat we onder anti-blanken-regimes leven. Immers, hoe kan iemand bezwaar maken tegen “It’s okay to be white”?

De slogan beweert niet dat blank zijn geweldig is. Het beweert niet dat blank zijn beter is. Het zegt alleen dat het oké is om blank te zijn, wat de zwakste lof is. Bovendien zegt “Het is oké om blank te zijn” helemaal niets over andere rassen. Het denigreert ze zeker niet.

Dus op welke gronden zou men bezwaar kunnen maken tegen het zeggen van “Het is oké om blank te zijn”? Zoals Tucker Carlson het formuleerde, “Wat is de juiste positie? Dat het niet oké is om blank te zijn?

Als multiculturalisme echt een ideologie van gelijkheid en inclusie is, dan zouden multiculturalisten geen probleem moeten hebben om te zeggen: “Het is oké om blank te zijn.” Ze zouden het dezelfde status geven als “Black is beautiful” en “Het is oké om anders te zijn.” Maar inderdaad, blankheid is een wereld van verschil.

Het is duidelijk dat men alleen bezwaar kan maken tegen een uitspraak die zo onschuldig is als “het is oké om blank te zijn” als men echt iets tegen blanken heeft, in het bijzonder een diepe haat of vooroordelen. Daarom is het zo’n nuttig diagnostisch hulpmiddel.

“Het is oké om blank te zijn” flyers en stickers werden op grote schaal geplakt in de Verenigde Staten en andere blanke landen, voornamelijk in de Angelsaksische wereld. Zoals de auteurs hadden voorspeld, veroorzaakte de slogan een onmiddellijke en intense terugslag, die ver buiten proportie was voor de niet-beledigende boodschap.

Bij het zien van “It’s okay to be white” plakkaten en stickers, was de eerste reactie van honderden mensen om de politie te bellen. Dit kan worden geverifieerd door simpelweg de woorden “police” en “It’s okay to be white” in te voeren in de zoekmachine van uw keuze. (DuckDuckGo geeft de beste resultaten). Dit gebeurde zelfs in de Verenigde Staten, waar het Eerste Amendement van de Amerikaanse Grondwet de vrijheid van meningsuiting beschermt. Hier zijn een paar van mijn favoriete krantenkoppen:

  Wereldbeker rellen doen Nederland en België schudden: Marokkaanse supporters vieren overwinning door auto's in brand te steken en politie te confronteren

Zowaar, soms vonden mensen deze plakkaten te crimineel voor de lokale politie, dus werd het Federal Bureau of Investigation ingeschakeld:

Om dit in de juiste context te plaatsen, vraag jezelf eens af hoeveel flyers en stickers je ziet op een typische dag. Tientallen? Op een universiteitscampus zie je er misschien wel honderden. Vraag jezelf dan eens af hoe vaak je in de verleiding kwam om de politie te bellen. De meeste mensen zouden antwoorden: nooit. Maar toen honderden mensen “Het is oké om blank te zijn” zagen, waren ze ervan overtuigd dat het illegaal is, of dat het zou moeten zijn.

Toen de politie eenmaal was gebeld, werd de pers natuurlijk gealarmeerd en werd de lokale bevolking gevraagd om hun mening over de flyers te geven. De meeste geïnterviewde mensen zijn er zeker van dat “het oké is om blank te zijn” een “haatzaaiende uitlating” is, ook al zegt het niets negatiefs of haatdragend over wie dan ook.

Ik zal citaten uit slechts één artikel halen om een idee te geven van het soort uitspraken die typerend zijn: John Swinney, vice-premier van de Schotse regering, verklaarde..: “Dit is afschuwelijk en heeft geen plaats in Perth of enig ander deel van ons land. We moeten ons samen verzetten tegen dit onaanvaardbare materiaal”. Peter Barrett, een raadslid van Perth, zei: “Dit zijn verachtelijke haatzaaiende uitingen. Het is heimelijk racisme dat blanke supremacistische opvattingen verhult. De mensen mogen er niet aan twijfelen dat dit geen onschuldige grap is”. Lokale antiracisten beweerden dat gekleurde mensen hadden opgeroepen om hun gevoelens te delen. De “angstaanjagende opvattingen”, uitgedrukt door “Het is oké om blank te zijn”, maakten hen “ziek”, “walgend” en “onveilig”.

Mijn favoriete politieke verklaring komt van burgemeester William Dickinson, Jr. van Wallingford, Connecticut: “Wie de berichten plaatste met “Het is oké om blank te zijn”, spreekt niet voor het volk van Wallingford”, verklaarde hij, sprekend voor de bevolking van Wallingford.

Gezien het feit dat het hoger onderwijs in de hele blanke wereld een citadel is van extreem links, zijn de reacties op ‘It’s okay to be white’ op universiteitscampussen bijzonder extreem, zoals men kan zien door de term plus het woord ‘campus’ in een zoekmachine te typen. Hier zijn mijn favoriete krantenkoppen:

Natuurlijk kunnen we van de universiteitsbestuurders – vooral op de onbeduidende universiteiten – rekenen op de meest heftige aanklachten tegen “It’s okay to be white”. De tirades van president John Clark van de Western Connecticut State University’s zijn typisch: “Ik wil direct en ondubbelzinnig verklaren dat als een lid van onze universitaire gemeenschap partij blijkt te zijn bij deze walgelijke acties, ze onderworpen zullen worden aan de zwaarste disciplinaire acties, inclusief verwijdering en mogelijke civiele en criminele aanklachten”. Dit zijn geen loze dreigementen. Een student van de Oklahoma City University School of Law werd verbannen voor het plaatsen van “It’s okay to be white” en werd uiteindelijk door de Joint Terrorism Task Force van de FBI ondervraagd.

  Amerikaanse senator roept op tot vervanging van mensen die geen baby's kunnen krijgen na mRNA depopulatieprikken

Mijn favoriete “It’s okay to be white” verhaal komt uit Australië (75% blank), waar Senator Pauline Hanson van de nationalistische One Nation Party een niet-bindende resolutie voorstelde waarin hij het anti-blank racisme veroordeelt en publiekelijk “It’s okay to be white” verklaart. Hoewel politici voortdurend hun namen toevoegen aan allerlei hoogdravende maar lege verklaringen, en hoewel geen enkele senator in Australië een probleem had moeten hebben met het bevestigen dat “het oké is om blank te zijn”, werd de resolutie op 15 oktober 2018 ternauwernood verworpen.

Is een van deze praktijken in overeenstemming met de bewering dat de Verenigde Staten en andere blanke landen systemen van “wit supremacisme” en “wit voorrecht” zijn? Uiteraard niet. Als we in een blank supremacistisch systeem zouden leven, zouden mensen bang zijn om de politie te bellen over “It’s okay to be white” flyers en stickers. Collegebestuurders zouden bang zijn om studenten te bedreigen met straf. Wetgevers zouden bang zijn om tegen “Het is oké om blank te zijn” te stemmen. Maar in plaats daarvan weten ze dat het complete establishment, politiek, media, academisch- en bedrijfsleven, anti-blank is. En zodanig zal het hun gedrag goedkeuren en hen een schouderklopje geven.

Maar hoe anti-blank is dit systeem? Is het echt toegewijd aan blanke genocide? Men kan “Het is oké om blank te zijn” op minstens twee manieren interpreteren. De meest natuurlijke interpretatie is “Het is goed om blank te zijn.” Maar het woord “oké” is zo’n lauwe lof dat we het misschien beter zo kunnen interpreteren: “Het is acceptabel om blank te zijn,” of beter, “Het is acceptabel voor blanken om te bestaan,” of “Vermoord jezelf niet over het feit dat je blank bent.”

Een samenleving waarin men kan worden gestraft voor het feit dat men alleen maar beweert dat “het aanvaardbaar is dat blanken bestaan”, is duidelijk vijandig tegenover het bestaan zelf van blanken. Het is een samenleving waarin het onaanvaardbaar is dat blanken bestaan. Maar als dit waar is, zou het dan niet natuurlijk zijn om te zoeken naar manieren om de blanken helemaal kwijt te raken? De genocidale implicaties zijn duidelijk.

Men zou kunnen tegenwerpen dat degenen die bezwaar hebben tegen “Het is oké om blank te zijn” geen bezwaar hebben tegen het bestaan van blanken, maar slechts tegen blanke trots en blanke zelfbewustwording. Nee, “Het is oké om blank te zijn” is geen verklaring van trots en zelfbevestiging. Het is absurd onpretentieus, bijna een verontschuldiging voor het bestaan. Maar zelfs dat is blijkbaar te veel eigenwaarde voor de predikers van “blanke schuld” en zelfverloochening.

De ideologie van “witte schuld” is impliciet genocidaal. In de eerste plaats is er geen weg naar absolutie van blanke schuld. Zolang niet-blanken ongelijk zijn aan blanken, zullen blanken op de een of andere manier schuldig worden bevonden. En omdat ongelijkheid natuurlijk is, zal het altijd bestaan. Ten tweede leven we in een wereld van rassenstrijd en een ras zonder trots of zelfverzekerdheid – een ras dat belast is met eeuwige schuld en zelfverwijt – zal ten prooi vallen aan rassen zonder dergelijke handicaps.

  Imam: "Ga als vluchteling naar Europa en bezwanger hun vrouwen!"

Het beste scenario is dat blanken voor altijd worden vergiftigd met valse schuldgevoelens voor de tekortkomingen van anderen, en vervolgens voor gratis dingen worden uitgemolken. Kortom: slavernij. Het slechtste scenario is regelrechte genocide. En gezien het feit dat het geweld en de instabiliteit toenemen met de diversiteit, is een ordelijke slavernij op de boerderij het minst waarschijnlijke resultaat. Dus bezwaar maken tegen blanke trots – of zelfs maar blanke “okayness” – is uiteindelijk bezwaar maken tegen het blanke bestaan als zodanig.

Bevorderen de mensen die bezwaar maken tegen “het is oké om blank te zijn” bewust een blanke genocide, of weten ze niet wat ze doen? De meesten van hen weten niet wat ze doen. Blanke genocide is op lange termijn het resultaat van de principes waaraan ze zich vasthouden, maar de meeste mensen denken niet aan de lange termijn. Ze promoten onbewust blanke genocide terwijl ze denken dat ze moreel, pragmatisch of zelfs egoïstisch zijn, omdat ze weten dat ze beloond zullen worden voor hun anti-blank signalen.

De grote waarde van “Het is oké om blank te zijn” is dat wanneer men dergelijke banale pro-blanke gevoelend aanvalt, het de impliciete genocidale programmering van links heel dicht bij de oppervlakte brengt. Als je hysterisch wordt over blanke mensen die alleen maar bestaan en zich er niet suïcidaal over voelen, waar sta je dan eigenlijk voor?

Natuurlijk is het echte punt van “Het is oké om blank te zijn” niet om de zielen van de antiblanken te redden, maar om gewone mensen te leren. Daarom moeten we “Het is oké om blank te zijn” constant in het nieuws houden. Hetzelfde geldt voor “All Lives Matter”, wat je dood kan betekenen. Naar het punt is dat “White Lives Matter” je kan laten ontslaan.

Jonge moeder zei  “all lives matter” – geëxecuteerd door zwarte BLM-meute

Dwing links om het te zeggen: “Het is niet goed om blank te zijn.” Dwing ze om te zeggen: “Blanke levens doen er niet toe.” En zorg ervoor dat iedereen het weet. Zorg er ook voor dat je de namen opschrijft. Als een dokter, advocaat, professor of politicus denkt dat het niet goed is om blank te zijn, hoe kan hij dan vertrouwd worden om de belangen van blanken te dienen? Blanke racisten worden routinematig ontslagen in de veronderstelling dat ze niet professioneel met niet-blanken kunnen omgaan. Anti-blanke racisten moeten aan dezelfde normen voldoen. We zouden gek zijn om onder het mes te gaan van een chirurg die zegt: “Blanke levens doen er niet toe”. We zouden dwaas zijn om te verwachten dat anti-blanke professoren ons rechtvaardig beoordelen. Blanken moeten beschermd worden tegen zulke mensen. Het is onze taak om instellingen ter verantwoording te roepen.

Als het hele establishment zich verenigd om “het is oké om blank te zijn” of “White lives matter” aan de kaak te stellen, weerlegt het resoluut de stelling van links dat we leven in systemen van blanke supremacisme en privilege. Het legt ook bloot dat het multiculturalisme geen wereld voor ogen heeft waarin blanken gelijkheid en harmonie genieten met andere bevolkingsgroepen. De multiculturalistische utopie stelt zich überhaupt geen blanken voor.

De bittere realiteit van Europa: Waarom de bevolkingsuitwisseling wordt afgedwongen en wie er aan de touwtjes trekt

Vorig artikelDe eerste legale slaveneigenaar in Amerika was een zwarte man
Volgend artikelZweden: Afghaan ontsnapt aan deportatie vanwege laag IQ
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Blanken moorden hun schitterende roomblanken kinderen met blauwe ogen in de moederbuik .

  en brengen in hun onwetendheid steeds meer macht aan satan

  Baäl

 2. De moslims en zeker ook de joden haten blanke en christenen als de pest! Dit is al heel lang gepland! AH heeft hhet er in mein Kampf en speeches al over, ja het is saai dat hij er weer bijgehaald wordt., maar wel de waarheid, hij respecteerde anderr culturen rassen, maar ieder moest leven in zijn natuurlijke omgeving! De jood wil alle rassen mixen, zofat er een brei komt, die slim genoeg is om te werken en dom genoeg om in opstand te komen! Niet alleen Duitsland moet vernieticht worden, maar alle blanken, want dat zijn rascist en en joden moordenaars! Laten ze naar zichzelf kijken, hun zijn de grootste massamoordenaars aller tijden, met hun communisme!

 3. Goed gezegd, Bartuleit!!!
  AH mag/moet van mij terug komen om orde op zaken te stellen, niet alleen met be bruinen en zwarten, die onze blanke landen komen verkrachten, maar zeker ook met die politici die dat mogelijk maken en mogelijk gemaakt hebben!!!
  Voor Volksverraad bestaat er maar één straf die gepast is = de doodstraf!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in