Foto: Gencat, (CC0) / ŽupaBA VUCBA, (CC BY 2.0)

Het Zweedse Kalmar is begonnen met het aanrekenen van kosten aan degenen die weigeren het vaccin van AstraZeneca te nemen.

Een echtpaar in de Zuid-Zweedse provincie weigerden uit bezorgdheid over mogelijke bijwerkingen het AstraZeneca-vaccin en verklaren dat zij elk 200 Zweedse kronen (19 euro) in rekening gebracht kregen omdat zij ter plaatse weigerden de injectie van AstraZeneca te aanvaarden.

Het echtpaar dat medio april tegen Covid-19 zou worden ingeënt, weigerde ter plaatse het toegekende vaccin en vertrok vervolgens. Kort daarna ontvingen zij een rekening van de regio voor 400 Zweedse kronen, terwijl zij elk 200 Zweedse kronen verschuldigd waren.

De man heeft nu een klacht ingediend tegen de provincie Kalmar. Hij is van mening dat hij en zijn vrouw nooit naar het vaccinatiegebouw zouden zijn gegaan en zichzelf en anderen nooit aan mogelijke infectie zouden hebben blootgesteld, als zij van tevoren van het type vaccin op de hoogte waren geweest, bericht de omroep SVT.

“Zoals varkensvlees willen maar bananen aangeboden krijgen”

De klager vergelijkt de betalingsvereiste met het feit dat men naar de winkel gaat om varkensvlees te kopen en vervolgens bananen krijgt aangeboden.

“Als ik naar de winkel ga om varkensvlees te kopen, maar alleen bananen aangeboden krijg, zou ik geen rekening moeten krijgen voor het product dat ik niet heb gekocht – d.w.z. het product dat ik nooit heb gekocht”, verklaart de man in zijn verslag, waarin hij beweert dat het land opzettelijk het merk van het vaccin dat het op een bepaalde dag zal geven, voor het publiek verborgen houdt.

  COVID-19 vaccinschade: Veel slachtoffers hopen nu op bloedzuivering

Van de premier van Zweden, Stefan Lofven, werd deze week echter bekend dat hij het Pfizer-vaccin had genomen, waarbij hij verklaarde “Ik zou blij zijn geweest met welk vaccin ik ook aangeboden had gekregen. Zolang de autoriteiten het maar hebben aanbevolen”.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Agressieve stemming” onder de Zweden wanneer ze gedwongen worden het doodsvaccin AstraZeneca te nemen

Vorig artikelIslamisering van België: N-VA politicus gewelddadig aangevallen en gewond
Volgend artikel“Er Is Enorme Medische Fraude”, zeggen Artsen voor Waarheid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  • Heeft geen zin. Je krijgt een mail om een kopie van je ID op te sturen, wat een mogelijk gevaar op phishing is. Kijk uit en stuur niet zomaar je ID-gegevens op!

  • Dankzij mr Frank Stadermann, recent bij Café Weltschmerz/Isa Kriens, is het bestaan van het Europees Handvest bekend geworden. Hij sprak specifiek over artikel 3 (lichamelijke en geestelijke integriteit).
   Aan dit Handvest moet iedere wet in Europa worden getoetst om geldig te worden.
   Het Handvest heeft geen ontsnappingsclausule wb dwangvaccinatie etc..
   Dat is GOED NIEUWS.
   Wat gemist werd: hij sprak niet over de Neurenberg Code …

 1. Beetje vreemd. Zweden was toch het land dat niet aan lockdowns etc. meedeed? Waarom dan die strenge maatregelen m.b.t. vaccinazi’s? Duidelijk zitten ze daar ook in het complot.

 2. ik dacht dat zweden het Land van vrijheid was, ik wilde er zelfs nog heen verhuizen om die reden. Nu ik dit lees over vaccinatie verplichting zakt me broek af . In Noorwegen zeggen ze zelfs dat de kans dood te gaan aan het vaccin groter is als dood gaan aan covid19.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in