TheDigitalArtist / Pixabay

In een meeslepend stukje live televisie werd de Britse premier Rishi Sunak onlangs geconfronteerd met een COVID-19 vaccinletsel slachtoffer tijdens een ongescripte vraag en antwoord sessie. Het publiekslid John Watt beschreef de pijn en het trauma dat hij had opgelopen en vertelde de premier hoe hij aan zijn lot was overgelaten nadat het vaccin een hartkwaal bij hem had veroorzaakt. Sunak, die al onder druk stond vanwege zijn banden met een hedgefonds dat enorme winsten heeft behaald met een investering in de producent van het COVID-19 vaccin Moderna, was als een konijn in de koplampen.” – Global Research.

Lees het verhaal. Het onthult dat mensen zich eindelijk hebben gerealiseerd dat het het Covid mRNA “vaccin” was dat de schade veroorzaakte. Het biedt ook een mogelijke, misschien zelfs waarschijnlijke, verklaring waarom politieke leiders in het Westen allemaal voorstander waren van de dodelijke injectie. Waren ze van tevoren gewaarschuwd voor de mogelijkheid om geld te verdienen, zodat ze goed geïnvesteerd zouden zijn voor de georkestreerde “pandemie”? Er zijn vermoedens dat de eerste Indiase premier van Groot-Brittannië dat was, schrijft Paul Craig Roberts.

Vandaag kennen we de feiten. De mRNA-prikken boden geen bescherming, voorkwamen geen overdracht, verminderden de ernst van de ziekte niet, maar zorgden er juist voor dat de “gevaccineerden” meer kans liepen om Covid op te lopen en eraan te sterven of gewond te raken. We weten ook dat maar weinig sterfgevallen te wijten waren aan het virus. De sterfgevallen waren het gevolg van het niet behandelen met bekende effectieve preventieve en genezende middelen – ivermectine en HCQ – die verboden werden om door te kunnen gaan met de dodelijke “vaccinatie” en van verkeerde behandelingen met beademingsapparatuur. We weten dat de mRNA-prikken meer mensen hebben gedood en verminkt dan het in een laboratorium gecreëerde virus zelf.

  Canada: Trudeau bevestigt "samenzweringstheorie": Autochtonen zijn tweederangs burgers voor elites

En we weten dat niemand verantwoordelijk is gehouden. We weten dat de massale doden en gewonden van de doodsprik nog steeds ontkend worden door de instituten en Big Pharma shills, zoals de FDA, CDC, NIH, medische verenigingen en medische scholen. We weten dat de corrupte medische professie de dodelijke injecties blijft promoten.

Met andere woorden, er is geen schaamte, geen verantwoordelijkheidsgevoel in de medische, media en politieke instellingen. Hoe kunnen mensen dit toestaan? Hoe kunnen mensen toestaan dat ze meedogenloos vermoord worden voor winst en controle?

De schaapachtige reactie van het publiek op massamoord garandeert een nieuwe ronde van massamoord, net zoals de weigering van de wereld om iets te doen aan de Amerikaans-Israëlische genocide op de Palestijnen garant staat voor meer genocides. Genocide is zelfs de agenda van het World Economic Forum en Bill Gates. Ze zeggen dat er te veel mensen zijn en om de planeet te redden moeten de mensen samen met het vee en de schapen worden geruimd.

Hoe kan het dat elites zo open kunnen zijn over hun bedoelingen en dat ze niet worden gearresteerd? Als jij of ik een plan zouden aankondigen om ook maar één persoon uit de weg te ruimen, zouden SWAT-teams op ons afkomen. Maar de elite kan aankondigen dat ze van plan zijn om 7,5 miljard mensen uit de weg te ruimen en er gebeurt niets. Zelfs Trump maakt geen bezwaar, noch Poetin, noch Xi.

Deze drie zijn de enige leiders die de politieke wereld heeft. Waarom zwijgen ze? Zijn ze onderdeel van het complot, zoals zo velen nu beweren? Waarom zou Trump, een miljardair met een prachtige vrouw, 8 jaar in de stress van vervolging en aanklacht doorbrengen als hij deel uitmaakte van het complot? Hij heeft 8 jaar van zijn leven verloren terwijl hij het Amerikaanse volk probeerde te vertegenwoordigen. Ik ben er zeker van dat de rot in de intellectuele geest van het Westen geen deel uitmaakt van het Russische en Chinese mentale kader. Bovendien, als iedereen in het complot zat, zou het geen complot zijn. Het zou een gebeurtenis zijn die al gebeurd zou zijn.

  Nog een pervers doel van het Wereld Economisch Forum - Mensen zijn slechts hackbare dieren

Het probleem van de wereld bevindt zich in het Westen. Het is een probleem van een verloren geloof in vrijheid en christelijke moraliteit. Het is inderdaad de georganiseerde vernietiging van het geloof die Satan heeft losgelaten en op de wereld heeft losgelaten.

Hoe kon het gebeuren dat de Verenigde Staten werden omgevormd tot de meest immorele regering op aarde, afgezien van Israël, een dienaar van Satan.

Het was de Venezolaanse president Hugo Chavez die het probleem identificeerde in zijn beroemde toespraak tot de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in 2006. Toen hij op het podium stond, waren zijn openingswoorden, verwijzend naar president George W. Bush: “Gisteren stond Satan zelf op dit podium, en hij sprak alsof de wereld van hem was. Je kunt de zwavel nog ruiken.”

Ik heb mijn leven besteed aan het verdedigen van de grondwet, gezond economisch beleid en het verdedigen van de waarheid. Tot mijn grote verdriet zie ik de groeiende kloof tussen de door agenda’s beheerste verhalen en de waarheid. Het kwaad is een machtige kracht en de waarheid alleen is daar niet tegen opgewassen. De pen is machtiger dan het zwaard, maar niet machtiger dan het kwaad.

Zoals ik al eerder heb opgemerkt, is er nergens in het Westen een tegenmacht tegen het kwaad dat ons overspoelt….

Probeer er één te organiseren en de FBI zal je arresteren of de CIA zal je vermoorden. Niemand zal je komen verdedigen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Kijk: Vaccingewonde man confronteert Britse premier op GB NewsVolg Frontnieuws op Telegram

  De Grote Reset Fase 2, "The Hunger Games"

Lees meer over:

Vorig artikelOnze jongeren zijn het product van de stervende cultuur van de westerse wereld
Volgend artikelOekraïne bombardeert bushaltes met door drone’s afgeworpen granaten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Lijkt wel op Pay-Back vanuit India.. tenslotte heeft Engeland miljoenen Mensen in India Vermoord door uithongering…dat mag ook Nooit vergeten worden, al was het met de medewerking van de Indiase Elite…

 2. Ik heb het vermoeden dat Karma zich nu laat zien in de westerse wereld.
  De pay back voor het koloniale verleden van Europa.
  De pay back voor de gedragingen van het Vaticaan destijds.
  De pay back voor de VS voor het uitmoorden van de native’s en later diverse andere bevolkingsgroepen.

  Er bestaat niet alleen een persoonlijk Karma maar ook een nationaal en globaal Karma.
  De mensheid krijgt wat ze eens gezaaid heeft.

  Helaas krijgen ook de mensen die van goede wil waren/zijn een veeg uit de pan.
  Die zullen op een ander moment gerehabiliteerd worden.

  Zolang het EGO nog zijn grip heeft op de mens zal de ellende blijven duren.
  We hebben nog veel te leren over onze gedragingen t.o.v. onze medemensen.

  • 🎯

   Ego uit, bewustZIJN aan.
   Angst uit, liefde aan.
   Denken uit, stilte aan.

   De wereld is in onszelf. Het ego maakt duister, liefde maakt licht. Beëindig de relatie met ego en het licht in je zal terugkomen. Denken is alleen bedoeld om problemen/obstakels op te lossen, niet om hele dagen mee bezig te zijn. Wij leven in een permanente staat van denken, dat is ego, dat is niet wie je bent.

   We gaan van 99,99% duister naar terug naar 99,99% licht. Het ego gaat dat niet overleven, dus hoe meer ego (angst) er is, hoe zwaarder het wordt, maar tegelijkertijd hoe groter de verlossing.

   Leugens zijn verzinsels, de waarheid is een natuurkracht, een tsunami.

  • Zo is het inderdaad.
   Alleen… dat leren, die kennis, die is er, maar wordt ons door het systeem niet gegund.
   Daar verdienen ze niks mee.
   Als iedereen gewoon van elkaar hield, zoals de mens dit uit nature doet, dan houdt hun macht op te bestaan, en aangezien de elite buitenaardse shapeshifters zijn met een fasistische duivelse geest die de hele cosmos onder hun klauwnagels willen reigen, denk ik niet dat ze ooit veranderen en van ons zullen gaan houden, of onszelf met onszelf laten houden… Die zijn zo kwaadaardig daar is zelfs satan zelf nog bang voor en zal denken dat zij echt niet meer sporen zo slecht.

 3. Ik ben opgevoed door keiharde maar liefhebbende ouders. Ik had plichten thuis en als ik die vervulde kwamen rechten. Deed ik dat niet dan was het: “wie niet horen wil zal voelen” en dat was een duidelijke goede leerschool. Mijn ouders leerden me ook zelf na te denken en ik mocht alles zeggen als ik met argumenten kwam. Geen oeverloos gezwets bij ons thuis. Ik heb een heerlijke jeugd gehad met goede moraal. Ik ben ook blij dat ik nu niet meer opgroei in deze kutwereld zonder normen en waarden, zonder plichtsbesef en vertrouwen in de toekomst. Oude spreuken en wijsheden zijn gebaseerd op ervaring en waarheid dus in mijn ogen is het tijd voor “knuppeltje uit de zak” want wie niet horen wil moet voelen. Het is onze plicht om het recht op een goed leven te waarborgen voor onze kinderen en onszelf maar plichtsbesef is een vervaagde norm geworden.

  • @ Durachuk : Goed hè? Ik heb precies zulke ouders gehad, echte ondernemers. Groot gebracht onder het motto ‘eerst drinken, dan pissen’. Van kinds af aan hebben ze ons geleerd ‘proefondervindelijk te laten leren’ met veel vallen en opstaan. Creativiteit en innovativiteit vindt bij mij ook vanuit de leerzame jeugd zijn herkomst en de meeste fouten waren van éénmalige aard. Het grootste voordeel wat wij allemaal vroeger gehad hebben is géén mobieltje en géén computer. Wij hadden ‘buiten’.
   Tegenwoordig hebben we 2 verloren generaties rondlopen van de ‘indoor generation’.

   Kinderen zijn de nieuwe huisdieren: Het krijgt te eten en te drinken, er is een zéér beperkte interessespanne en activiteitenspanne op de dag waarna het in verlammende lusteloosheid neerploft op de bank of in bed met een display voor het gezicht.
   Wat er niet in zit komt er ook nooit uit. Die ouders hebben levenslang qua afhankelijkheid vanuit hun ‘kindjes’, of ze nu 12 jaar, 18 jaar of 26 jaar oud zijn maakt niks meer uit. Ze weten niks, ze kennen niks, ze kunnen niks, ze doen niks, ze durven niks, ze kijken wel maar zien niks, ze horen wel maar luisteren niet en vooral : ze WILLEN niks. Representiviteit, punctualiteit en hoffelijkheid vanuit respect naar de oudere generaties zijn woorden die ze niet eens kennen, beheersen of foutloos kunnen spellen laat staan uitspreken. Je hebt exclusieve uitzonderingen als ze je aankijken terwijl ze tegen je praten. Ze hebben alles standaard aan boord wat wij niet kunnen gebruiken of nodig hebben. De minst nieuwsgierige generatie die ooit heeft rondgelopen.
   Verwacht er maar 2x helemaal niks van. Ik heb er, net als een hoop ‘gedupeerde’ ouders door hun eigen verwenzucht en pamper/please opvoeding, helemaal niks mee in ieder geval.

 4. Mooi betoog van Paul C Roberts en ik ben het met hem eens over de dreigende destructie van “de waarheid” en de groeiende mate waarin het natuurlijke manifest van de werkelijkheid en de KEIHARDE FEITEN worden ontkend of genegeerd. Zowel door de daders als de slachtoffers, de wolven en de schapen, zijn inmiddels compleet losgezongen van de realiteit! Maar de schaapjes zijn dom gemaakt en onder hypnose gebracht, door de wolven die hen met propaganda-bagger voorliegen, over ALLES. Gelukkig wint de alternatieve nieuwsvoorziening steeds meer terrein en lijken de dagen voor de MSM geteld. Geen wonder dat de kwade krachten de andersdenkenden met man en macht proberen te criminaliseren.

  Sterk ook van hem om zo dicht bij het vuur te redeneren en namen te noemen. ook al kent iedereen ze van gezicht. Wie en waar zijn de onzichtbare ruling elites, beste meneer Roberts? Hij heeft ook wat moeite met de ‘complot-theorie’ dat alles in het complot zit, begrijp ik? Kan ik me wel voorstellen, maar.. buiten het complot is er niks dat kan bestaan of het wordt enkel toegestaan en onder controle gebracht voor eigenbelang. Het systeem is zodanig georganiseerd dat zij dat allemaal zelf bepalen, voor ons en “de wereld”, volgens “Urbi et Orbi” en “Novus Ordo Seclorum”.

  Alles gaat volgens plan. Xi en Poetin gaan de wereld laten zien hoe het “beter kan” (we gaan straks zien welke landen VOOR de nieuwe WHO diktatuur gaan stemmen!). Maar, zij zijn de New World Order en wanneer de westerse economische hegemoon/hoer van Babylon valt zullen zij met BRICS, de komende digiconomy en AI-reality de weg wijzen voor de komst van de Anti-Christ der feekdjuws, waarbij de groeiende woke-inquisitie met hun geselecteerde infuencers en ‘privileged inclusives’ voor “de waarheid” zullen zorgen. Ik begreep dat de Bijbel intussen al wordt herschreven door ChatGPT?

  In werkelijkheid zijn het overal dezelfde satanische krachten. Het zijn de elitaire globalisten die voor de tweedracht en “Orde uit Chaos” zorgen; de opzettelijke manipulaties en leugenachtig ‘onvermogen’ van de banksters met hun corrupte systeem, de jesuieten met hun criminele religie en de zionisten met hun destructieve verslavingen aan haat en wraak. Zij creëren de economische Booms&Busts, culturele/geestelijk destructie, sociale decadentie en obscene ‘feministische’ zelfverheerlijking of ziekelijke ‘gender’ obsessies. Maar het ergst is de stuitende onverhulde corruptie en zelfverrijking van onze ‘volksvertegenwoordigers’, de “democratische” landverraders die aan de hoogstbiedende hun goddeloze ziel verkopen om mee te mogen bouwen aan een duistere wereld van misbruik en uitbuiting. Het Werk van Het Kwaad. En het Kwaad raast voort…. met voorbedachte rade.

  Maar enkel het Goede zal blijvend zijn, het Kwaad is tijdelijk. Creatie wint van destructie. Liefde wint van haat. Besef je dat geloof en vertrouwen altijd wint van de angst en het licht wint van de duisternis. De satanisten weten dat heel goed. Het is de reden van hun bezieling en handelen. Wisten alle mensen het maar… het zal een harde les worden!

  • Door het voorbeeldgedrag van psychopaten, worden liefdevolle mensen sociopaten. Sociopaten zijn extreme egoïsten. Psychopaten leven uit puur egoïsme en ten koste van anderen, sociopaten leven uit aangeleerd egoïsme.

   Ze hebben ons met egoïsme als voorbeeld tot sociopaten gemaakt zodat we uit egoïsme meedoen/meewerken aan de plannen van de psychopaten.

   Alleen liefde kan het ego/egoïsme beëindigen. Ego is duisternis, liefde is licht. En als je goed kijkt, dan zie je dat het licht aan het groeien is. Duisternis (ego) is kansloos tegen licht.

   De grootste daad van verzet, het grootste geschenk dat je het universum kan geven, is het loslaten van het ego, zodat ook jij een lichtje wordt die de duisternis op aarde doet verdwijnen. Duister is dom, licht is intelligent. De psychopaten proberen met kunstmatige intelligentie, kunstmatige licht/liefde/God te maken… een kunstmatige God die de psychopaten besturen. Alles om ons voor eens en voor altijd te ontkoppelen van het echt licht/liefde/God die in ons en om ons heen is. Ze willen alles digitaal maken om ons volledig te ontkoppelen en uiteindelijk de matrix tot realiteit te maken. Ze willen ons transhumaan maken zodat we voor eeuwig in hun macht zijn en nooit meer bij de liefde/ de echte intelligentie kunnen komen. Totaal gevoel- en gewetenloze ego slaven.

   Maar hun plan is te groot omdat psychopaten zichzelf uiteindelijk totaal overschatten. En zodra de liefde een wederopstanding maakt, zijn ze kansloos. Liefde is waarheid en het licht de sterkste waarheid is voor psyopaten als zonlicht voor vampiers. Ze hebben pandora’s box geopend en daarmee hebben ze hun hand overspeelt. Wij zijn getuigen van hun opkomst in totale heerschappij en hun val.

 5. Op onze planeet heeft in een ver verleden van onze geschiedenis een inmenging van hele kwaadaardige galactische wezens plaatsgevonden, die de tegenpool zijn van de hele schepping en de goddelijke energie van de liefde. Zij willen met alle middelen proberen hun duivelse macht te vergroten met het uiteindelijke doel om God ook van zijn troon te stoten.
  Dit alles is door de elite altijd geweten en voor ons geheim gehouden.
  Er is een algemene cosmische wet die stelt dat alle wezens een vrije wil hebben en zich naar eigen inzichten en kunnen mogen ontwikkelen zonder inmenging van de hoger ontwikkelde beschavingen.
  De goedaardige galactische federatie ziet hier ook op toe dat dit gehandhaaft wordt, maar er zijn mazen in de wet die de Draconians toch een mogelijlheid hebben geboden om ons te ondermijnen en te vernietigen, uoteraard met hun karakteristieke duivelse en kwaadaardige kenmerken.
  Hun kennis van dna en materie frequencies is ook zo ver dat zij een hybride ras hebben kunnen creeren dat zich als mens kan voordoen, maar ook terug kan shapeshiften naar zijn natuurlijke reptielen gestalte.
  Deze zijn het die achter de schermen de vrije wil boycotten en de wereld misleid en kapot maakt.
  Zodra de macht bij de elite is afgenomen bestaat er weer enige hoop voor ons, maar ze maken ons systematisch kapot.
  Daarmaast zorgen ze er ook voor dat ons derde oog gesloten blijft en wij op een psychisch niveau van dierlijke ibstinctieve vertwijfeling, ellende en haat blijven cirkelen, waardoor wij ook spritueel armieterig zullen blijven op hetzelfde bestaansnieveau als dat van ongedierte en de lagere hogere dieren dat een geest bezit.
  Deze geest ist verbonden met een hogere zelf, dat op zijn beurt in kontakt staat met de bron; God; liefde. Dit alles wordt voor ons systematisch afgebroken.
  Kinderen hun zieltjes maken ze ook zo kapot dat ze ten tijde van hun moord niet meer in staat zijn te kunnen reincarneren.
  De hele cosmos lijdt onder het juk van dat galactische tuig en ongedierte zoals de Insectoids, Greys, en de Draconian Reptilians.
  Zij zitten overal in onze samenleving, van de laagste klassen tot de allerhoogste. Sterker nog, er zou zomaar een naast je wonen en heb je dit niet eens in de gaten.
  Wij moeten hun banen zien terug te pakken en hun op te sluiten en wilsloos, volgzaam en afhankelijk van ons te maken.
  Zolang wij hun onderdanen zijn hebben wij wellicht niet meer zo heel lang te leven.
  Wij moeten hun systeem van onderdrukking en uitbuiting loslaten en weer de controlle over ons eigen leven terug nemen nu er nog een klein beetje tijd rest voor ons.
  Wij zijn engelen die door satan gevangen en onwetend worden gehouden.
  Ontwaakt!
  Moge God u zegenen!

  • @Oliver Kiespijn…

   ‘Ye are Gods…’

   – Majestic 12

   Ze hebben ons in onze ego’s opgesloten zodat we DENKEN dat we liefde moeten consumeren ipv liefde te zijn. Kijk om je heen, uit egoïsme veranderen mensen van engelen in duivels. Om te kunnen consumeren wordt het ego een beest. Zonder ego is er alleen maar liefde. De kwade krachten hebben ALLES, alles, ALLES in deze wereld ingericht om ons in ons ego te houden.

   Zodra wij onze ego’s (angst) loslaten stort hun heerschappij over ons in elkaar en komt er een wederopstanding van de liefde die wij van nature zijn. We zijn al duizenden jaren in hypnose en sinds 100jr in een totale psychose. Ik wens dat we allemaal onze ego’s (angst) ontstijgen en terugkomen in harmonie met onszelf, elkaar, de natuur en God (liefde).

 6. Alleen de Heer kan een einde maken aan de wereld van leugens en de leugens van de wereld. Hij die zei: ‘Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven, niemand komt tot de Vader dan door Mij.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in