Screenshot CBN video YouTube

Op maandag nam John Watt, een vaccingewonde man uit het Verenigd Koninkrijk, de gelegenheid te baat om de Britse premier Rishi Sunak persoonlijk te confronteren op GB News en de kritieke kwestie van vaccin-gerelateerde letsels rechtstreeks aan de leider van het land voor te leggen, schrijft Vigilant Fox.

John Watt leed aan het Postural Orthostatic Tachycardia Syndrome (POTS), een aandoening die de bloedstroom beïnvloedt, na een COVID-19 injectie. Zijn verhaal is een van de vele die in de documentaire Safe and Effective: A Second Opinion.

Eerder dit jaar, op 31 januari, in een verbale confrontatie met parlementslid Andrew Bridgen, zong Sunak een zeer sterk deuntje ten gunste van de COVID-19 injecties.


Bridgen vroeg Sunak: “Zal hij van deze gelegenheid gebruik maken om die veilige en effectieve verklaring te corrigeren, of zal hij dezelfde lijn kiezen als Tony Blair, achterover leunen, niets doen en de ellende zich laten opstapelen?”

Sunak antwoordde: “Laat ik ondubbelzinnig zijn vanuit deze zetel dat COVID-vaccins veilig zijn.”

De confrontatie

Op GB News ontmoette Sunak niet alleen John, maar ook een andere man die verklaarde dat hij levensveranderende verwondingen had opgelopen nadat hij de COVID-19-prik had gekregen.

De Britse overheid werkte samen met social media zoals Facebook, Twitter en Google door “verkeerde informatie” over COVID-19 en de injectie te verwijderen of te markeren. Onder de gemarkeerde “desinformatie” waren echte verhalen van echte mensen die echte vaccinverwondingen deelden.

Sunak verscheen echter stomverbaasd toen beide mannen hem vertelden dat hun vaccinverwondingen door social media en de pers het zwijgen was opgelegd.

“Ons wordt het zwijgen opgelegd, Rishi, op social media en alles. Ons wordt het zwijgen opgelegd!” verklaarde John gepassioneerd. “Wij zijn de meest tot zwijgen gebrachte mensen in dit land!”

  Het begint: Nieuw-Zeelandse artsen sturen brief met verzoek aan politie om sterfgevallen na COVID-vaccinatie te onderzoeken

Luister naar de volledige dialoog:

JOHN WATT: “Hallo, Rishi Sunak. Ik heb zoveel te zeggen, maar zo weinig tijd. Mijn naam is John Watt en ik ben een van de COVID-vaccingewonden in dit land.

Ik wil dat je in mijn ogen kijkt, Rishi Sunak, en ik wil dat je kijkt naar de pijn, het trauma en de spijt die ik in mijn ogen heb. We hebben geen enkele hulp gekregen.

Niet alleen ik ben hier die gewond is geraakt door het vaccin; er is daar nog een man wiens leven is geruïneerd door dat COVID-19 vaccin. Ik ken mensen die benen hebben verloren – amputaties. Ik ken mensen met hartkwalen zoals ikzelf, Rishi Sunak.

Waarom heb ik in Schotland een steungroep moeten oprichten om te zorgen voor de mensen die getroffen zijn door dat Covid-19 vaccin? Waarom hebben de mensen die de leiding hebben en die ons allemaal vertelden dat we het juiste moesten doen, ons allemaal laten wegrotten en mij en de duizenden en tienduizenden in dit land laten wegrotten?

Rishi Sunak, kijk me in de ogen. Wanneer ga je beginnen met het juiste te doen? De schadevergoedingsregeling voor vaccins is niet geschikt voor het doel. In Schotland zijn er op dit moment, volgens het yellow card-systeem, meer dan 30.000 mensen die een bijwerking van dat vaccin hebben gehad.”

PM RISHI SUNAK: “John, hartelijk dank voor je vraag.”

JOHN WATT: “Dank je wel om het juiste te gaan doen, Mr. Rishi Sunak.”

PM RISHI SUNAK: “Je hebt een heel sterk punt gemaakt, John. Nou, het spijt me heel erg om te horen over je persoonlijke omstandigheden, en je zei dat iemand hier ook lijkt te hebben geleden door iets soortgelijks. Nu weet ik natuurlijk niets over de individuele situatie waarin jij je bevindt.”

  Plotselinge sterfgevallen van vaccins komen nu zo vaak voor dat men er een SYNDROME-naam aan gegeven heeft: Sudden Adult Death Syndrome (SADS)

JOHN WATT: “Ons wordt het zwijgen opgelegd, Rishi. Op social media en alles. Ons wordt het zwijgen opgelegd! Wij zijn de meest tot zwijgen gebrachte mensen in dit land!”

ANDERE VACCINGEWONDE MAN: “Stilte in de pers omdat mijn verhaal in de pers – ik moest naar de overheid voor commentaar, en ze lieten ze al die dingen eruit halen.”

MODERATOR: “Vergeef me allebei. Meneer, u hebt een aantal zeer valide punten naar voren gebracht, dat weet ik zeker. Wat ik echter moet zeggen is dat we u niet op de microfoon hebben, en zoals u weet moeten we hier doorheen. Ik weet zeker dat we uw punten op een later tijdstip met de premier kunnen bespreken, maar in de tussentijd, premier, als u de kwestie niet hebt behandeld.”

RISHI SUNAK: “Met alle plezier. Dus er is een vaccin compensatieregeling die op zijn plaats is, zoals je al aangaf, in de NHS. Uiteraard zal iedereen individueel zijn zaak afhandelen. Het is moeilijk voor mij om commentaar te geven op iemands individuele geval. Ik weet zeker dat jr dat begrijpt.

Ik ga graag naar de gevallen kijken en ik weet zeker dat u ze aan het team hier zult geven. Ik ben erg bedroefd en geschokt om te horen dat je door iemand het zwijgen is opgelegd. Dat verbaast me.

Dus geef alsjeblieft je gegevens door aan Stephen en het team, dan neem ik die graag van je over. Natuurlijk moet je kunnen praten over je ervaring – wat er met je gebeurd is. En zoals ik al zei, hebben we daar een compensatieregeling voor en ik zal ervoor zorgen dat we daarmee aan de slag gaan.

  Japan gelast onderzoek naar sterfgevallen door Covid-vaccins nu MSM toegeven dat "de prikken ons doden"

Ik denk dat je zult begrijpen dat het voor mij moeilijk is om commentaar te geven op jouw specifieke omstandigheden, omdat ik ze niet ken. En dat soort dingen.”

(Andere vaccingewonde man begint te spreken)

MODERATOR: Vergeef me, meneer. We hebben geen microfoon bij u, dus onze kijkers en luisteraars kunnen niet horen wat u zegt.”

RISHI SUNAK: “Het laatste wat ik wil zeggen is dat we een pandemie hebben doorgemaakt zoals iedereen op de punten waar het ging om het vaccin. Die beslissingen zijn altijd genomen op basis van medisch advies van onze medische deskundigen, die ons als politici, die natuurlijk geen artsen zijn, vertelden hoe we het vaccin het beste konden uitrollen, wat in het belang van de volksgezondheid was, de prioriteitsvolgorde, hoe dat moest gebeuren, wie ervoor in aanmerking moest komen. Dat was iets wat de artsen aanraadden en dat is iets wat we gevolgd hebben.

Nu, natuurlijk, als er individuele omstandigheden zijn die niet hebben gewerkt, dan is dat de reden waarom we de compensatieregeling op zijn plaats hebben en ik zal ervoor zorgen dat we uw gevallen opvolgen.”

Oké, minister-president. Dank u. Heren, allebei, geef ons uw gegevens. We zullen die aan de premier geven. En zoals hij al zei, zal hij daar, daar ben ik zeker van, naar kijken voor jullie.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Vaccinbeschadigden achtergelaten om weg te rotten – “Ik zou willen dat degenen die weigeren te erkennen dat de vaccins schadelijk zijn, konden ervaren wat wij doormaken”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKijk: Tucker beschrijft hoe het bezoek aan Moskou hem ‘radicaliseerde’, hekelt seniele Biden
Volgend artikelWat iedereen mist in het gesprek tussen Poetin en Carlson
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. als alle vaccingewonden dat nu eens zouden doen, ipv janken en klagen achter de laptop of tegen je buren. dus altijd direct de dader aanspreken, super!

 2. De meeste vaxxies willen niet eens toegeven dat hun ellende is veroorzaakt door de gifspuit. Ik heb het er maar eentje horen zeggen toen hij de derde booster nam, hij vertelde me dat hij laaiend ziek geworden was. (Hij loopt nog rond, gezond en wel.) En regeringshoeren zoals Sunak boeit het ook geen worst. Met de volgende plandemie komen de junkies weer naar de giftrog gesneld.

 3. Bedankt voor de ondertiteling ik begreep het Schots niet helemaal vanmiddag. Maar ach ach ach wat zie je hoe ze alles ingestudeerd hebben.

  Allemaal op de cursus geweest. En de bonus is deze, nu haar huis blagen…..VORT

  Oké, minister-president. Dank u. Heren, allebei, geef ons uw gegevens. We zullen die aan de premier geven. En zoals hij al zei, zal hij daar, daar ben ik zeker van, naar kijken voor jullie.”

 4. Uiteraard weer gelul van de bovenste globalistenplank……
  Deze wef rat sunak…miljonair en wefpedo….zegt in feite niks toe….geen onderzoek naar die gifspuiten ..maar meer naar eventuele compensatie naar geleden dodelijk leed?
  Schotland word momenteel geregeert door …ehhh yousaf???? een tering moslim in SCHOTLAND??
  Word nu eens wakker oh nederigland en ga eens jezelf inlezen en zie hoe de globalisten al decennialang bezig met het plan 2030!….
  Wij de slaven en zombies en een paar duizend idioten de keizers?
  Willen jullie dat…..

  • Wat een ellende allemaal!!
   Konden we maar weer eens vrijelijk vrolijk en ongestoord genieten.
   Het was al moeilijk op deze wereld ..
   Nu is t wel heel erg ernstig weer..
   Door een paar rottige rot klootzakken.
   :0(

 5. De beste revanche is gewoon geen aandacht meer te geven aan de politiekers en niet meer langs te gaan bij dokters die ‘drugs’ voorschrijven…
  Verder gewoon eten gelijk de dieren en uw eten halen uit de natuur zodus: rauwe melk, rauwe vis, rauw vlees en voldoende zeezout innemen om te ontgiften…
  Gewoon stemmen met uw geld en aandacht dus 😉

 6. Eens in de 4 maanden kijk ik tv.. Om even op de hoogte te zijn, hoever de OP1 ‘vaccin’puchers zijn.. Toevallig een jonge vrouw met longcovit aan het woord. En iemand die pleitte voor longcovit en, jaja, ‘infectiegerelateerde’ klinieken die moeten worden geopend wegens gróte behoefte voor duizenden ernstige verschillende! infectie klachten. Het woordje ‘vaccin’ werd zeer handig vermeden. De rest van het program is me ontgaan haha. Tip: Heb je slaapproblemen kijk dan OP1 👍

  • Ik kijk al 2 jaar geen televisie meer, heerlijk. Laatst moest mijn auto naar de garage voor een APK beurt, ik kom binnen en hoorde even een van de vele Nederlandse radiozenders met een of andere arrogante nieuws lezen die wel even kan vertellen hoe de oorlog van de Oekraïne in elkaar zat. Ik ben toe maar snel naar buiten gelopen… de mainstream media is gewoon totaal niet meer om aan te horen. Wel erg voor de mensen die de hele dag tijdens zijn werk nadat tot radiozenders moeten luisteren. Puur propaganda angstmakerij en mensen onder de angsthypnose houden

   Ik heb in december nog bij een priklocatie buiten gestaan zo met het fietsen net alsof je op iemand wacht. Wat je daar naar binnen naar buiten ziet komen is gewoon een brok ellende van tussen de 50 en de 70-80 jaar. Ik heb toen een mevrouw aangesproken die bijna over haar fiets viel toen ze wegging Ik vroeg haar heeft u weer een plekje genomen Ze zei ja. Ik zeg beleefd: Waarom doet u dat nou heeft hij nou nooit gehoord van waxin schade? Ja zegt ze Ik heb hem wel eens van gehoord maar ik denk gewoon dat het goed is om het te doen. Dit was haar vierde prik 2e Booster. Hopeloos en compleet de brainwashed. Deze groep van mensen valt niet meer te redden. Het is wel goed voor de woningnoot in Nederland, komende tenminste weer het woningen vrij

 7. Zelfs al worden deze 2 mannen financieel “gecompenseerd”, is dat wat je wil dan? Geld voor “medische” hulp na een moordaanslag op je leven? Smeken bij je vijand of hij de aangerichte schade wil vergoeden? Hoe klote ik de persoonlijke verhalen en verwondingen ook vind, er valt niks voor jullie te halen! Die hufters hebben wat bij jullie weggehaald toen je tekende voor je “vax”, je hebt letterlijk je bestaansrecht uit handen gegeven en hebt er dood en ellende voor terug gekregen. Bid voor je ziel want je bent nu patentnummer … met vriendelijke groet
  satan.
  Wake up and know your enemy

  • En dat geld terwijl de schade is aangedaan en je jaren van je leven kwijt bent, komt ook nog eens via belastingbetalers dus nog verder uitgekleed…

   En als er ooit een mega boete komt en die komt er, van zeg 60 miljard, terwijl ze zeg als voorbeeld 100 miljard hebben geroofd hebben ze nog 40 miljard winst.

   Echter wat bijna niemand zich afvraagt, die zeg dan 60 miljard boete, waar blijft dat geld? wij zien er niks van, dat geld blijft dus binnen het SSysteem! snappen jullie? das een 1 2-tje politiek/ssysteem/medische wereld, its all connected, they are 1 and the same, the SSystem at work.

   hun uitbetaling aan medewerking die 60 miljard ‘boete’ we worden belazerd waar we bij staan en kunnen er niks (legaal) aan doen, immers legaal = het Ssysteem of het nu legaal is of net, het is zo want zij zeggen het…

 8. Bij dergelijke mis ik de BeLachelijke Mensen, die herrie blijven maken over hoe hun soort vroeger onrecht zijn aangedaan, maar nu hun muil houden.

  Dat Obama schuldig is aan een of ander, moet voor iedereen duidelijk zijn en van die Bollywood acteur die in Engeland voor de MP speelt kan men ook niet trots worden.

 9. Wat een schapen zeg, denken ze nu echt dat hij zich er iets van aantrekt? Gewoon omdat hij daar live stond toont hij wat empathie maar als hij daar buiten is, zegt hij wat een “losers” …

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in