Screenshot video

Na het verlies van de stad Avdiivka aan het Russische leger hebben de Oekraïense strijdkrachten nu besloten granaten te droppen op bushaltes in de stad Donetsk, om door te gaan met het doden van burgers, schrijft Hal Turner.

Toen Avdiivka in handen van de Russen viel, kon Oekraïne van daaruit geen artillerie meer afvuren op de stad Donetsk. Dus nam Oekraïne vandaag zijn toevlucht tot het vliegen met drones naar Donetsk, om granaten te droppen op mensen die bij bushaltes stonden te wachten om naar hun werk te gaan.

Onderstaande video is een dronevideo van het Oekraïense leger waarop te zien is hoe twee van hun drones granaten droppen op TWEE verschillende bushaltes om burgers te verwonden/doden.

Dit is een daad van daadwerkelijk terrorisme omdat het opzettelijk alleen burgers als doelwit heeft:

Dit is wat de Amerikaanse regering en haar NAVO-bondgenoten financieren en laten gebeuren, met UW belastinggeld. Terrorisme. Tegen burgers.

Hoe voelt het om te weten dat UW leden van het Congres materiële steun verlenen aan terrorisme? Hoe voelt het om te weten dat UW Congresleden Oekraïne helpen om burgers te bombarderen?

Dit is een oorlogsmisdaad. Het is een schending van de Conventie van Genève die het doden van burgers verbiedt.

In de VS is het geven van geld aan Oekraïne door het Congres, terwijl ze weten dat Oekraïne deze dingen doet, een federaal misdrijf: het geven van materiële steun aan terrorisme.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Duitse minister van Binnenlandse Zaken: Burgers moeten noodrantsoenen gaan aanleggenVolg Frontnieuws op Telegram

  Orbán dwingt banken en grote bedrijven winst af te dragen aan crisisfonds voor Hongaarse gezinnen

Lees meer over:

Vorig artikelIs de waarheid even machtig als het kwaad?
Volgend artikelBijgeloof en taboe: Duitsland trekt zich terug in de Middeleeuwen door afnemende economie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

  • Ik zou zeggen flikker een paar Kinsals of Kamshars op Kiev en blaas de hele boel naar de wuppe.
   Maar ja dan wordt Rusland enmasse beschuldigd van terrorisme.

 1. Terrorisme is het ENIGE wat nog ruimschoots binnen hun mogelijkheden ligt, met steun goedkeuring en aanmoediging van onze Westerse, democratisch verkozen gangsterbende uiteraard…

 2. Iedereen in team NAVO en iedereen die team NAVO steunt is een monster. Iedereen die Oekraïne steunt is een monster. Ze moeten allemaal worden gearresteerd en berecht. En dat kan alleen als WIJ dat doen. Voel je niet meteen aangesproken dat JIJ of ik dat moeten gaan doen.

  Praten is zinloos, we moeten zaadjes gaan planten dat alleen massale arrestaties van alle politici die Oekraïne/NAVO/WEF/WHO/VN steunen. En daarna kunnen we zonder 99% weerstand van de politiek, heel snel de handen opsporen die deze hele satanische maffia bedienen. Er gaat een punt komen dat dit zaadje van bij iedereen uitkomt, want we gaan allemaal de hel in.

  If you can’t make them see the flames, you have to make them feel the fire.

  Buckle up, it’s gonna be a bumpy ride.

  • Laat maar komen, ik ben er klaar voor om dat schorem te berechten. Van gevangenisstraf zal geen sprake zijn, hiervoor zijn ze echt veel te ver gegaan en dit is niet sinds de aanval van Rusland maar al tien jaren lang. De mensen in het oosten worden als drek behandeld en naar hartenlust vermoord. Het westen interesseert het niets. In het westen schreeuwt men enkel moord en brand als het een duister doel dient en niet als het om gerechtigheid gaat. Het is misselijkmakend en des duivels dat men hier zwijgt over de volkerenmoord op mensen in Donbass en Palestina maar schreeuwt over onrecht als een crimineel als Navalny sterft.

  • Gecoördineerd in groepjes van 10 kan je op 1 dag al dat gajes uit Den Haag van de straat trekken.
   Binnen 1 maand kan de Nederlandse bevolking al beginnen met burgerrechbanken bemannen.

 3. Ze moeten dat wel doen zeggen ze dan in Den Haag, “om de democratie te redden”. Zoiets. Hun cognitieve dissonantie is zo groot dat het echt niet meer uitmaakt wat voor gruwelijkheden er gepleegd worden, allemaal voor het “heilige” doel. Idem dito wat er nu in Gaza aan ’t gebeuren is. Wat een verdorven wereld leven we in wat een criminelen aan de macht, onmensen, duivels.

 4. Sorry, hà . Binnenkort hier ook. Nu ,, voorlopig,, Brussel, gunshots ? !

  En dan AI enz, enz enz.

  Nice ..

  Keep healthy..🧠🫀🫁🩸

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in