Het proces van het ontwikkelen van het vaccin is te snel en te riskant

1
1319

Al bijna 20 jaar proberen de farmaceutische bedrijven een vaccin tegen SARS te ontwikkelen, maar dat is niet gelukt. Het heeft negatieve effecten gehad met alles van auto-immuniteit en kanker tot sterfgevallen bij de proefdieren. Nu, in minder dan een jaar tijd, slagen de farmaceutische bedrijven erin om een vaccin tegen SARS-Cov-19 te ontwikkelen. Maar het is een volledig ongeteste methode van RNA-vaccinatie, en we moeten vragen durven stellen.

Veiligheid – welke garanties zijn er?

De farmaceutische industrie moest de verplichte veiligheidstests bij dieren overslaan en direct naar menselijke proeven gaan. Dit ondanks het feit dat alle dieren in de eerste proeven met het Covid-19 vaccin een pijnlijke dood stierven toen ze werden blootgesteld aan het wilde type virus. Ze kregen een AID, Antibody Induced Disease.

Het veroorzaakte een hypercytokinemie in de longen en de dieren stikten dood. De eerste proeven met mensen in 2020 werden stopgezet vanwege ernstige bijwerkingen in ongeveer 20 procent van de Moderna-studie. Voor AstraZeneca en Pfizer werden geen cijfers gerapporteerd. Hun studies bij mensen werden echter ook onderbroken. Maar nu, een paar maanden later, wordt beweerd dat er een effectief vaccin beschikbaar is – bij verschillende farmaceutische bedrijven.

Waarom is genetische modificatie van menselijke cellen toegestaan?

Voor het eerst in de vaccinatiegeschiedenis worden zogenaamde “nieuwste generatie” mRNA-vaccins gebruikt, die genetisch materiaal in onze cellen versmelten met behulp van nanotechnologie, om hen Coronaproteïnen te laten produceren. Hoe beïnvloedt het ons genetisch materiaal en ons immuunsysteem? Dit is genetische manipulatie en is al lange tijd verboden, en wordt als illegaal beschouwd.

Wreed en schokkend - Agenten in Londen gebruiken aanvalshonden tegen betogers die tegen vaccinpaspoorten zijn

Patiënten hebben het recht om te kiezen voor geïnformeerde toestemming, maar dat is hier niet mogelijk omdat wij grotendeels niet geïnformeerd worden. Het is het recht van een persoon om volledige informatie te krijgen over wat dit vaccin is en wat de risico’s en bijwerkingen zijn. Er zijn geen gegevens over de veiligheid op lange termijn.

Wat betekent het dat het vaccin effectief is?

Als farmaceutische bedrijven het hebben over een effectief vaccin – wat wordt er dan bedoeld? Welke cijfers worden gerapporteerd – en vooral – welke controle is er? Wat is de reactie van het immuunsysteem? Parameters voor deze vermeende efficiëntie worden niet gerapporteerd.

Waarom is de farmaceutische industrie vrijgesteld van aansprakelijkheid?

De farmaceutische bedrijven zijn volledig vrijgesteld van aansprakelijkheid voor dit ongeteste RNA-vaccin, dus ze nemen geen financiële verantwoordelijkheid voor hun product. En ze waarschuwen zelf voor onbekende langetermijneffecten, omdat er geen langetermijnstudies zijn. Onderzoekers en artsen melden risico’s van auto-immuniteit, onvruchtbaarheid en kanker. De industrie ontvangt miljarden aan inkomsten – maar heeft geen verantwoordelijkheid.

De FDA rapporteert 21 risico’s, inclusief sterfgevallen

Uit gelekte documenten en openbare discussies van de FDA, de Amerikaanse medicijnautoriteit, blijkt dat de FDA weet dat de Covid-19 vaccins die nu op de markt worden gebracht een groot aantal levensbedreigende neveneffecten kunnen veroorzaken, waaronder de dood. Het kan auto-immuunziekten veroorzaken, waaronder de ineenstorting van het immuunsysteem. Tenzij het publiek bewust wordt gemaakt van de werkelijke effecten en een keuze krijgt, is het in strijd met een medisch preparaat om als “veilig en effectief” en “noodzakelijk” te worden gelabeld en met het medisch-ethische principe van geïnformeerde toestemming.

Openingszitting van de Onderzoeksjury-procedure door het Volkstribunaal van de publieke opinie

Coronaproteïnen – sterke antigenen in uw lichaam, wat zijn de effecten op lange termijn?

Met behulp van nanotechnologie wordt mRNA in onze menselijke cellen gesmolten, zodat de cellen Coronaproteïnen produceren. De farmaceutische industrie beweert dat mRNA wordt afgebroken, maar wat weten ze nu eigenlijk over de effecten op ons genetisch materiaal, ons immuunsysteem en of het iemands individuele genetische materiaal zal veranderen? Niemand weet dit, want er zijn geen veiligheidstests of langetermijnonderzoeken gedaan. Vreemd genmateriaal moet in de cellen worden ingebracht. Welke cellen nemen het vreemde gen op? Is dat allemaal, inclusief de hersenen? Dit alles moet worden gemeld en zou duidelijk moeten zijn voordat er überhaupt vaccinatieorders worden geplaatst, schrijft Dr. Sanna Ehdin.

Bill Gates verklaart enthousiast dat zijn experimentele vaccin ons DNA zal veranderen 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here