alanajordan / Pixabay

Velen kijken naar Generatie Z en vragen zich af hoe het zo verschrikkelijk mis kon gaan, maar dat is eigenlijk geen mysterie. De waarheid is dat de jongvolwassenen van vandaag het product zijn van de stervende cultuur van de westerse wereld. We zijn vaak gewaarschuwd dat de liberale elite onze cultuur fundamenteel zal veranderen, maar in werkelijkheid hebben ze die al fundamenteel veranderd. Ze domineren het onderwijs, ze domineren de media, ze domineren de entertainmentindustrie, ze domineren het bedrijfsleven, ze domineren op alle niveaus van de overheid en ze domineren zelfs de meeste van onze belangrijkste religieuze instellingen. Ze hebben ons een cultuur opgedrongen die volledig vreemd is aan de cultuur die ooit dominant was in de westerse wereld, en de gevolgen zijn niets minder dan dramatisch, schrijft Michal Snyder.

Ik zal je een voorbeeld geven van waar ik het over heb.

Ooit stonden de inwoners van de westerse wereld bekend om hun arbeidsethos.

Als je een belofte deed, werd er van je verwacht dat je die ook nakwam.

En als je ergens je woord aan gaf, dan was dat zo goed als goud.

Maar nu zit de westerse wereld vol met jonge mensen die extreem lui zijn en die hun woord breken als het er op aan komt.

Een onderzoek dat onlangs werd uitgevoerd in het Verenigd Koninkrijk laat zien hoe erg het is geworden

Werkgelegenheidswebsite Indeed onderzocht 1.500 bedrijven en 1.500 werkende mensen in het Verenigd Koninkrijk en ontdekte dat job ghosting schering en inslag is, waarbij 75% van de werknemers zegt dat ze het afgelopen jaar een potentiële werkgever hebben genegeerd.

Maar de jongste generatie werknemers is veruit de grootste overtreder.

Maar liefst 93% van de Gen Zers vertelde het wereldwijde wervingsplatform dat ze wel eens zijn afgehaakt bij een sollicitatiegesprek.

  50 landen tekenen verdrag met Bill Gates om sociaal kredietscore-systeem te implementeren

Erger nog, maar liefst 87% wist zich door sollicitatiegesprekken heen te slaan, de baan te bemachtigen en het contract te ondertekenen, om vervolgens hun nieuwe baas op de eerste dag te laten zitten.

Ik was stomverbaasd toen ik die cijfers zag.

Natuurlijk is de situatie aan deze kant van de Atlantische Oceaan vergelijkbaar.

Uit een recent onderzoek bleek zelfs dat 31 procent van alle aanwervingsmanagers in de VS opzettelijk probeert te voorkomen dat ze jonge mensen aannemen die tot de Z-generatie behoren….

Volgens het onderzoek zegt 31 procent van de wervingsmanagers dat ze Gen Zers vermijden om in dienst te nemen ten gunste van oudere werknemers. Aanwervingsmanagers beweren dat Gen Zers te veel geld vragen, zich bevoorrecht gedragen en communicatieve vaardigheden missen tijdens het aanwervingsproces. Van de 94 procent van de aanwervende managers die zeggen dat ze gesprekken hebben gevoerd met Gen Z-ers, zegt 58 procent dat de Gen Z-kandidaat niet gepast gekleed was, 57 procent dat ze moeite hadden met oogcontact en 47 procent dat ze een onredelijke vergoeding vroegen.

Het is gemakkelijk om generatie Z de schuld te geven van hun gedrag.

Maar ik denk dat de schuld eerder ligt bij het systeem dat hen heeft voortgebracht.

Ons onderwijssysteem wordt verondersteld onze jongeren voor te bereiden op de echte wereld, maar het faalt ernstig.

Helaas blijven de scores voor wiskunde voor Amerikaanse studenten maar dalen

De meest recente resultaten van het Programme for International Student Assessment (PISA) laten een zorgwekkende trend zien voor Amerikaanse leerlingen op het gebied van wiskunde.

In vergelijking met hun tegenhangers in andere geïndustrialiseerde landen raken Amerikaanse leerlingen achterop. De nogal ontnuchterende resultaten onthulden een daling van 13 punten voor Amerikaanse studenten in vergelijking met het examen van 2018.

  WEF wil AI gebruiken om censuur van "desinformatie" te automatiseren

We leven in een cultuur die academische prestaties gewoon niet waardeert, en dat is vooral waar als het gaat om wiskunde.

Maar in Aziatische landen zoals Japan, China en Zuid-Korea liggen de zaken heel anders.

Als ze genoeg tijd krijgen, lopen ze rondjes om ons heen.

Velen zouden zeggen dat ze dat al doen.

Veel liberale politici maken zich zorgen over de 5 procent van de Amerikaanse studenten die thuisonderwijs volgen, maar jaar na jaar presteren studenten die thuisonderwijs volgen veel beter op gestandaardiseerde tests dan studenten op onze openbare scholen…

Ondertussen blinken thuisgeschoolde leerlingen uit en scoren ze respectievelijk 12 en 22 percentielpunten hoger dan leerlingen van privé- en openbare scholen op gestandaardiseerde academische prestatietests. Dit geldt voor alle rassen en inkomensgroepen. Uit een onderzoek uit 2015 bleek dat zwarte thuisleerlingen 23 tot 42 percentielpunten hoger scoorden dan zwarte leerlingen van openbare scholen.

Deze resultaten zouden niet verrassend moeten zijn. Traditioneel onderwijs, met zijn rigide one-size-fits-all aanpak, is onderdrukkend voor het intellect en vooral schadelijk voor hoogbegaafde kinderen, die hun natuurlijke drang moeten onderdrukken ten gunste van groepsconformiteit.

Ons onderwijssysteem doet afschuwelijk werk als het gaat om het leren lezen, schrijven, spreken en werken met getallen.

Maar het doet het geweldig goed in het seksualiseren van onze jongeren.

Onder het mom van “seksuele voorlichting” worden in onze klaslokalen de meest afschuwelijke dingen onderwezen die je je maar kunt voorstellen.

Nieuwe “waarden” die vorige generaties Amerikanen zouden hebben doen kotsen worden meedogenloos gepromoot en materiaal dat niet geschikt is om te lezen in het bijzijn van onze wetgevers wordt beschikbaar gemaakt voor onze kinderen.

Onnodig te zeggen dat de resultaten van al deze indoctrinatie dramatisch zijn…

  Studie: Bill Gates' laboratoriumvlees veroorzaakt kanker bij mensen

Achtentwintig procent van de Gen Z volwassenen – volgens de onderzoekers van het onderzoek zijn dat mensen tussen de 18 en 25 jaar – identificeren zich als LGBTQ, volgens een rapport dat deze week is uitgebracht door het Public Religion Research Institute (PRRI). Ter vergelijking: 10% van alle volwassenen, 16% van de millennials, 7% van de Generatie X, 4% van de babyboomers en 4% van de Stille Generatie, aldus het instituut.

“Met betrekking tot LGBTQ-identiteit is het heel duidelijk dat Gen Z-volwassenen er anders uitzien dan oudere Amerikanen,” zei Melissa Deckman, PRRI’s chief executive.

Van de Gen Z-stemmers identificeert slechts 21 procent zich als Republikein, maar 28 procent identificeert zich als LGBTQ.

Deze cijfers hebben enorme gevolgen voor de toekomst van onze samenleving.

Jonge mensen worden verondersteld onze toekomst te zijn.

Maar als we doorgaan op de weg die we nu zijn ingeslagen, hebben we geen toekomst.

We hebben decennialang toegestaan dat de liberale elite hun agenda gestaag naar voren schoof en nu staan we letterlijk op de rand van nationale zelfmoord.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Zullen wij sterven voor de Nieuwe Wereldorde?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel‘Blijf van de kinderen af,’ zegt Poetin tegen homo’s
Volgend artikelIs de waarheid even machtig als het kwaad?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Ik weet dat dit artikel niet over Nederland gaat, ik heb namelijk een heel andere ervaring. Ik woon in een klein dorp in Nederland met 2 zoons van 22 jr. Mijn zoons werken 3 dagen in dienstverband (half 6 in de morgen beginnen, dus 4 uur uit bed) zijn samen bezig een bedrijf op te starten, hebben een leuke grote vriendengroep en gaan 6x in de week naar de sportschool en hebben beide een leuke vriendin. Ik heb dus veel jongeren over de vloer en kan niet anders zeggen dat het stuk voor stuk leuke jonge mensen zijn (ieder op z’n eigen manier) De media pusht de woke jeugd waardoor het lijkt of alle jongeren gek geworden zijn, maar ik geloof hier helemaal niks van. Trouwens, vroeger zeiden mijn ouders ook dat er niks terecht zou komen van de jeugd. Ik denk dat dat een al lang bestaand generatie dingetje is. Ik laat me niet gek maken en kom op voor onze kinderen! Ik heb hoop voor de jeugd, een hele grote groep in ieder geval. Of de wereld goed gaat zijn voor onze jeugd, daar twijfel ik veel meer aan.

  • Inderdaad, Anton, natuurlijk heeft elke generatie haar uitvallers. Maar zolang ouders nog kunnen communiceren met hun kinderen gaat het zeker als ze zelf een gezin gaan vormen goedkomen. Mits ze van huis uit het goede voorbeeld krijgen. Daarnaast is deze generatie met soc.media opgegroeid en weten hun weg daarmee, waar wij ouderen misschien nig teveel alles geloven………

  • To be fair:
   – Klein dorp hele andere situatie.
   – Ondernemers komen doorgaans voort uit ondernemers; ander wereldje net als dat die thuis geschoolde uit een ander wereldje komen.
   – Dat ze zelf een bedrijf op willen zetten laat zien dat ze ontevreden zijn met wat ze kunnen verwachten als werknemers.

   • @Cobra Te negatief naar mijn idee. Ik weiger pertinent om me in een negatieve hoek te laten drukken. Zodra je dingen negatief gaat zien zit je in een neerwaartse spiraal (precies waar onze globalisten ons willen hebben)
    -Het stikt van de kleine dorpjes in Nederland, dus een meer dan gemiddelde situatie.
    -Ik voed mijn kinderen al 16 jaar alleen op, dus ze komen uit een gezin dat minder dan normaal te besteden heeft (ik heb in het verleden 3 baantjes gehad om ze alleen op te kunnen voeden) dus geen ondernemers gezin.
    -Ze willen een bedrijf op zetten omdat ze graag samen willen werken, absoluut niet omdat ze ontevreden zijn.
    Ik geloof in onze jeugd (met een enkele uitzondering) ze houden hun hoofd boven water in een moeilijke en harde wereld. Dat mag ook wel eens gezegd worden!

    • Mijn opmerking is niet negatief bedoeld hoor. En wat is er precies zo negatief aan? Ik vind het eerder neutraal dan positief of negatief.
     Positieve berichtgeving / comments moedig ik ook aan. Maar dat neemt niet weg dat we de realistische kant moeten negeren.
     En dat je met nativiteit in een neerwaartse spiraal terecht kunt komen, helemaal mee eens. Ironisch genoeg komen we elkaar tegen op een website welke waar weinig positiefs te vinden valt.

     Ik wijs er dan ook enkel op dat jou “niet geloven” van de aangedragen algemene cijfers berust op jou eigen beperkte perspectief van 1 enkel dorp. Ook als je alle kleine dorpjes erbij gaat pakken neemt dat niet weg dat het overgrote merendeel vd bevolking in steden woont (ver weg van die gemeenschappen waar je niet enkel een nummertje bent, NL 93% woont niet in kleine dorpjes).

     Ok geen ondernemersgezin maar wel ondernemend. En dat ben jij dus duidelijk ook, al dan niet uit noodzaak. Ze hebben iig een ondernemende geest meegekregen in hun opvoeding. Iets dat lang niet iets gangbaars is (want dat wordt er doorgaans moedwillig uitgesloopt – via met name het schoolsysteem).

     “…absoluut niet omdat ze ontevreden zijn.”
     Tja en toch willen ze wat anders dus ik weet niet hoe je dat dan toch als tevreden kunt noteren?

     Geloof in onze jeugd prima, maar in hoeverre ze hun hoofd nog veel langer boven water kunnen houden is nog maar de vraag. Dat kun je negatief noemen dus overtuig me dat mijn realistisch kijk onjuist is (anekdotische verhalen zeggen niet zoveel).

     Dat gezegd, ik geloof best dat alles zo van de een op de andere dag kan omslaan en dat we een grote verschuiving in de wereld zien naar een goede toekomst. Maar de machthebbers zullen over lijken (blijven) gaan om dat te voorkomen. Ik heb geen idee hoe we daar effectief wat aan kunnen doen zonder dezelfde smerige spelletjes te gaan spelen en uiteindelijk weer terug bij af uit te komen.

   • Hoe tevreden ben jij? Als dit antwoord jou enige tevredenheid geeft dan weet jij niet wat tevreden zijn is. Maar eigenlijk denk ik dat jij probeert leuk te zijn en dat jij alleen je piemel uit je broek durft te halen als niemand kijkt.

    • Om Christina von Dreien te citeren:

     ‘Als genoeg mensen op Aarde tegelijkertijd slechts één dag
     tevreden zijn met hun leven, zal het hele negatieve systeem
     ineenstorten. Alles kan van het ene op het andere moment
     veranderen.’

  • Mijn zoon zegt: Mijn vader is mijn beste vriend. Als ik hem vraag: Hou je nog van me. Dan zegt hij direct: Onvoorwaardelijk! Kwestie van een bepaalde manier van opvoeden. Een manier overigens waar ik destijds zó veel commentaar op heb gekregen maar zie het resultaat. Accepteren en begeleiden. Niet, jij moet en jij mag niet. En ik ben maar een voorbeeld. Dus helemaal verloren zijn ze nog niet maar de verloren groep is wel groot. En dan nog iets wat mij zó ontzettend opvalt is dat ze bijna allemaal tandenstoker ledematen hebben en handen waarvan alleen de toetsenbordvinger functioneert. Dus ja, het houdt me bezig.

   Ps. Wat ik bedoelde te zeggen is dat door de opvoeding die mijn zoon heeft gekregen hij een wijze, zelf nadenkende inmiddels volwassen man is geworden. Dat is dus ook een dingetje hè. En nee ik sla mezelf niet op de borst. Wat ik zie is dat ik mijn zoon op een bepaalde manier heb opgevoed waardoor hij nu in staat is om zijn kinderen op te voeden op de manier die hij heeft geleerd, aangevuld met ervaringen opgedaan in zijn leven. Die zijn er hopelijk genoeg dus die zullen de rest wel helpen. Want wat mij ook zó opvalt is dat die toestenbordvingergeneratie echt zo’n “peace man” mentaliteit hebben. Er is nog steeds hoop!

 2. Elke generatie wordt weer een beetje meer hersendood gemaakt. Met indoctrinatie zijn ze al na de 2e wereldoorlog mee begonnen. Gelukkig hebben ze mij niet veel kunnen leren, als ik terug denk aan mijn schooltijd.

 3. Gezien dat je tegenwoordig van 2 inkomens al vaak niet meer goed rond kunt komen denk ik niet dat “Gen Zers te veel geld vragen” echt van toepassing is (en de gevolgen liggen voor de hand). Eigenlijk zou er juist veel meer voor minder uren neergelegd moeten worden tegenwoordig gezien de massale automatisering op allerhande vlakken. En daar bovenop komt nog eens de inflatie en die ligt veel hoger dan ons voorgespiegeld wordt want de geldhoeveelheid die bijgedrukt is vertegenwoordigt meer dan een verdubbeling ook wel bekend als een halvering van de waarde van de euro.

 4. Niet alleen is het artikel gestoord door omissies, het weglaten van essenties, maar meerdere commentaren vertolken nog beter het totaal niet verstaan van de rol der Natuurlijke Orde, het draagvlak van de sociale cohesie. Als die wordt aangevallen of zelfs belachelijk wordt gemaakt door de perverse media of de goddeloze overheid en de “publieke opinie” accepteert de leugens, dan blijft de toekomst inkt zwart. Dat gebeurt en dat is de dreiging. Door gebrek aan “maîtres à penser” is er geen tegenwicht en wordt de jeugd geen perspectief voorgehouden. Als God dood is, in NL en in Europa, dan klimt de duivel op de troon en sloopt de Christelijke Europese beschaving aan de wortels, geloof, huwelijk en gezin. Dat is aan de gang, zonder dat men zich dat realiseert. Al twee duizend jaar is onze beschaving gebaseerd op de Natuurlijke Orde, dwz. de Tien Geboden, maar niemand hier schijnt zich dat te realiseren, maar collaboreert wel. Dat is het probleem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in