Politiek correcte VN secretaris-generaal wordt ‘complottheoreticus’: “Onder het voorwendsel van een pandemie worden de meeste fundamentele vrijheden afgeschaft”

6
António Guterres © Eric Bridiers / Flickr (Public Domain)

Onder het voorwendsel van een pandemie zouden de fundamentele vrijheden worden afgeschaft… Onder het voorwendsel van een pandemie zouden de strenge en dringende veiligheidsmaatregelen die sommige staten hebben genomen, afwijkende stemmen onderdrukken, onafhankelijke media en politieke critici het zwijgen opleggen.

Dit is een samenzweerderige toespraak die de moeite waard zou zijn om door YouTube en Facebook te worden gecensureerd… Behalve dat het niet een van die afwijkende stemmen is die aan het woord is, maar Antonio Guterres, de zeer politiek correcte secretaris-generaal van de VN. Dat hij ook deze noodtoestanden, die overal ter wereld wijdverbreid zijn, aan de kaak stelt, is omdat het verlies van fundamentele vrijheden te zichtbaar is, bericht Medias-Presse-Info.

Met de pandemie als voorwendsel hebben de autoriteiten in sommige landen harde veiligheidsmaatregelen en noodmaatregelen genomen om afwijkende stemmen te onderdrukken, de meeste fundamentele vrijheden af ​​te schaffen, onafhankelijke media het zwijgen op te leggen en het werk van niet-gouvernementele organisaties te belemmeren, zei de VN-chef in zijn jaarlijkse toespraak tot de Mensenrechtenraad (HRC).

Antonio Guterres sprak in een vooraf opgenomen videoboodschap ter gelegenheid van de opening van de 46e sessie van de CDH, die vanwege de Covid-19 epidemie voor het eerst in zijn geschiedenis volledig online zal plaatsvinden (tot 23 maart). In zijn toespraak verwees de VN-chef naar de pandemie en betreurde hij dat de daarmee samenhangende beperkingen…

Dienen als excuus om verkiezingsprocessen te ondermijnen, de stem van tegenstanders te verzwakken en kritiek te smoren. Mensenrechtenactivisten, journalisten, advocaten, activisten en zelfs medische beroepsbeoefenaars zijn gearresteerd, vervolgd, geïntimideerd en onder toezicht geplaatst omdat zij kritiek hadden op de maatregelen – of het gebrek aan maatregelen – die zijn genomen om de pandemie aan te pakken. Bovendien is de toegang tot essentiële informatie soms belemmerd, terwijl dodelijke misinformatie is verspreid, ook door sommige leiders, aldus Guterres.

We weten niet welke staten het doelwit zijn van Guterres woorden, maar hoe dan ook… zijn beschuldigingen passen als een handschoen bij de regering van Macron, en hun voor onbepaalde tijd noodtoestand, die hen in staat stelt het volk op te sluiten in een huis dat hun gevangenis is geworden, een huis waarvan de deur de grens is van een land dat geen grenzen meer wil.

Het World Economic Forum en de VN mobiliseren zich om Coronakritiek te bestrijden – 110.000 informatie rechercheurs gerekruteerd

  Griekse ziekenhuisdirecteur wordt strafrechtelijk vervolgd wegens melding van verlamming van verpleegster na tweede mRNA-injectie
Vorig artikelHet aantal Covid-doden is met 1600% overdreven volgens wetenschappelijk bewijs – ondanks wat ‘Factcheckers’ zeggen
Volgend artikelEU-leiders waarschuwen: “We moeten nog meerdere jaren vaccineren”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Het enige wat je op dit moment kunt doen is dit soort berichten zo veel mogelijk delen op allerlei mediakanalen, waar toch de meeste mensen hun informatie vandaan halen. En dan wellicht een opmerking als “tijd om wakker te worden!”

 2. ‘Er is sinds het begin van de coronacrisis en de overheidsmaatregelen om deze te bestrijden al een hoop gezegd over de betrouwbaarheid van de statistieken waarop de overheid haar beleid baseert, over de effectiviteit van dat beleid en de belangenverstrengeling die erachter schuil lijkt te gaan.

  Van meet af aan werden critici weggezet als halve garen en complotdenkers en stuitte elk verzet tegen de maatregelen op die ene, onverwoestbare verdediging: de volksgezondheid. Het is de ultieme legitimering gebleken om de bevolking rechten en vrijheden te ontnemen; een zorgwekkend groot deel van de bevolking lijkt het zelfs toe te juichen.

  De democratische rechtsstaat Nederland wordt door zijn eigen regering afgebroken en in de managementcultuur van de hedendaagse politiek lijken de verantwoordelijken geen enkele rekenschap af te hoeven leggen. In de bureaucratische wirwar van instituties en wetgeving wordt de verantwoordelijkheid zo vaak doorgeschoven dat zij verweesd raakt – en Den Haag de handen blijft wassen in onschuld.

  Rekenschap zal echter hoe dan ook afgelegd moeten worden – en de politiek heeft haar zondebokken al lang en breed opgelijnd staan.’

  Van vrijheid en verantwoordelijkheid | #3.10

  https://www.youtube.com/watch?v=mexgHGJNbG0

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in