© Chattanooga Memorial Hospital

De enscenering in het ziekenhuis in Chattanooga, Tennessee ging grondig mis. Op 18 december deed verpleegster Tiffany Dover een schietgebedje voordat ze trots een van de eersten werd die tegen Covid-19 werd ingeënt. Kort daarna stortte ze voor de camera in elkaar, maar ze herstelde en gaf een interview. Met uitzondering van een video is er sindsdien echter geen teken van leven meer geweest, waardoor de geruchtenmolen wordt aangewakkerd. Het Oostenrijkse dagblad Wochenblick heeft sindsdien talrijke brieven ontvangen van lezers die geïnteresseerd zijn in het lot van de jonge verpleegster en willen weten hoe het verder is gegaan.

Het verhaal is op zijn zachtst gezegd vreemd. Om dit te verdoezelen, is de hele machinerie van censuur in werking gezet. Legioenen “factcheckers” hebben hun vingers blauw getypt om beweringen te ontkrachten dat de jonge verpleegster kort na de vaccinatie was overleden. Vreemd genoeg zijn de video’s die daar naar verluidt het bewijs van leverden nu ook op zwart op de pagina’s van ‘factcheckers’, zoals het bekende persbureau Reuters. Dit is niet helemaal begrijpelijk, want na enig onderzoek blijken de video’s in kwestie ook uit andere bronnen te kunnen worden gevonden op het door censuur geplaagde Google-platform “YouTube”:

Nurse faints after getting COVID vaccine

Critical care nurse at CHI Memorial explains her fainting after COVID-19 vaccine

Daarna kwam er geen actie of reactie van de verpleegster op social media, waarop zij eerder zeer actief was geweest.

Tiffany Dover’s profiel op Facebook

Tiffany Dover’s profiel op Instagram

Haar profielen zijn sinds de publieke schok-vaccinatie volledig verlaten. Niemand modereert ze, niemand plaatst nieuwe inhoud online. Alleen de commentaren nemen dagelijks toe. Dit is heel vreemd, want met slechts één nieuwe foto, kunnen alle geruchten ontkracht worden. Het Instagram-account was sinds 21 december uitgeschakeld, maar is sinds enkele weken weer in de lucht. Het is niet bekend wie het account in de tussentijd had afgesloten.

  Trump's advocaat: "Dit is de rechtszaak die alles zal beslissen!"

Berichten van het ziekenhuis zijn gewist

Het CHI Memorial ziekenhuis, waar de verpleegster werkzaam is of was, heeft een verklaring op zijn Facebook-pagina vrijgegeven. Ook dit is nu niet meer te vinden. Een link ernaar is bijvoorbeeld te vinden hier bij “Mimikama’s” factchecking. Ook op Twitter liet CHI Memorial op 19 december weten dat Tiffany Dover in goede gezondheid verkeerde, maar had voor haarzelf en haar familie om privacy gevraagd. Ook die inhoud is sindsdien niet meer toegankelijk voor het publiek. In feite is de complete materie van het ziekenhuis veranderd in “alleen voor bevestigde volgelingen”. Waarom?

Bizarre video van 21 december

De video die het ziekenhuis op 21 december plaatste, is bijzonder vreemd. Het is momenteel nog hier te bekijken. Het doel van deze video was te bewijzen dat Tiffany Dover in orde was, nog leefde, en nog steeds haar werk deed. De lichtsituatie is echter zeer slecht en de kenmerkende grote blauwe ogen van de verpleegster zijn niet zichtbaar. Zowel journalisten als “samenzweringstheoretici” uit alle landen hebben het onder de loep genomen en hebben verschillende methoden gebruikt om vast te stellen of de hier gepresenteerde dame ook werkelijk Tiffany Dover is.

© Chattanooga Memorial Hospital

De video wordt door het YouTube-publiek omschreven als “griezelig” en “bizar”. Omdat de dame niet zonder masker wordt afgebeeld, hebben velen twijfels over haar identiteit. Dit wordt nog verergerd door analyses van haar wenkbrauwen en haarlijn in vergelijking met andere publiekelijk beschikbare beelden. In feite kan haar haarlijn merkbaar veranderd zijn in slechts 3 dagen. Maar uiteindelijk kan men alleen maar veronderstellingen maken en misschien was de dame tussen de twee video’s gewoon bij de kapper geweest. Zeker is dat in ieder geval sinds 21 december nergens een teken van leven van Tiffany Dover is te bespeuren, hoewel tot op de dag van vandaag volslagen vreemden commentaar geven en overleggen op haar social media accounts.

  CDC-gegevens tonen 40% stijging van het aantal sterfgevallen onder 18- tot 49-jarigen in de VS in 2021

Vragen die niemand wil beantwoorden

 • Waarom heeft het ziekenhuis alle video’s, foto’s en teksten in verband met deze kwestie verwijderd?
 • Waarom sluit Tiffany Dover niet gewoon haar social media accounts als ze bezorgd is over privacy?
 • Waarom geeft de verpleegster niet gewoon een teken van leven om de geruchtenmolen te doen zwijgen? Het kan simpel een interview of foto voor een krant zijn – of gewoon een nieuw bericht op Facebook of Instagram.

Talrijke sterfgevallen na vaccinatie – maar statistisch nog steeds weinig

Wochenblick documenteert dag na dag alle overlijdensberichten die uit vele landen over de hele wereld binnenkomen en die in tijdsbestek nauw verband houden met de vaccinatie. In feite zijn de meeste gevallen echter zeer oude mensen met ernstige onderliggende ziekten. Hoewel men niet kan verklaren waarom dergelijke mensen überhaupt tegen Covid-19 worden ingeënt, is het aantal bekende sterfgevallen zeer gering in vergelijking met het aantal vaccinaties. Zo zijn in de V.S. meer dan 10 miljoen mensen ingeënt tegen Covid-19, en het aantal gerapporteerde sterfgevallen in nauw verband met de injectie zou nu rond de 100 liggen. Zowel vaccinatie als Covid-19 doden zijn zeer zelden mensen onder de 75 jaar. Of het risico van vaccinatie opweegt tegen het risico van ziekte is in de hele wereld een punt van controverse. Als Tiffany Dover inderdaad aan de vaccinatie is overleden, zou zij een zeer ongelukkig individueel geval zijn. Maar dat zal haar kinderen zeker niet opbeuren als het ergste is gebeurd.

Corona: verpleegster stort in na vaccinatie

Vorig artikelInmiddels 23 vaccins gerelateerde sterfgevallen gemeld in Zweden
Volgend artikel“Poetin’s paleis” is nepnieuws, volgens Poetin zelf
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. De Grote Leugen (Duits: Große Lüge) is een propagandatechniek. De term werd bedacht door Adolf Hitler en hij noemde het in zijn autobiografie Mein Kampf “een zo kolossale leugen dat niemand zou kunnen geloven dat iemand de waarheid zulk grof geweld aan zou doen”.

  DE DANS DER PSYCHOLOGIE

  Er zijn dus drie fasen te onderkennen:

  Genereer een PROBLEEM. Hierbij geldt dat alleen de perceptie van een probleem dus al voldoende is.
  Anticipeer op de REACTIE die gaat komen. Doordat jij het probleem en de oplossing al voorzien hebt, is deze reactie dus prima in te schatten.
  Kom met de enig mogelijke OPLOSSING. Wat dus in feite gewoon de invulling is van wat jij precies al wilde vanaf het begin.
  ZOU HET NU KUNNEN…

  Nu gaat ik deze psychologische dans even verschuiven naar een ander toneel. De wereld van vandaag. En dan ga ik weer even in gedachten naar een volgende experiment. En vraag ik me af of het zou kunnen dat…

  … men een probleem creëert in de vorm van een virus dat elk jaar terugkeert (let wel, ik zeg dus niet dat het virus is gecreëerd door de mens)

  … men de media gebruikt om dit probleem op te blazen tot een wereldwijde bedreiging, een Pandemie

  … men al vooraf wist dat de reactie zou zijn een nagenoeg complete “Lock down” waardoor alle seinen in de wereld op rood gingen

  … men de inperking van onze vrijheden verkoopt als zijnde noodzakelijk voor onze gezondheid, voor het voortbestaan van ons allemaal

  … dat men de oplossing voor dit probleem al veel eerder heeft bedacht, namelijk een vaccin wat iedereen moet innemen. En niet slechts een keer.

  … dat dit vaccin een toegangspoort wordt tot ieders lichaam om een minuscuul klein stukje nanotechnologie te kunnen activeren

  … dat men middels deze toegangspoort iedereen kan aansluiten op een wereldwijd “AI” netwerk dat inmiddels al helemaal is voorbereid

  … en dat men middels dit geavanceerd technologisch netwerk ons denken, ons gedrag, en zelfs ons bewustzijn kan monitoren

  … zodat men de complete wereldbevolking kan aansturen en reguleren vanuit een centrale “controle-room.”

 2. Edwin, ik zal het je nog 1x uitleggen, dan hou ik er echt mee op.
  Virussen en andere ziektes worden al eeuwen los gelaten door aliens om te kijken en testen welk ras de meeste kans maakt om te overleven.
  Daarom zijn ook al die andere mensachtige uitgestorven, die waren niet sterk genoeg.
  Op dit moment zitten we weer in een nieuwe test situatie.
  Of ze besluiten om ons weer te vervangen voor een nieuw ras wat weer net even sterker is.
  En over een paar eeuwen vinden ze onze botten en gaan zich dan weer afvragen waarom dit type mens is uitgestorven.

  • Van dat hele verhaal van Darwin klopt geen klote van.
   Zo hebben ze een geraamte gevonden van een giraf met een korte nek, maar nooit een tussenvorm.
   En dat kan dus niet als je Darwin volgt.
   Dus die giraf heeft zomaar ineens na een worp van kleine girafjes een lange nek gekregen.

  • Well, 2020 is refusing to go out without a bang. Literally. An “unexplained” explosion just destroyed the world’s second largest hydroxychloroquine raw material factory. The materials from this factory are necessary to make HCQ… and now, the factory has been completely destroyed. This news comes just days after the COVID-19 vaccine has been slowly distributed…

  • Don’t Tread On Me – Daily News: Hydroxychloroquine Factory .
   Human remains are found near bomb-rigged RV that exploded outside Nashville AT&T transmission building on Christmas morning – bringing down 911 and causing WIFI and cell outages – after playing a message that it would detonate in 15 minutes. Human remains have been discovered near the site of a bomb-rigged RV that exploded outside of an AT&T building in Nashville at 6am on Friday morning

 3. Er is al iemand in de vs , die haar overlijden en registratie daarvan, in de officiele bestanden heeft opgezocht, maar werd letterlijk minuten na publicatie van de server gegooid, zonder verdere mededeling.
  Als er iemand , iemand kent in tennesee, dan kunnen daar de gegevens ( zijn vrij te verkrijgen in de vs)worden opgevraagd, bij weigering , weet je genoeg.
  Laat jullie maar vaccineren, kill bill gates, klaus schwab en de club van sociopaten en psychopaten hebben lebensraum nodig

  • Zo hou je het spannend.
   Iedereen maakt er maar wat van.En zeker op het internet.
   Maar wat je al aanhaalt, al dat soort gegevens zijn terug te vinden.
   Misschien heeft ze genoeg van al dat gezeur, of ze is dood.
   Ik weet het ook niet en ga er ook niet naar raden.

 4. Was er niet iemand die haar overlijdens bericht gevonden had?
  Ik meen dat een paar maand geleden dit geschreven was.. ik weet niet meer waar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in