Krar Al-Hamede, screenshot YouTube

In een een videoclip op YouTube-clip komt de moslim partijleider van de Nordiska Afdelingen publiekelijk naar buiten met een open oproep voor een rassenoorlog in Zweden en beweert “mannen klaar te staan hebben om snel de macht over te nemen in Zweden”. “Jullie Scandies die racisten zijn, wees verdomd voorzichtig”, zegt hij onder meer, en noemt de immigratiekritische partij de Zweden Democraten de grootse vijand van de moslims.

Frontnieuws heeft al eerder over de Arabische Partij en diverse voorstellen van haar partijleider Krar Al-Hamede geschreven. De partij heeft nu haar naam veranderd in Nordiska Afdelingen (NA) en schijnt, niet verrassend, inmiddels verder op weg danig geradicaliseerd te zijn.

In wat veel tekenen vertoont van een komische sketch, zoals gebruikelijk met islamitische emoties, komt de NA moslim partijleider in de video met een oorlogsverklaring tegen de “Zweedse staat”.

Er is een gewapend conflict gepland en het zal beginnen als / wanneer de Zweden Democraten “de macht nemen” in het land, legt hij uit.

Al-Hamede verkondigt:

“Als de Zweden Democraten de regering worden, zullen we gewelddadig gewapend verzet voeren tegen de staat. We bevinden ons in heel Zweden: van Haparanda, Piteå tot aan Trelleborg, Göteborg en Stockholm – en ook in Midden-Zweden. We zijn er klaar voor: op het moment dat de Zweden Democraten de macht in het land krijgen, zal de democratie ongeldig worden verklaard. En dan zullen we ook de Zweedse wet nietig verklaren. En dan zal er een burgeroorlog uitbreken”.

“In sommige beroepsgroepen zijn er heel veel vijanden van immigranten”, zegt Al-Hamede. “Politieagenten die racisten zijn en beveiligers die racisten zijn”, worden in de videoclip samen met “rechters die Zweden Democraten zijn” vermaand “verdomd goed uit te kijken”.

Al-Hamede gaat verder:

Al-Hamede verklaart dat hij positief is over de Sociaal-Democraten en belooft dat de NA bereid is om met hen te onderhandelen:

“Tegelijkertijd wil ik zeggen dat de Sociaal-Democraten een goede partij zijn en dat ik als partijleider bereid ben om met de socialisten te onderhandelen om alles weer recht te zetten”.

Zijn verbindende verklaring heeft op YouTube op moment van schrijven 4243 duimpjes omlaag en 69 omhoog. Helaas is het reactieveld gedeactiveerd.

Moslim-migranten in Zweden roepen op tot strijd: “Vecht lotgenoten, vecht hard tegen hard – de stad, het land, alles is van ons!”

Vorig artikelAntifa verschuilt zich lafjes achter politiebescherming bij MAGA-mars
Volgend artikelJoe Biden’s kankerzwendel: het opgehaalde geld ging naar salarissen, nul naar onderzoek
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Het voorbeeld Zweden gaat straks in heel Europa op.
  Het is de communistische georiënteerde EU politiek welke ons dit immigranten moslim probleem door de strot duwt. We hebben als burgers alleen maar ellende van dit EU fenomeen zonder grenzen gehad.
  Ik zeg opdoeken en dit soort agressieve moslims eruit, terug naar hun prachtige woestijnen.
  We hebben ons buik vol van deze handophouders en hun dominantie!

 2. Mooi…lekker doen dan… En wanneer de Zweden Democraten winnen…m.o.i. Leger en politie klaar voor keiharde inzet….en met GEWELD desnoods elke stad , elk dorp , gehucht etc etc etc ZUIVEREN van die galbakken , arresteren en in kampen zetten voor DEPORTATIE . Er UIT flikkeren…terug naar land van herkomst , en levenslang Persona Non Grata…

 3. In Frankrijk hebben ze al 150 districten in handen.

  Als dat afgestoptmoet worden, moeten er militairejunta’s de machtovernemen en de regeringen buiten spel zetten.
  Laten ze maar eens beginnen met stoppen uitkeringen, en afsluiten van wijken van gas, water en electra.
  Winter komt er aan…..

  Krijg je colonnes richting grens.

 4. Als je zo iets als Zweed zelf gaat beweren dan komen ze je ophalen, volgens mij.
  Een verkeerde reactie op facebook is al voldoende om je op te sluiten daar.

  Ik dacht dat ze daar al iets van 750 mossel gebieden hadden waar ze geen moer meer te vertellen hadden.

 5. Hoe goed doen de Zweden Democraten het?
  Ik geloof niet dat het heel fijntjes wordt voor Zweden wanneer het nog meer los gaat.
  Maar.
  Ik heb ergens wel hoge verwachtingen over wat er dan nog meer naar Zweden afreist.
  Baat het niet, wat heb je dan eigenlijk verloren?
  Liever het startschot van een mogelijke reconquista of revolutie in bijv de VS, in Frankrijk of in Zweden?

  Absurd wat er allemaal openlijk rond gaat in de wereld. Dat er nog een lont ergens voor nodig is!? Laat het maar barsten, en beter in Zweden, dat pakt misschien wel minder uit voor het ‘nieuwe normaal’ dan gewenst..

 6. De Zweden Democraten is toch de partij van dikke pad zelf die daar nou de baas is.
  Want die man lijkt echt op een dikke pad.
  Die partij is dacht ik juist gek op mossels en wil er zoveel als mogelijk binnen halen.

  • Even opgezocht. Inderdaad, die dikke pad is daar de baas van.
   De grootste mossel lover van Zweden voor zover ik het begrepen heb.
   Ik onthou ook niet altijd waar iedereen nou de baas van is en van welke partij dat ook alweer was.

   “Kjell Stefan Löfven (Stockholm, 21 juli 1957) is een Zweeds politicus. Hij is de leider van de Zweedse sociaaldemocratische arbeiderspartij, de grootste partij in de Riksdag, het Zweedse parlement. Voordien was hij de voorzitter van IF Metall, een Zweedse vakbond. Hij is sinds 3 oktober 2014 premier van Zweden. “

   • Bedankt voor de duidelijkheid.
    Die dikke pad is dus niet waar ze een probleem mee hebben, had ik dat dus wel goed geraden.
    Er zijn dus 2 partijen die de naam democraten gebruiken in hun naam.
    Had ik dat dus toch door mekaar gehaald.
    Maar ja, wij wonen dan ook niet in Zweden om dat heel precies te weten.

 7. Die gast moeten ze nu al meteen oppakken en levens lang vast zetten en op water en brood zetten en elke dag goed onder druk zetten . Want dat komt ook hier nog wel . Lees is goed wat hier vaak al gezicht wordt door die gasten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in