Het Zweedse Medische Producten Agentschap heeft 16 meldingen ontvangen van sterfgevallen in het land die vermoedelijk verband houden met Covid-19 vaccinatie, meldt Fria Tider.

In Noorwegen brak er een mediastorm uit nadat het Noorse Geneesmiddelenbureau 23 sterfgevallen had gemeld die vermoedelijk verband houden met de inenting.

De Zweedse media hebben uitgebreid verslag gedaan van het Noorse schandaal – maar niet over de cijfers van het Zweedse Medische Producten Agentschap.

“Bij de compilatie van vandaag zie ik dat er in totaal 16 sterfgevallen in het rapport staan”, zegt een administrateur van het Agentschap als Fria Tider vraagt naar de Zweedse sterftecijfers tijdens de Coronavaccinatie.

De instantie gaat verder:

“Alle sterfgevallen hebben betrekking op ouderen met een of meer onderliggende ziekten. De gerapporteerde bijwerkingen hoeven niet door het vaccin te worden veroorzaakt, maar kunnen aan andere factoren te wijten zijn. Het Medische Producten Agentschap volgt alle ontvangen meldingen van vermoedelijke bijwerkingen en beoordeelt of er mogelijk een verband is met het vaccin”.

Onlangs is het Agentschap begonnen met het publiceren van dagelijkse overzichten van gerapporteerde bijwerkingen van de vaccins tegen Covid-19. De rapporten zijn afkomstig van de gezondheidszorg en van particulieren.

De bijwerkingen die tot nu toe voornamelijk zijn gemeld, zijn volgens het Agentschap de verwachte milde symptomen op de injectieplaats, evenals systemische reacties die optreden wanneer het immuunsysteem wordt geactiveerd. Er zijn ook gevallen van milde overgevoeligheidsreactie; anafylaxie en de inmiddels bekende acute perifere aangezichtsverlamming zijn meer zeldzame bijwerkingen.

De Zweedse Volksgezondheidsdienst kondigde dinsdag aan dat in Zweden tot en met 17 januari in totaal ongeveer 147.000 mensen tegen Covid-19 zijn gevaccineerd.

Coronapolitie slaat toe op gepensioneerde verpleegster Margit, 76: “Het is tirannie!”

  "Tot 85% van de COVID-19 sterfgevallen had voorkomen kunnen worden"
Vorig artikelIllegale migranten uit Noord-Afrika – Extreem geweld in Maspalomas (Gran Canaria)
Volgend artikelDuitse apotheker wil geen mondkapjes verstrekken aan AfD-stemmers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in